• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Nazım Çerkeş hakkında bilgi

bu arada yarın burnumdaki alçı çıkarılıp bandaj takılacak.. amieliyattan 1 hafta sonrası için fotoğrafımı ekleyeceğim

merhaba,

nazım çerrkeş ile ilgili bilgi istediğini gördüm ancak kimse yeni birşey yazmamış ne yaptıgını merak ettim benimde burun ameliyatım olacak ve kendisinden amelıyat randevusu aldım ama çok korkuyorum bunun için eger ameliyat olduysan bilgi rica ediyorum.tşk

merhaba
ameliyat olmaya karar verdin mi? yarın benim alçım çıkacak fotoğraf ekleyebilirim amiliyat 1 hafta sonrası görüntüsü olarak

merhaba
ameliyat olmaya karar verdin mi? yarın benim alçım çıkacak fotoğraf ekleyebilirim amiliyat 1 hafta sonrası görüntüsü olarak

ameliyat oldum 1 hafta oldu burnumdan alçı çıktı bandaj var herkes olumlu konuşuyo şişliklerim indi çok az ödem var ancak burnumda çok buyuk ve kemerlı değildi ama alçı çıktıktan sonra kendimi garip hissettim aynaya bakınca sizde de oldumu şimdi bandajlı halıyle baktıgımda bir sorun goremıyorum ama yıne de endışelıyım herkes amelıyat oldugun bıle bellı degıl dedı sanırım ben çok korktugum ıçın hep en kotüüsnü düşündüm:)

ameliyat oldum 1 hafta oldu burnumdan alçı çıktı bandaj var herkes olumlu konuşuyo şişliklerim indi çok az ödem var ancak burnumda çok buyuk ve kemerlı değildi ama alçı çıktıktan sonra kendimi garip hissettim aynaya bakınca sizde de oldumu şimdi bandajlı halıyle baktıgımda bir sorun goremıyorum ama yıne de endışelıyım herkes amelıyat oldugun bıle bellı degıl dedı sanırım ben çok korktugum ıçın hep en kotüüsnü düşündüm:)

selam cnm.. bugün bandajın da çıkmıştır :) güzel olmuştur kesin.. ben bandajı takmadan aynaya baktığımda çok beğenmiştim.. işte buuuuu dedim :))
bu arada Nazım Bey o kadar doğal görünümlü yaptı ki kimse anlamıyor bundan dolayı da çoooookk mutluyum =))

Back