Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

herkese selam,
pazartesi günü randevum, salı da ameliyatm var. çok ani oldu kararım.ama hep istedigm bişeydi.
benimde diren konusunda endişem var. umarım gerek kalmaz ve ameliyat sonrası en kısa zamanda toparlayabilirm.
ameliyat öncesi ortam cok stresli oluyor mu çok

hehe hadi bakalım şimdiden geçmiş olsun.. ameliyat öncesi stres yapmaya fırsatın olmayack ki,hastaneye geldiğinde önce odana alınıp önlüğünü giyeceksin,sonra kan tahlillerin için hemşire gelicek,anestezi doktorun muayenesini yapacak ve naci bey gelip çizimlerini yapacak,çizmlerden sonra hemşire gelip sana açılan damar yolundan bir ilaç enjekte edecek ve dünyanın en relax insanı olarak odadan çıktığını bile hatırlamayacaksın,uyandığında bir bakmışsın odandasın ve herşey bitmiş...

teşekkür ederim:) bunu duymak bile heyecan verici:) bir de bittikten sonraki heyecan var, diren olayı beni gerdi açıkcası...dirende,ağrılarda kişiden kişiye değişiyor anladıgım kadarıyla...kendimi en ağrılısına hazırladım bile şimdiden:)) ilk 3 gün kollarımı elimden geldiğince kullanmazsam toparlarım herhalde hemen di mi??

niye diren kullanılacağı konusunda kendini korkutuyorsun ki.. naci bey kullanıcam demediyse diren veya muayenede direnden bahsetmediyse kullanmaz ki.. her hastada kullanmıyor merak etme..bana klinikteki muayeneden ameliyat esnasındaki çizime kadar hazırlıklı ol diren kullanabilirm demişti..Her insanın iyileşme süreci farklı oluyor,ama kendini acı ile uyanıcam,acıdan ölücem biteceğim diye şartlandırma çünkü yok öyle bişey..ağrı kesiciler ile kontrol altına alınmayacak şiddette bi ağrın olmayacak,tamam ağrın olacak ,sonuçta bir ameliyat ama,dayanılmaz bir süreç değil... ayyy düşünsene sonra yaşayacağın mutluluğu... mesela ben bugün öğlenden akşama kadar alışveriş yaptım,eskiden giyemediğim kıyafetleri ayrı bir özgüvenle taşımanın mutluluğu tarif edilemez ki

yok yok bende şartlandırmıyorum tabi ki ama doktorun dediği gibi herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum:)
çok eğlenceli alışveriş kısmı, kendimi iyi hissedeyim hemen alışverişe çıkıcam, yıllardır o anı bekliyorum. sizlerinde memnun bi şekilde hayatınıza devam etmesi beni daha da gaza getirdi

kızlar selamlar herkese..ben hemen olmıcam ameliyat araştırma aşamasındayım daha hem de parayı denkleştirmeye çalışıyorum henüz.. yani ameliyatıma en az 3 ay falan var diyelim.. ama anca araştırırım zaten.. kk dan edindiğim bilgiler ve sizin anlattıklarınız doğrultusunda naci çelik ağır basıyor kafamda.. gidip kendisiyle görüşmedim, daha hiçbir doktorla görüşmedim gerçi..

kızlar naci çelike burun ve göğüs olan arkadaşlaarr.. ben ikisini birden olmayı düşünüyorum.. aynı ameliyatla hem burun hem göğüs.. yalnız burun ameliyatım öyle törpületme işte ıvır zıvır bişey olmıcak..çocukken geçirdiğim bir kaza dolayısıyla burnumda yamukluk var ve kemik kırılacak kökünden yanlış kaynamış zamanında.. bundan dolayı da acım daha çok olacak gibi geliyor.. aranızda kemiğini kırdırtıp ameliyat olan varmı? hazır ameliyat masasına yatmışken de hep istediğim ama bi türlü kısmet olmayan göğüslerimi de büyütüveriyim diyorum hiç yoklar nerdeyse,çok minicikler..
şimdi ikisi bir araya gelince nolcak benim halim deneyen var mı aranızda? :))

selam,
burun konusunda hiç bir fikrim yok. ama göğüsle ilgili gelişmelerden seni haberdar edebilirim. yarına randevum var salıda ameliyatım

Eveett kızlar gittim görüştüm. 20 sini belkiyorum heyecanla
ay ölecem. Arion damla proteze karar verdik. 345 cc olacak. Ben biraz uzun boylu ve geniş omuzlu olduğumdan bunun altındakiler çok ufak durdu.. 3 boyutlu çalışmayı yeniden yaptık eğer oradaki gibi olursa var yaa beklesin beni istanbul havuzları, ege akdeniz sahilleri
Şimdi dua ediyorum inşallah grip falan olmam yaa. Bu ara hep ameliyat erteleniyomuş bu grip salgını yüzünden.
Ay allahım bugünüme şükürler olsun.. amin..

Valla en mantıklısı beraber olmak canım. Ben onun acısını şimdi çekiyorum. 1,5 sene önce burun yaptırdım o zaman bana meme düşünüyorsan biraz zorla kendini yaptır demişlerdi. Şimdi de meme büyütücem Naci bey'e. Bir kere burun ameliyatının hiç ağrısı yok onu söyleyeyim. Sadece bandajlar falan çıkana kadar ağızdan nefes almanın verdiği sıkıntı oluyor o kadar. Keşke ikisini birarada olaymışım. Hem maliyet açısınndan da daha düşük oluyor. Bence imkanlarını zorla ve tek ameliyatla ikisini birden çıkar..

emin olabilirsin canım tasarımdakinden daha da güzel oluyo.. ayyy çok heyecanlı hadi bakalım..bizi merakta bırakma..ben ameliyatımın ertesi günü interenet girip yazmıştım kızlara nasıl olduğumu,senden de böyle bir performans bekliyoruz

Copyright,
senin ameliyatın dual plan mı olacak yoksa subfasial(kaszarı altı) mı?
345cc olduğuna göre protez sanırım dual plan??

copyright bugün ameliyat olacaktı,belki şu anda ameliyattadır.Şimdiden geçmiş olsun diliyorum,ohhh o da bu ameliyatın keyfini sürebilecek sonunda..

Ben kaszarı altı(subfasial) ameliyat yapan bu forumda şimdiye kadar sadece Barış Çakır ve Naci Çelik'i duydum. Okuduğum yorumlardan ulaştığım sonuç şu; kaszarı altına çok da büyük bi protez konamıyor sanırım 300ccnin üzerinde konan duymadım hiç kaszarı altına.kaszarı altı daha mantıklı gelmekle beraber bu aklımı karıştırıyor yaptırıp da bi de küçük olursa fln. Bi daha ameliyat masasına yatmak yemez de Dual planda da daha doğal oluyor fln deniyor ama onda da sonuçta kas kesiliyor ağrı durumu nasıl olur ki? Dual planla subfasial arasındaki ağrı durumu farkını merak ediyorum.kardeşim kasaltı yöntemiyle oldu çok ağrısı oldu kasaltına asla cesaret edemem onu gördükten sonra:-(

canım ben kas zarı altı oldum ameliyatımı ama naci beye kısa süre önce ablam ameliyat oldu ona da dual plan yöntemini uyguladı,kollarını yormadığın sürece hem kas zarında hem de dual planda dehşet ağrı çekmiyorsun,ablam sadece hastanede kaldığı gün yattı onun dışında hep ayaktaydı,yatağa uzanamdı bile,kendi işini kendisi yaptı ve dual plandı ve doğru dürüst ağrı kesici bile almadı. doktora sormak daha mantıklı ama ben de kas zarı yöntem de çok büyük protezler konulduğunu duymadım. bana 255 cc konuldu. kas zarı altında benim duyduğum 320 cc filan var. ama en doğru yanıtı doktor verir bence..ama benim aklıma yatan şey de dual planda sanki cc tercihinde daha rahat hareket ediliyor anladığım kadarıyla çünkü ablamda 395 cc ye kadar çıkabileceğini söylemişti naci bey...Naci bey de bana da dual plan daha doğal bir sonuç veriyor demişti,ama benim ki de son derece doğal,sanırım anlatmak istediği dual plan gerçek doğal gögüs yapısına daha yakın sonuç veriyor.. karışık işler kısacası..umarım yardımcı olabilmişimdir.

peki canım senin meme dokun ne kadardı daha önce? baya küçük bi protez konmuş. Ablanın daha mı küçüktü o yüzden mi ablana dual plan yapıldı ki? bende çok fazla bi meme dokusu yok hatta doğumdan sonra olan da bitti gitti sanki. Bayağı küçük yani göğüslerim yarım limon kadardır ancak:)

benim dümdüzdü canım sıfır gögüs ve gögüs dokusu ne kadar az olursa deri o kadar gergin oluyor ve o kadar küçük protez kullanılıyor,gögüs dokusununazlığı ile orantılı protezin büyüklüğü küçüklüğ..ablam kendisi çok büyük olmasını istemediği için 320 cc konuldu. Ablamın vücudu dual plana uygundu benimki de kas zarı altına,ama ablamın yarım limon değil tam limon kadar vardı gögüs dokusu..greyfurt limon gibi tabirlerle çok dalga geçerim ben de. ablamın gögüs dokusu daha fazlaydı..işte hangi yöntemin uygulanacağı kişiden kişeye göre değişiyor.

evet benim de komiğime gider öyle limon kadar greyfurt kadar fln gibi tabirler
Biraz eğlenelim diye yarım limon kadar dedim ben de
Genelde kaszarı altı yönteminde dren kullanılıyomuş gibi geldi bi de bana mesela Barış Çakır hep kaszarı altına damla protez koyuyor ve de hep dren kullanıyor hastalarında.
senin protezin damla mıydı canım?
peki Naci beyin ben hep damla kullanırım ya da yuvarlak kullanırım gibi bi seçimi var mı?

direnin ne zaman kullanıldığı bence ameliyattaki kanama miktarına bağlı olarak değişiyor,zaten naci bey ameliyat öncesinde muayene ettiğnde diren kullanıp kullanmayacağını söylüyor,yani uyandığında süpriz olmaması,sanırım insanın korkmaması için diren kullanacağı hastasına ,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diyor.Naci beyin ben gittiğim kontrollerde karşılaştığım hsatları dolayısı ile ve ablamın ameliyatı dolayısı ile sürekli damla kullanırım ve sadece bu tekniği yaparım demiyor,hastaya hangi teknik ve protez uygunsa onu kullanıyor,örneğin ben anci beyin kas üztü yuvarlak protez yaptığı hastasını da gördüm,kendime kas zarı altı damla protez kullanıldı ve ablamda dual plan damla protez kullanıldı..yani naci bey sabit bir teknik ve sabit bir protez modeli üzerinde odaklanmıyor,hastaya hangi teknik ve protez modeli uygunsa onu kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…