resımlerıne yorum yaptım burdan da yazıyım burun ucunun kalkıklıgına bayıldım cokguzelll şiş falan gormedımm benzemuszemus
canim yenilerini benmi göremiyorum, o iki resim eski degilmi ?
merhaba,ben de 2 ay önce Naci Çelik'e burun ameliyatı oldum.benim ikinci ameliyatımdı ve başarılı geçti...
şekil ve nefes alma açısından çok problemli bi burundu,ilk ameliyatımdan kalan ciddi problemler vardı ve burnumdan fazlasyla kemik alınmıştı,ikincide kaburgadan kıkırdak eklenerek şekil bozukluğu ve nefes alma problemim büyük ölçüde düzeltildi.
iyileşme sürecim gayet hızlı oldu,sonuçta bi revizyon ameliyatına göre beklediğimden çok daha iyi bi burun oldu diyebiliirm,ben sadece iki doktorla görüşmüştüm ve eskişehirde yaşadığım için de fazla doktorla görüşme fırsatım olmamıştı asllında öncelikle burda yazılanlara dayalı kendisiyle gittim görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim ve doktor seçiminde de doğru kararı verdiğime inanıyorum
venus cok saol ya icim rahatladi valla sen öle degince.en azindan burda dogru cevaplar alabiliorum saol gercektnvereliniortak
moonshine zaten arkadasmissiz =) aslinda görmen lazm
birtane albüm var degilmi ? ben onu görebiliyorum ama yeni degil o resimler.
simdi ekledim galiba silmissin sn beni, bikac foto var bakabilrsin =)
kesinlikle haklisin dr bir numara....ben mesela burnum sis diyorum ama bunu naci beyi kötülemek amaciyla diil kendiliginden sonradan ortaya cikan bisey oldu.yoksa dr gerctn süpr.ben iki ameliyat birden oldum biri burun digeri gögüs büyütme ....ikiside basarili sadece sisligi anliamadm =)
merhaba,ben de 2 ay önce Naci Çelik'e burun ameliyatı oldum.benim ikinci ameliyatımdı ve başarılı geçti...
şekil ve nefes alma açısından çok problemli bi burundu,ilk ameliyatımdan kalan ciddi problemler vardı ve burnumdan fazlasyla kemik alınmıştı,ikincide kaburgadan kıkırdak eklenerek şekil bozukluğu ve nefes alma problemim büyük ölçüde düzeltildi.
iyileşme sürecim gayet hızlı oldu,sonuçta bi revizyon ameliyatına göre beklediğimden çok daha iyi bi burun oldu diyebiliirm,ben sadece iki doktorla görüşmüştüm ve eskişehirde yaşadığım için de fazla doktorla görüşme fırsatım olmamıştı asllında öncelikle burda yazılanlara dayalı kendisiyle gittim görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim ve doktor seçiminde de doğru kararı verdiğime inanıyorum
silmedim canim ama suan görebildigim albümlerini ilk kez görebiliyorum ben sadece genele acik olan iki fotografini görmüstüm. gayet güzel olmus . Acaba o sislikmi senin dedigin yoksa seklimi öyle , sislik oldugunu nasil anliyorsun ?
ben burnunu çok beğendim canım,şişlik de göremedim ki..vallahi çok hoş olmuş güle güle kullan
bende bi şişlik göremedim harika olmus burnun cnmm güle güle kullan
arkadaslar damla protez uygulayan arkadaslara soruyorum: gogusleriniz damla seklini tam olarak nezaman aldi ilk zamanlar yuvarlak protez gibi duruyo ustleri zamanla inicek diyo doktorum ama gelisim ne zamana kadar dewam ediyo en guzel goruntu ne zaman yakalaniyo gozlemleyeniniz warmi
arkadaslar damla protez uygulayan arkadaslara soruyorum: gogusleriniz damla seklini tam olarak nezaman aldi ilk zamanlar yuvarlak protez gibi duruyo ustleri zamanla inicek diyo doktorum ama gelisim ne zamana kadar dewam ediyo en guzel goruntu ne zaman yakalaniyo gozlemleyeniniz warmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?