Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

resımlerıne yorum yaptım burdan da yazıyım burun ucunun kalkıklıgına bayıldım cokguzelll şiş falan gormedımm benzemuszemus

venus cok saol ya icim rahatladi valla sen öle degince.en azindan burda dogru cevaplar alabiliorum saol gercektnvereliniortak

merhaba,ben de 2 ay önce Naci Çelik'e burun ameliyatı oldum.benim ikinci ameliyatımdı ve başarılı geçti...
şekil ve nefes alma açısından çok problemli bi burundu,ilk ameliyatımdan kalan ciddi problemler vardı ve burnumdan fazlasyla kemik alınmıştı,ikincide kaburgadan kıkırdak eklenerek şekil bozukluğu ve nefes alma problemim büyük ölçüde düzeltildi.
iyileşme sürecim gayet hızlı oldu,sonuçta bi revizyon ameliyatına göre beklediğimden çok daha iyi bi burun oldu diyebiliirm,ben sadece iki doktorla görüşmüştüm ve eskişehirde yaşadığım için de fazla doktorla görüşme fırsatım olmamıştı asllında öncelikle burda yazılanlara dayalı kendisiyle gittim görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim ve doktor seçiminde de doğru kararı verdiğime inanıyorum

kesinlikle haklisin dr bir numara....ben mesela burnum sis diyorum ama bunu naci beyi kötülemek amaciyla diil kendiliginden sonradan ortaya cikan bisey oldu.yoksa dr gerctn süpr.ben iki ameliyat birden oldum biri burun digeri gögüs büyütme ....ikiside basarili sadece sisligi anliamadm =)

venus cok saol ya icim rahatladi valla sen öle degince.en azindan burda dogru cevaplar alabiliorum saol gercektnvereliniortak

rıca ederım cnm:) bı sorun varsa zaten soylenır sonucta herkes buraya bı fıkır almak ıcın yazıyor saolsunlar forumumuzda dobra,sözünü esırgemeyen bıcok arkadasımız var ıyıkı de varlar.bende senın gıbı dusuncelerıne onem verıyorum:)

simdi ekledim galiba silmissin sn beni, bikac foto var bakabilrsin =)

silmedim canim ama suan görebildigim albümlerini ilk kez görebiliyorum ben sadece genele acik olan iki fotografini görmüstüm. gayet güzel olmus . Acaba o sislikmi senin dedigin yoksa seklimi öyle , sislik oldugunu nasil anliyorsun ?

kesinlikle haklisin dr bir numara....ben mesela burnum sis diyorum ama bunu naci beyi kötülemek amaciyla diil kendiliginden sonradan ortaya cikan bisey oldu.yoksa dr gerctn süpr.ben iki ameliyat birden oldum biri burun digeri gögüs büyütme ....ikiside basarili sadece sisligi anliamadm =)

ben burnunu çok beğendim canım,şişlik de göremedim ki..vallahi çok hoş olmuş güle güle kullan

bende bi şişlik göremedim harika olmus burnun cnmm güle güle kullan

merhaba,ben de 2 ay önce Naci Çelik'e burun ameliyatı oldum.benim ikinci ameliyatımdı ve başarılı geçti...
şekil ve nefes alma açısından çok problemli bi burundu,ilk ameliyatımdan kalan ciddi problemler vardı ve burnumdan fazlasyla kemik alınmıştı,ikincide kaburgadan kıkırdak eklenerek şekil bozukluğu ve nefes alma problemim büyük ölçüde düzeltildi.
iyileşme sürecim gayet hızlı oldu,sonuçta bi revizyon ameliyatına göre beklediğimden çok daha iyi bi burun oldu diyebiliirm,ben sadece iki doktorla görüşmüştüm ve eskişehirde yaşadığım için de fazla doktorla görüşme fırsatım olmamıştı asllında öncelikle burda yazılanlara dayalı kendisiyle gittim görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim ve doktor seçiminde de doğru kararı verdiğime inanıyorum

mrb resimlerini paylasırsan sevınırız

silmedim canim ama suan görebildigim albümlerini ilk kez görebiliyorum ben sadece genele acik olan iki fotografini görmüstüm. gayet güzel olmus . Acaba o sislikmi senin dedigin yoksa seklimi öyle , sislik oldugunu nasil anliyorsun ?

hehe valla süper soru bende tam olarak bilmiorum ama ucunda varya degisik yani yumusak diil baya sert hatta dokunan arkadaslarim (ameliyattan hic anlamiyanlar) sana icine bisey mi taktilar dienler bile oldu =D.

ben burnunu çok beğendim canım,şişlik de göremedim ki..vallahi çok hoş olmuş güle güle kullan

saol kalemcigim....ya aslinda ben ilk ameliyat oldugumdan beri cok begeniordum nekadar hafiften asimetri sorunu olsada takmiordum cünkü eski burnumda da vardi tabii ben de kalkik isteyince burnumu naci beyden ortaya cikti biraz.hatta burun delikleri düzgün olsaydi busefer ucu yamuk duracakti cok ii analiz ettim,sislige gelince yaa ben farkinda bile degildim cevre varya gerekli gereksiz bir ton kafa karistirio.ya bu kiz yapmis gülle gülle kullan ii olmus demek yerine herdefasinda yaaa burnun sis burnun bilmem ne.....busefer baslio takintilar.simdi bi gercek var ben estetige karsi hic degilim,ameliyat olan arkadaslardada vardir bu cok incelioz kendimizi hep güzel olalim hersey düzgün olsun istioruz,istemesek ameliyat olmazdik ölece yasardik.simdi zaten böle bir vaka iken bide sürekli aman yok sis de falan da filanda dendimi kafam karisio...=)) hayir bak burda soriom cünkü ameliyat tecrübesi olanlar var enazindan biliorlar o nedenle sorma geregi duydum valla allah razi olsun icim rahat 2 gündür =)))) akannehir

arkadaslar damla protez uygulayan arkadaslara soruyorum: gogusleriniz damla seklini tam olarak nezaman aldi ilk zamanlar yuvarlak protez gibi duruyo ustleri zamanla inicek diyo doktorum ama gelisim ne zamana kadar dewam ediyo en guzel goruntu ne zaman yakalaniyo gozlemleyeniniz warmi

arkadaslar damla protez uygulayan arkadaslara soruyorum: gogusleriniz damla seklini tam olarak nezaman aldi ilk zamanlar yuvarlak protez gibi duruyo ustleri zamanla inicek diyo doktorum ama gelisim ne zamana kadar dewam ediyo en guzel goruntu ne zaman yakalaniyo gozlemleyeniniz warmi

6 ayda filan şeklini almaya başlıyo.gelişim bir seneye kadar devam ediyo,üstlerdeki bombe görüntü benim gitti artık,ben seviyodum o halini..kaydirigubbakcemile3 sana hangi profilde konuldu protez.

Kalem'in dediği gibi 6 ay daçok güzel şekilleniyor. 1. senesinde neredeyse normal meme kıvamına geliyor..

merhaba arkadaşlar bakmak isterseniz burnumun son halinin resimlerini yükledim

riocum benimki nerdeyse iki ayin icinde damla halini aldi.suanda bir sene olcak ve sert degil gayet yumusak :) dogaldan hic farki yok =)

Son düzenleme:
Kizlar neden damla protezi tercih ettiginizi yazarmisiniz? Bende Naci beyle 3 boyutlu çalismamizda damlaya karar vermistim, çok daha dogal ve güzel durmustu sanki çalismada.. ama son zamanlar acaba mi diyorum. Kafam karisik, çalismayi da tam olarak animsayamadigimdan gözümün önünde canlandirmak güç oluyor.. yuvarlak olanlar bende çok ayrik durmustu galiba, hosuma gitmedi.. kendim de ince yapili biri oldugumdan yuvarlaklar 75 gögüs cevresinde kötü durur gibi geldi ama sarkikta olsun istemem...

arianny-celeste-1.jpg

Yandan bu görüntüyü elde etmek için, yani böyle durmasi için sizce damla mi yuvarlak mi daha uygun.. bu görüntü ideal bence ve dogal duruyor.

X