Çok geçmiş olsun ikinizede...Naci çelik artık benim kafama iyice yatmaya başladı.Birşey soracagım,ameliyat ne kadar tuttu,kaç cc protez kullandı,damlamı yuvarlakmı? TŞK.
kızlar dual planı bana anlatabilir misiniz.yani yarısı kas altına yarısı kas üstüneyse,yarım yarım mı kullanıyorlar protezi.damla mesela.yarım damla kas altına yarım damla kas üstüne mi oluyor.bi tuhaflık var sanki.dual plan icin yarısı kas altında yarısı kas üstünde diye acıklamalar var internet sitelerinde de . ama nasıl oluyo o.
kızlar yani yarım yarım iki tane mi silikon protez kullanılıyor
umarım sorunu doğru anlayabilmişimdir
arkaaslar bende arastirmalarim sonucu naci beye gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum . birkac sorum olacak cewaplandirirsaniz cok sewnirim.
1) naci bey ameliyattan sonra diren takiyormu ? en cok o boru gibi seylerden korkuyorum :))
2) nezaman yan we yuz ustu yatmaya basladiniz? cunku ben sirt ustu 1 dakika bile uyuyamiyorum(
3) gogus masaji yaptinizmi ? yaptiysaniz nasil bisey <agrisi oluyormu,kac kere yapiliyor
ve ameliyattan kac gun sonra okula gidebilirim ??
noolur cewaplayin arkadaslar bunlara bagli bu ameliyati olmam
coook tesekkur ederım cewapların ıcın canım benım acıklamıssın hepsını:)sorularına teker teker cevap vereleim.
1)öncelikle naci bey her hastada diren kullanmıyor,ameliyat esnasında hastanın kanaması çok olursa o zman kullanıyor ki ben de kullanıldı.Diren kullanıp kullanmayacağını zaten ameliyata girmeden önce naci bey söylüyor,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diye.. ben de korkuyordum ama ameliyattan çıktığımda direnlerin varlığını hiç hissetmedim,yerde sürünüyordu direnler ,ama ben hissetmiyordum bile..ama tabii kii çıkartılması esnasında varlıklarını unutmak ne mümkün..
2)ben 7. günden itibaren yan yatmaya başladım.yüz üstü yatmaya 3 .ayda başladım.
3)masajı da her hastaya vermiyo naci bey,ben sabah akşam ters E hareketi şeklinde 10 ar kez yapmıştım,korkma acımıyor.ve 1 hafta sonra okuluna giders,in ve merak etme kimsecikler anlamaz.
şimdiden geçmiş olsun
coook tesekkur ederım cewapların ıcın canım benım acıklamıssın hepsını:)
beni diren olayı cok korkutuyor cıkarırken nasıl bır acı oluyor we dıkısmı atılıyor nasıl bısey gercı canlandıramıyorumda gozumde:) amelıyat vıdeosunuda ızlemıyorum hıc yaptıramam dıye.cunku burun ve labıoplastı amelıyatıda olmustum,sonradan vıdeoları ızledıgımde asla yaptırmazdım dedım:))