Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Bu damla protez gibi duruyor. Zaten damlalar doğal meme şekline en yakın olan protezler.. Ama aklında soru işareti varsa operasyonundan önce mutlaka tekrar Naci bey ile görüş derim.. Sonuçta ameliyat olacaksın aklında birşey kalmasın..

arkadaşlar selam, naci bey'in yapmış olduğu burun fotolarını nasıl görebilirim?birkaç arkadaşı ekledim ama profillerinde albüm yeralmıyordu.
Tşkler.

Son düzenleme:
Kizlar neden damla protezi tercih ettiginizi yazarmisiniz? Bende Naci beyle 3 boyutlu çalismamizda damlaya karar vermistim, çok daha dogal ve güzel durmustu sanki çalismada.. ama son zamanlar acaba mi diyorum. Kafam karisik, çalismayi da tam olarak animsayamadigimdan gözümün önünde canlandirmak güç oluyor.. yuvarlak olanlar bende çok ayrik durmustu galiba, hosuma gitmedi.. kendim de ince yapili biri oldugumdan yuvarlaklar 75 gögüs cevresinde kötü durur gibi geldi ama sarkikta olsun istemem...

arianny-celeste-1.jpg

Yandan bu görüntüyü elde etmek için, yani böyle durmasi için sizce damla mi yuvarlak mi daha uygun.. bu görüntü ideal bence ve dogal duruyor.

damla protez veya yuvarlak olması konusunda ben naci beye hiç bir müdahalede bulunmadım,çünkü naci bey sana damla koyacağız dedi ben de uzman kendisi olduğu için niye dahi demedim... protezin damla veya yuvarlak mı olacağına bence hastadan çok doktorun karar vermesi daha önemli..çünkü naci bey,protez ile gögüse ya şekil verilebileceği ya da gögsün büyütülebileceğinden bahsetmişti.. Yeteri kadar gögüs dokusu olan bir kişiye damla protez yerine yuvarlak ile büyütme sağlanabilirken,dümdüz gögüs dokusu olmayan bir hastaya damla protez ile gögse şekil verilebiliyormuş..yani işin özü işinde uzman bi doktorun estetik bakış açısı hastanın bakış açısından daha güzel sonuçlar verebiliyor,bence doktora nasıl bir büyüklük istenildiği anlatılmalı,yuvarlak mı yoksa damla protez ile mi istenilen sonuca ulaşılabileceği doktora bırakılmalıdır,benim bütün sürecimde neredeyse her karar naci beye aitti ve sonuçtan inanılmaz memnunum

Kizlar neden damla protezi tercih ettiginizi yazarmisiniz? Bende Naci beyle 3 boyutlu çalismamizda damlaya karar vermistim, çok daha dogal ve güzel durmustu sanki çalismada.. ama son zamanlar acaba mi diyorum. Kafam karisik, çalismayi da tam olarak animsayamadigimdan gözümün önünde canlandirmak güç oluyor.. yuvarlak olanlar bende çok ayrik durmustu galiba, hosuma gitmedi.. kendim de ince yapili biri oldugumdan yuvarlaklar 75 gögüs cevresinde kötü durur gibi geldi ama sarkikta olsun istemem...

Yandan bu görüntüyü elde etmek için, yani böyle durmasi için sizce damla mi yuvarlak mi daha uygun.. bu görüntü ideal bence ve dogal duruyor.

canim benimki damla protez we birebir yandan boyle duruyo bende resimdeki gibi zayifim yanliz buda ciddi sikinti hafif balik etlilerde kesinlikle daha dogal ve guzel duruyo:KK43:

6 ayda filan şeklini almaya başlıyo.gelişim bir seneye kadar devam ediyo,üstlerdeki bombe görüntü benim gitti artık,ben seviyodum o halini..kaydirigubbakcemile3 sana hangi profilde konuldu protez.

hangi profil konuldugunu hatirlamiorum canim suan ewde karta bakip yazarim sana.ya arkadaslar 1ay 3gun oldu ameliyat olali tamam durusu gayet iyi bi sikinti yok izlerde gecicek gibi e hareketlenmeyede basladilar ustler tamamen yumusadi nerdeyse fakattttttt altlarda sikinti war! oda disardan belli olmasada ellediginde protez hissediliyo. acaba yeni oldugu icinmi bole yani 1ayda ancak ustlermi yumusuyo diye dusunuorum dual plan uygulandi bana /mesela sirt ustu yattiginizi dusunun sol kolunuzu(veya sag farketmez) kaldirin ve geriye yatirin sonra diger elinizle kolunuzu kaldirdiginiz taraftaki gogsunuzu elleyin alttan protezin sekli bile oluyo sanki oraya kayiyo.bunu yasayan oldumu

hangi profil konuldugunu hatirlamiorum canim suan ewde karta bakip yazarim sana.ya arkadaslar 1ay 3gun oldu ameliyat olali tamam durusu gayet iyi bi sikinti yok izlerde gecicek gibi e hareketlenmeyede basladilar ustler tamamen yumusadi nerdeyse fakattttttt altlarda sikinti war! oda disardan belli olmasada ellediginde protez hissediliyo. acaba yeni oldugu icinmi bole yani 1ayda ancak ustlermi yumusuyo diye dusunuorum dual plan uygulandi bana /mesela sirt ustu yattiginizi dusunun sol kolunuzu(veya sag farketmez) kaldirin ve geriye yatirin sonra diger elinizle kolunuzu kaldirdiginiz taraftaki gogsunuzu elleyin alttan protezin sekli bile oluyo sanki oraya kayiyo.bunu yasayan oldumu

benim kas zarı olduğu için senin bahsettiğin durum hakkında bi fikrim yok maalesef,dual plan olan arkadaşlar daha iyi cevap verebilir muhtemelen.

geçmiş olsun cnm,benimde 3 ay önce dual plan damla protez konuldu,protezin elle hissedilmesi durumu bende de var ve tek tarafta daha belirgin dokunulduğunda ele geliyo,zamanla düzelecekmi bilmiorum...
senin protez markası neydi acaba?

arion canim altlardaki hissizlik gectimi sende? 1. ayina oranla dahami az hissedilio suan protez yoksa aynimi

arion canim altlardaki hissizlik gectimi sende? 1. ayina oranla dahami az hissedilio suan protez yoksa aynimi

altlarda hissizlik hala biraz var ama öncekine göre daha az şimdi zamanla geçiyor
protezi hissetme durumu hiç düzelmedi bende hep aynı derecede hissediliyor
sen dokunduğunda hissediyomusun protezi şuanda ?

Merhaba arkadaslar, burun ameliyati olmak istiyorum ama NAci bey'in yaptigi burunlari hic gormedim ve cene implanti da istiyorum ben. bi bilginiz var mi nasil yaptigini? ve fiyattan bilginiz var mi?

Merhaba arkadaslar, burun ameliyati olmak istiyorum ama NAci bey'in yaptigi burunlari hic gormedim ve cene implanti da istiyorum ben. bi bilginiz var mi nasil yaptigini? ve fiyattan bilginiz var mi?

Çene ameliyatını bilmem ama ben 1,5 sene önce burun ameliyatı oldum kendisine.. Ve çok çok memnunum. Bu sene de inşallah meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Açıkcası para biriktiriyorum şu anda..resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama bir deneyeyim. Becerebilirsem yüklerim..

ya aynı açılardan foto bulamadım.. ilki önceki halim anlaşılacağı gibi:KK37: diğeri de 2 veya 3 ay sonra falandı yanlış hatırlamıyorsam...

Eklentiler

• $sidoooo.jpg
    $sidoooo.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 43
Çene ameliyatını bilmem ama ben 1,5 sene önce burun ameliyatı oldum kendisine.. Ve çok çok memnunum. Bu sene de inşallah meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Açıkcası para biriktiriyorum şu anda..resim nasıl yüklenir bilmiyorum ama bir deneyeyim. Becerebilirsem yüklerim..

vayy be benim de ameliyat olalı 16 ay olmuş,ben hem sonuçtan hem de doktorumdan inanılmaz memnunum..artık doğal bir gögüs kıvamındalar bana göre..yumuşacıklar..bu haftasonuda ablam ameliyat olacak..hazırız ,süreci biliyoruz ve naci beyin güvenilirliği yüzünden ablam çok rahat bir şekilde ameliyat gününü bekliyor.3 günümüz kaldı,ben daha çok heyecanlıyım sanırım.:KK9:

merhaba kızlar. naci bey' e burun ameliyatı olanlar özellikle revizyon ameliyatı olanlar beni arkadaş listesine ekleyebilir mi? fotoğraflarınızı görmeyi çok isterim. 2 kez başarısız sonuçlanan burun ameliyatı geçirdim. revizyon için emre ilhan'ı düşünüyordum ama bugün biraz kafam karıştı. birdaha başarısız bir ameliyat geçirirsem hepten çökerim heralde. naci bey' e revizyon olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba kızlar. naci bey' e burun ameliyatı olanlar özellikle revizyon ameliyatı olanlar beni arkadaş listesine ekleyebilir mi? fotoğraflarınızı görmeyi çok isterim. 2 kez başarısız sonuçlanan burun ameliyatı geçirdim. revizyon için emre ilhan'ı düşünüyordum ama bugün biraz kafam karıştı. birdaha başarısız bir ameliyat geçirirsem hepten çökerim heralde. naci bey' e revizyon olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

canim kafan neden karisti?, olumsuz biseymi okudun?? aydinlatirmisin? meraklandim.

dün ablam da naci beye ameliyatını oldu.... dual plan uygulandı ve şu an çok iyi...dayanılamayacak ağrısı sızısı yok ve kendisi hala inanamıyor ameliyat olabildiğine,1,5 sene önce de ben olmuştum,ama maalesef ben biraz söz dinlemeyen ve kollarını kullanan bir hastaydım.. ameliyat sonrası yapılmaması gereken yasaklara uyulunca dayanılmaz ağrı acı çekilmediğini gördük,bilmesem ablamın ameliyat olduğunu inanmayacağım..:KK9:

dün ablam da naci beye ameliyatını oldu.... dual plan uygulandı ve şu an çok iyi...dayanılamayacak ağrısı sızısı yok ve kendisi hala inanamıyor ameliyat olabildiğine,1,5 sene önce de ben olmuştum,ama maalesef ben biraz söz dinlemeyen ve kollarını kullanan bir hastaydım.. ameliyat sonrası yapılmaması gereken yasaklara uyulunca dayanılmaz ağrı acı çekilmediğini gördük,bilmesem ablamın ameliyat olduğunu inanmayacağım..:KK9:

Çok geçmiş olsun ikinizede...Naci çelik artık benim kafama iyice yatmaya başladı.Birşey soracagım,ameliyat ne kadar tuttu,kaç cc protez kullandı,damlamı yuvarlakmı? TŞK.

X