Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :)
Gittiğinde mutlaka kendi burnuna benzeyen yapıdaki hasta resimlerini incele, iyi fikir veriyor. Ne istediğini iyice anlat, olabilirliğini sor. ınşallah herşey yolunda gider. Sevgiler.
şu yaptığıma inanamıyorum
merhaba,
nazım çerrkeş ile ilgili bilgi istediğini gördüm ancak kimse yeni birşey yazmamış ne yaptıgını merak ettim benimde burun ameliyatım olacak ve kendisinden amelıyat randevusu aldım ama çok korkuyorum bunun için eger ameliyat olduysan bilgi rica ediyorum.tşk
evet canım ben oldum nazım bey'e ameliyat hatta düşüncelerimi de burun estetiği oldum ama mutsuzum bölümünde yazdım. ben bir daha ameliyat olmak istiyorum ama başka birine çünkü burnum hiç de istediğim gibi olmadı kötünün iyisi oldu yani sadece eskisinden biraz daha iyi
merhabalar...
ben bundan 1 yıl önce burun estetiği oldum,ameliyatımı dr nazım çerkeş gerçekleştirdi.19 yaşımdayım ve burnumun yapısından küçük yaşlarımdan itibaren hiç hoşlanmıyordum.kendime olan özgüvenimi sarsacak şekilde burnumdan oldukça rahatsız oluyordum.burun estetiği olmaya bir anda karar verdim ve ailemin desteği ile 2 3 gün içerisinde sadece dr nazım çerkeşten randevu aldım.sadece diyorum çünkü estetik konusunda doktorlarla ilgili iyi bilgi sahibi olmak ne kadar önemliyse hastanın aklının karışmaması dolasıyla kararlılığı çok önemli...
daha sonra nazım çerkeş'e annem ve erkek arkadaşım ile gittik.nazım bey görüşmenin başlarında,hastanın kararlılığını,ne istediğini ölüçüyor.bu yüzden insanlara başta kendini beğenmiş ve ilgisiz gibi gelebilir.banada öyle gelmişti ve kendisinden şahsi olarak hoşlanmamıştım.fakat kendisi ile ilgisi ailemin önceden yakınlarından veya ordan burdan duydukları başarılı operasyonları göz önüne alarak kendisine güvendim.daha sonra ben güven içinde olunca kendisi dahada ilgili olmaya başladı.artık kararlıydım çünkü.daha sonra gün ve saat alındı.1 hafta sonra ameliyatım vardı.ameliyattan 1 gün önce nazım bey annemi arayıp morelimin nasıl olduğunu sordu.sonraki günde ameliyat olcağım butik hastaneye gittim herşey çok iyiydi anestezi uzmanı olsun hemşireler olsun.daha sonra ameliyat oldum.çıktığımda hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım.şiddetli kanama veya ağrı kesinlikle hissetmedim.bu arada nazım bey operasyonlarında tampon kullanmıyor.nazım bey ameliyattan sonra geldi kontrol etti gayet ilgiliydi.o gece hastanede kaldım bu benim şahsi kararımdı.isterseniz ameliyattan bir kaç saat sonra evinize gidebiliyorsunuz.ameliyattan sonra hiçbir ağrım olmadı.morluklarım dikkatle bakılmadan anlaşılmayacak kadar azdı.ameliyattan hemen sonra çok az sızıntı şeklinde kanamam olmasından başka daha sonra hiç kanamam olmadı.sadece 3 gün burun içindeki ödem nedeniyle nefes almadı zorlandım tam 3 gün sonra kendiliğinden geçti.daha sonrasındada hiç bir sorun yaşamadım tabi doktorumun verdiği tavsiyeleri dinleyerek.mesela 2 ay gözlük takmadım.
burnum görsel olarak ise tam istediğim gibi ve nazım bey in ameliyat öncesi anlattığı şekilde oldu. gayet doğal ve yüzüm ile oratılı.inanır mısınız bilemem fakat liseden bir kaç sınıf arkadaşım beni ameliyattan sonra gördüklerinde ameliyat olduğumu farketmediler.benimde istediğim buydu sadece burnumdaki kemerin alınması ve doğal bir şekil verilmesi.ve nazım çerkeş bütün beklentilerimi tam anlamıyla gerçekleştirdi...
kendisi burun estetiği konusunda dünyaca ünlü birçok konferansta başkanlık yapıyor.dünya çapında burun estetiği konusunda sözü geçen ve bir çok konuda ilki gerçekleştirmiş biri.eğer araştırırsanız bu bilgilere sahip olabilirsiniz.veya görüşmeye gittiğinizde kendisi ile ilgili ayrıntılı bilgi vermesini isteyebilirsiniz.
kısaca burun estetiği konusundaki tecrübem çok rahat ve sağlıkydı.herkes gibi bende korkuyordum fakat korktuğuma değmedi:)nazım çerkeş i seçmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi gün geçtikçe daha iyi anlıyorum...kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır..:)))
Teşekkür ederim, umarım sen de istediğin burna kavuşursun :))
merhabalar...
ben bundan 1 yıl önce burun estetiği oldum,ameliyatımı dr nazım çerkeş gerçekleştirdi.19 yaşımdayım ve burnumun yapısından küçük yaşlarımdan itibaren hiç hoşlanmıyordum.kendime olan özgüvenimi sarsacak şekilde burnumdan oldukça rahatsız oluyordum.burun estetiği olmaya bir anda karar verdim ve ailemin desteği ile 2 3 gün içerisinde sadece dr nazım çerkeşten randevu aldım.sadece diyorum çünkü estetik konusunda doktorlarla ilgili iyi bilgi sahibi olmak ne kadar önemliyse hastanın aklının karışmaması dolasıyla kararlılığı çok önemli...
daha sonra nazım çerkeş'e annem ve erkek arkadaşım ile gittik.nazım bey görüşmenin başlarında,hastanın kararlılığını,ne istediğini ölüçüyor.bu yüzden insanlara başta kendini beğenmiş ve ilgisiz gibi gelebilir.banada öyle gelmişti ve kendisinden şahsi olarak hoşlanmamıştım.fakat kendisi ile ilgisi ailemin önceden yakınlarından veya ordan burdan duydukları başarılı operasyonları göz önüne alarak kendisine güvendim.daha sonra ben güven içinde olunca kendisi dahada ilgili olmaya başladı.artık kararlıydım çünkü.daha sonra gün ve saat alındı.1 hafta sonra ameliyatım vardı.ameliyattan 1 gün önce nazım bey annemi arayıp morelimin nasıl olduğunu sordu.sonraki günde ameliyat olcağım butik hastaneye gittim herşey çok iyiydi anestezi uzmanı olsun hemşireler olsun.daha sonra ameliyat oldum.çıktığımda hiçbir komplikasyonla karşılaşmadım.şiddetli kanama veya ağrı kesinlikle hissetmedim.bu arada nazım bey operasyonlarında tampon kullanmıyor.nazım bey ameliyattan sonra geldi kontrol etti gayet ilgiliydi.o gece hastanede kaldım bu benim şahsi kararımdı.isterseniz ameliyattan bir kaç saat sonra evinize gidebiliyorsunuz.ameliyattan sonra hiçbir ağrım olmadı.morluklarım dikkatle bakılmadan anlaşılmayacak kadar azdı.ameliyattan hemen sonra çok az sızıntı şeklinde kanamam olmasından başka daha sonra hiç kanamam olmadı.sadece 3 gün burun içindeki ödem nedeniyle nefes almadı zorlandım tam 3 gün sonra kendiliğinden geçti.daha sonrasındada hiç bir sorun yaşamadım tabi doktorumun verdiği tavsiyeleri dinleyerek.mesela 2 ay gözlük takmadım.
burnum görsel olarak ise tam istediğim gibi ve nazım bey in ameliyat öncesi anlattığı şekilde oldu. gayet doğal ve yüzüm ile oratılı.inanır mısınız bilemem fakat liseden bir kaç sınıf arkadaşım beni ameliyattan sonra gördüklerinde ameliyat olduğumu farketmediler.benimde istediğim buydu sadece burnumdaki kemerin alınması ve doğal bir şekil verilmesi.ve nazım çerkeş bütün beklentilerimi tam anlamıyla gerçekleştirdi...
kendisi burun estetiği konusunda dünyaca ünlü birçok konferansta başkanlık yapıyor.dünya çapında burun estetiği konusunda sözü geçen ve bir çok konuda ilki gerçekleştirmiş biri.eğer araştırırsanız bu bilgilere sahip olabilirsiniz.veya görüşmeye gittiğinizde kendisi ile ilgili ayrıntılı bilgi vermesini isteyebilirsiniz.
kısaca burun estetiği konusundaki tecrübem çok rahat ve sağlıkydı.herkes gibi bende korkuyordum fakat korktuğuma değmedi:)nazım çerkeş i seçmekle ne kadar doğru bi karar verdiğimi gün geçtikçe daha iyi anlıyorum...kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır..:)))
Herkese Merhaba,
Yeni üyeyim, nazım suat çerkeş hakkında yazılanları görünce yakın bir zamanda yaşadığımız tecrübeyi paylaşayım istedim. Belki burun estetiği olmayı düşünenlere katkısı olur :)
Benim ablam daha önce 2 kere ameliyat olmuştu. İlk iki ameliyatı yapan doktor aynıydı ve tanıdığımızdı. Bu anlattıklarımdan sonra umarım bir doktora sırf tanıdık diye güvenmezsiniz :) Daha iyileri varsa, tanımayın önemli değil derim ben..
İlk ameliyatında (2002) sonra kemer kısmı oyulmuş ski jumping dnen spordaki atlama pistlerine benzemişti. Öne doğru uzun.. Burnun ucu küt kare gibi görünüyordu. Sola doğru yamuktu.Burun deliklerinin etrafındaki kıkırdaklar alındığı için nefes alamıyordu. Sonra düzeltme için tekrar yapıldı yine başarısızdı. (Bu ameliyatları yapan doktor ablamı doğru düzgün muayene bile etmemişti, ne istediğini bile dinlememişti, ama burnunu o kadar sorun ediyordu ki ablam, ne olursa olsun kurtulayım düşüncesiyle bunlar o kadar da önemli gelmedi ona)
2010 yazında suat beyden haberdar olduk. ablamın burnunun fotoğraflarını istedi, başka şehirdeydik. Eylül'e randevu aldık. Muayenehanesi Levent'te güzel bir yer, oraya gittik. Gittiğimizde bekleme salonunda form doldurduk. O sırada bulunan 4 kişi de muayene olmayı bekliyordu. Çoğu bir yakını ameliyat olmuş ve başarılı sonuçlar vermiş kişilerdi.. Sonra muayene etti, resimlerini çekti ve bilgisayara yükledi. Burnundaki kusurları anlattı, en iyi ihtimalle olabilecek sonucu bilgisayardaki programından gösterdi( profilden). Ablamın burnuna benzeyen (Örneğin kemiği çok törpülenmiş) insanların ameliyattan önce ve sonra fotoğraflarını gösterdi. söylediği gün tam vaktinde ameliyata aldı. (Jinemed diye bir hastanede yapıyor ameliyatı)
Ameliyatı 4 saat sürdü, doktorun söylediğine göre yapılabilecek en zor ameliyatlardan biriymiş 5-6 tane düzeltilecek kısım vardı. Burnun içinde kalan kıkırdağı çıkarıp vücudundan alınan kas zarı ile kaplamış, şekil vermiş ve törpülenen yere yerleştirmiş. Kırkırdağın bir kısmını burun deliklerini açmak için kullandı, geri kalanları nasıl düzeltti bilmiyorum :) Bu arada jinemed'e gelen 2 kişilik bir ekip vardı, yabancı doktorlar ( yanılmıyorsam bunlar Brezilyalı'ydı) ameliyatlarını izleyip öğrenmek için geliyorlarmış. Hasta odasındayken gelip yapacağı ameliyatı ingilizce anlattı ameliyata onları da soktu (gözlemci olarak).
Çıkınca ameliyat fotoğraflarını nasıl yaptığını anlattı bize. Gelip muayene etti tekrar.Tampon yoktu, yalnızca burnu üzerinde bant gibi bir alçı vardı. Kemik vs törpülemediği için morarma falan da olmadı. İlk gece rahat nefes aldı ama 2. günden itibaren 2-3 gece burnunda ödem oluştuğu için zor nefes aldı.İlk hafta kocaman görünüyordu , hatta ilk başta korktuk ilk ameliyatı olmadan önceki burun geri mi geldi diye :) ama sonradan ödemler indikçe güzelleşti, yerine oturdu. Masaj vs yaptırmadı bu arada... Uzuuuun bir süre de gözlük takamadı, dolayısıyla ekim-kasım gibi ameliyat olun derim ben, yoksa yazın zorlanabilirsiniz...
Ödemler indikten sonra bir gün 2 doktor arkadaşımızla buluştuk, normal insanları geçtim onlar bile anlamadı estetik olduğunu :)
Yanılmıyorsam 6000 TL civarında ücreti var. Ama çok emin değilim bu konuda, yanıltmayayım sizi..
Bunun dışında hoşumuza giden yanları şunlardı: Öncelikle biz ilk ameliyatları yapan doktoru şikayet eder gibi burnunu anlatırken meslektaşını kötüleyerek böbürlenmeye çalışmadı. Zaten sonucu buna ihtiyacı olmadığını gösteriyordu. Başkalarının hatalarıyla değil kendi başarısıyla yükseldi yani. İkincisi, palavra atmadı. ilk halinle gelsen ilk ameliyatı yapsam sana mükemmel burunu yapabilirim derdim ama burnunun şu şu şu zorlukları var ancak bu kadar olur dedi, çok netti.. Üçüncü olarak da , bizden sonra bir erkek hasta muayene edecekti, biz hatta baktık yüzüne nesi var da geldi diye keşfetmek için :) (Meğer burnu yamukmuş, değildi ama öyle olduğunu iddia ediyormuş). Burnunu yapan cerrahı şikayet etmiş, siz düzeltin falan demiş. Bir sonraki gün meraktan sorduğumuzda doktor bey anlattı. Çocuğun burnunu yapmayı reddetmiş. Bahsettiğiniz meslektaşım çok güzel bir burun yapmış ben bunda düzeltilecek bir şey görmüyorum deyip yollamış. Yani 6000 TL'yi bazı etik değerler için kenara itebiliyor. Bence bu da önemli, çünkü bazı doktorlar insanlara bir çok şeyi para için yapamayacakken yapabilirmiş gibi gösteriyorlar ve mutsuz sonuçlara sebep oluyorlar...
Ayrıca dünya estetik cerrahi derneği eğitim koordinatörüymüş kendisi, 5-6 yıl içinde başkan olması çok muhtemelmiş...(bunları kendisi değil, başkası anlattı) Erkek burnu yapabilen nadir doktorlardan biri (bkz: özcan deniz)
Yazım biraz uzun ve çok övgü dolu oldu, reklam gibi :) Ama ablamın çektiği zorlukları ben biliyorum, küçükken ananem "çomak burunlum" siye seviyordu. ameliyat oldu 2002'de 8 yıl nefes almadan o yamuk burunla yaşadı. Gelin resimleri dahi kötü o ameliyat yüzünden.. ama şimdi süper oldu..
ben de başka bir ameliyat olmayı düşünüyorum, foruma o nedenle girdim... ve ben kendim doktor arayışındayken merak ettiğim şeyleri düşünerek size yardımcı olmaya çalıştım :) umarım işinize yarar :) bu arada şunu belirtmekte fayda var doğal burunlar yapıyor, o nedenle minicik ucu kalkık yapma bebek burnu gibi bir şey beklemeyin bence :)
1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır.
1 sene önce nazım çerkeş'e burun estetiği oldum.Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası kendisinin ne kadar profesyonel olduğunu her açıdan anlıyorsunuz.Yaptığı ameliyatlarda başarılı olduğunu tartışmaya gerek olduğunu düşünmüyorum kendisi dünya çapında sözü geçen bir estetik cerrahıdır.Bir çok ilke imza atmıştır.Nazım bey in yaptığı burunları bazı insanların beğenmemesi çok normal çünkü Nazım bey kesinlikle insanın anatomisini değiştirmiyor yani önceden büyük ve kemerli buruna sahip olanlara hokka minicik bir burun yapmıyor bu onun tarzı değil.Doğallıktan yana olanlar,doğal burun isteyenler,kendilerini tanımayan insanların estetik olduklarını anlamamalrından yana olanlar ve tiplerinin aynı kalmasını sadece burunlarındaki orantısızlığı ve rahatsız oldukları görüntüleri yok etmek isteyenler Nazım Bey'e gözleri kapalı güvenebilirler.Ben kendisine güvendiğim ve kendisine ameliyat olduğum için her geçen gün dahada seviniyorum...Nazım bey'e ne kadar teşekkür etsem inanın azdır.
Merhaba,
Geçtiğimiz hafta itibari ile ameliyatımı olmuş bulunmaktayım. Burnum önden şiş görünmekle birlikte yandan iyi görünüyor.
Gerçi forumla çok fazla ilgilenen yok sanırım ama, eğer sorusu olan varsa yardımcı olabilirm.
Herkese geçmiş olsun :))
Merhaba,
Arkadaslık teklıfını kabul ettim. Fotorarı gorebilirsin.
Baska soruların olursa yardımcı olmaya calışırım.