Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba moonshine bende 1 sene önce naci beye burun ameliyatı oldum.morluklar kişinin bünyesiyle alaklı birşey ve yapılan işlemlerle.bunun garantisi yok bende de 1 hafta boyuyunca morluklar oldu arzu edersen o zamnki resmlerimi atabilirim.ama aslında önemli olan morarması değil bence sonucun iyi olması, malesef benm ameliytım beklediğim şekilde sonuçlanmadı, şuan başka bir doktora revizyon ameliytı olmayı düşünüyorum, hatta kesin karar verdim diyebilirim .o yüzden morluklara takılıp kalma kesinlikle önemli olan sonuç morluk nasıl olsa geçicek 1 hafta 10 gün içinde.
nıcın memnun degılsın hangı acıdan bıraz daha acıklarmısın memnunıyetsızlıgını evet suan guzel bı burna sahıbım bende ama ıstedıgım sonucu aldıgım bı amelıyat olmadı benımde
cok sasırdım dogrusu naci beyın kk da soruları cevapladıgı bı bolum acılmıs naci beye ameliyat olmus ve bu konuda deneyımlerını paylasmıs bırı olarak bu durum insanlar tarafından bizim paylasımlarımızın samimiyetsiz bulunmasına neden olabilir diye bi düsünce olustu ister istemez çünkü ameliyat olmadan önce dr arastırması yaparken dr lar hakkındaki asırı övgü dolu memnunıyet mesajları bende hep reklam hissi uyandırıyordu malesef...
nıcın memnun degılsın hangı acıdan bıraz daha acıklarmısın memnunıyetsızlıgını evet suan guzel bı burna sahıbım bende ama ıstedıgım sonucu aldıgım bı amelıyat olmadı benımde
pınarcım resımlerını gordum ve memnunıyetsızlıgıne sonuna kadar hak verdım ki kim görse aynı fikri paylasacaktır ve ben inanamadım bu burnu naci beyin yaptıgına istisnalar elbette olacaktır ve yıne soyluyoruz yuz de yuz hasta memnunıyetıni hiç bi zaman saglamak mümkün degıldır umarım istediğin burna kavusursun canım şu işe bak sen kalkık olmasından şikayetçisin bense istediğim kalkık burna kavusamadıgım dan (not burnumu kaldırtmak için revizyon olmustum):))) ama tabı senın tek sorunun bu degıl yuzune gore buyuk, burun sırtı ve ucu havada kalmıs ya neden resımlerını kaldırdın ki??
arkadaslar bende naci celige meme buyutma ameliyati oldum 10gun once. agrilarim azaldi sadece arada bir kramp hissi yasiyorum ve bir hamlade kollarimi kaldiramasamda yinede normal hayata dondum kesinlikle.isim geregi agir seyleri tasimakla muhattap oldugum icin henuz ise donemedim. ben 260 cc kucuk ama dogal kivamda bir meme istemistim(1.68 boyunda 50 kiloyum) naci bey sagolsun istegimi birebir uygulamis.kendisiyle ilgili bilgi toplarken kadinlar klubu oldukca yardimci oldu bana oncelikle sizlere tesekkur ediyorum . sisliklerin birkismi indi fakat saniyorum tamamen yok olmalari 1-2 ayi bulucak.koltukaltimdaki sislikler beni daha fazla rahatsiz ediyo olsalarda benim asil sikintim biranewwel goguslerimin son haline kavusmalari istegim.suan bile aynada bakarken cok mutluyum.keske daha once yaptirsaymisim.HERKEZE AMA HERKEZE NACI CELIGI TAVSIYE EDIYORUM.sizlere 2 sorum war: goguslerinizdeki sislikler tamamen ne zaman indiler ve sekilleri ne zaman oturdu? en onemlisiiiiiiiii BUNLAR NE ZAMAN YUMUSICAKLAR :)?
hehe aynı büyüklükte olmuş bizim protezler.ben de ameliyat olduğumda 48 kilydum ve 1.67 boyundayım bir tarafa 255 cc diğer tarafa 290 cc koymuştu naci bey. Benim kas zarı altına yerleştirildi protez ve 20.günden itibaren yumuşamaya başaldı,şekilleri her geçen gün daha da doğaalaşacak ve gögüs kıvamına yakın olacak,ben ameliyat olalı 14 ay oldu ve naci beye göre izler olmasa kimse ameliyat olduğunu anlayamaz yani hem öylesine doğal bi görüntü hem de o kadar yumuşak oldular..6. aydan sonra bile şekillerinde değişim oluyor iyice şekilleri oturmaya başlıyuor..Şişliklere gelince kişinin bünyesibne göre değişir,bazısında çok şiş olmuy,mesela ben çok şişmemiştim o yüzden şişlerin ne ölçüde ne zmaan gittiğinihatırlayamıyorum ama sanırım 2 ay içinde filan şişlikler iner.. hadi bakalım ameliyatın keyfini çıakrt,istediğin kıyagfeti alıp giyebilmek ayrı bir zevk çünkü..arkadaslar bende naci celige meme buyutma ameliyati oldum 10gun once. agrilarim azaldi sadece arada bir kramp hissi yasiyorum ve bir hamlade kollarimi kaldiramasamda yinede normal hayata dondum kesinlikle.isim geregi agir seyleri tasimakla muhattap oldugum icin henuz ise donemedim. ben 260 cc kucuk ama dogal kivamda bir meme istemistim(1.68 boyunda 50 kiloyum) naci bey sagolsun istegimi birebir uygulamis.kendisiyle ilgili bilgi toplarken kadinlar klubu oldukca yardimci oldu bana oncelikle sizlere tesekkur ediyorum . sisliklerin birkismi indi fakat saniyorum tamamen yok olmalari 1-2 ayi bulucak.koltukaltimdaki sislikler beni daha fazla rahatsiz ediyo olsalarda benim asil sikintim biranewwel goguslerimin son haline kavusmalari istegim.suan bile aynada bakarken cok mutluyum.keske daha once yaptirsaymisim.HERKEZE AMA HERKEZE NACI CELIGI TAVSIYE EDIYORUM.sizlere 2 sorum war: goguslerinizdeki sislikler tamamen ne zaman indiler ve sekilleri ne zaman oturdu? en onemlisiiiiiiiii BUNLAR NE ZAMAN YUMUSICAKLAR :)?
Merhaba
Naci hoca sorulariniza http://www.kadinlarkulubu.com/op-dr...i-hakkinda-tum-sorularinizi-cevapliyor-f1035/ adresinden cevap vermektedir. Dilerseniz sorularinizi verdigim adresten de sorabilirsiniz.
Buna ek olarak KK PRO kart sahiplerine Amelıyatlarda % 15, Muayene - Ücretsiz - Thermage, Botox ve Dolgu işlemlerinde % 10 Indirim... Uygulanmaktadir ...
Naci hoca sorulariniza http://www.kadinlarkulubu.com/op-dr...i-hakkinda-tum-sorularinizi-cevapliyor-f1035/ adresinden cevap vermektedir. Dilerseniz sorularinizi verdigim adresten de sorabilirsiniz.
Buna ek olarak KK PRO kart sahiplerine Amelıyatlarda % 15, Muayene - Ücretsiz - Thermage, Botox ve Dolgu işlemlerinde % 10 Indirim... Uygulanmaktadir ...
pınarcım resımlerını gordum ve memnunıyetsızlıgıne sonuna kadar hak verdım ki kim görse aynı fikri paylasacaktır ve ben inanamadım bu burnu naci beyin yaptıgına istisnalar elbette olacaktır ve yıne soyluyoruz yuz de yuz hasta memnunıyetıni hiç bi zaman saglamak mümkün degıldır umarım istediğin burna kavusursun canım şu işe bak sen kalkık olmasından şikayetçisin bense istediğim kalkık burna kavusamadıgım dan (not burnumu kaldırtmak için revizyon olmustum):))) ama tabı senın tek sorunun bu degıl yuzune gore buyuk, burun sırtı ve ucu havada kalmıs ya neden resımlerını kaldırdın ki??
canım keşke tek sorun kalkık olması olsa.senin de farkettiğin gibi benim daha önemli sorunlarım var.
profilimde uzun zamandır resim yoktu zaten.Açıkcası şuan için koymayıda düşünmüüyorum.İsteyen arkadaşlara gönderiyorum zaten resimlerimi.
hehe aynı büyüklükte olmuş bizim protezler.ben de ameliyat olduğumda 48 kilydum ve 1.67 boyundayım bir tarafa 255 cc diğer tarafa 290 cc koymuştu naci bey. Benim kas zarı altına yerleştirildi protez ve 20.günden itibaren yumuşamaya başaldı,şekilleri her geçen gün daha da doğaalaşacak ve gögüs kıvamına yakın olacak,ben ameliyat olalı 14 ay oldu ve naci beye göre izler olmasa kimse ameliyat olduğunu anlayamaz yani hem öylesine doğal bi görüntü hem de o kadar yumuşak oldular..6. aydan sonra bile şekillerinde değişim oluyor iyice şekilleri oturmaya başlıyuor..Şişliklere gelince kişinin bünyesibne göre değişir,bazısında çok şiş olmuy,mesela ben çok şişmemiştim o yüzden şişlerin ne ölçüde ne zmaan gittiğinihatırlayamıyorum ama sanırım 2 ay içinde filan şişlikler iner.. hadi bakalım ameliyatın keyfini çıakrt,istediğin kıyagfeti alıp giyebilmek ayrı bir zevk çünkü..
kalemcim benim gogus dokum cok gevsekmis aslinda banada senin yontemin uygulanacakti fakat ameliyatta wazgecilmis.sana airon mu mentor mu konuldu? bide sapiklik duzeyinde bisorum olucak :) goguslerin yururken sallanir derece yumusaklarmi suan?sol gogusum birazdaha sorunlu agri bakimindan ve daha sert sende yasadinmi bunu? buarada 14ayda izler neden gecmedi hala krem kullandin dimi???protezi hissetme durumun warmi dokununca?gerci ikimizde mutevazi buyuklukte oldugumuz icin sanmiyorum ama benim suan bile oyle biproblemim yok,opuyorum seni...
cok sasırdım dogrusu naci beyın kk da soruları cevapladıgı bı bolum acılmıs naci beye ameliyat olmus ve bu konuda deneyımlerını paylasmıs bırı olarak bu durum insanlar tarafından bizim paylasımlarımızın samimiyetsiz bulunmasına neden olabilir diye bi düsünce olustu ister istemez çünkü ameliyat olmadan önce dr arastırması yaparken dr lar hakkındaki asırı övgü dolu memnunıyet mesajları bende hep reklam hissi uyandırıyordu malesef...
Hiç katılmıyorum. Bizler burada memnuniyetimizi veya memnuniyetsizliğimizi paylaşıyoruz. Diğer bölümde ise doktor sadece soru cevaplıyor. İkisini birbirine karıştırmamak lazım..Ayrıca burda memnun olmadığını söyleyen arkadaşlar var buyursunlar Naci Bey için açılan bölüme yazsınlar işte sıkıntılarını.Bundan iyi şeffaflık mı olur??
Merhaba Armine Hanim,
Iste reklama mahal vermemek adina seffafligi ortaya dokmek istedik, bircok grubun gizli reklam yaptigini donem donem saptadik ve bunlari hep afise ettik. Bu tur ekiplere zaten uzmanlik danismanliginin teklifini bile goturmedik, zira 2 gun sonra kotu yazilar kalksin bu olmasin bu uyeyi banlayin gibi taleplerin gelecegini az cok tahmin ettik.
Dogru kisinin uzun arastirmalar sonrasinda Naci hoca karar kildik umarim hakli da cikariz. Bolumlerinde ki makalelere bakarsaniz oldukca samimi ve olabildigince anlasilacak bir yazim dili kullanmis.
Ben ameliyat sonrasi begenmediysem gidip orada yuzlesirdim. O bolumdeki esas amac ise akliniza takilan sorularin cevaplanmasidir. Lakin kotu ise kotuyu de lutfen paylasin...
Aslinda cok buyuk bir sans dusunsenize ben memnun degil isem gidip catir catir yazacagim. Operasyon kotu gectiyse kendi bolumunde desifre olmasi : )
hatta o bolumde tesekkur basligi da var : ) bu varken hataliysa bunu da soylemek guzel hizmet : )
Bu sayede ne olacak biliyormusunuz bir tanidigim ona su operasyonu gecirmisti maymuna dondu diyenlerin de onu kesilecek zira bu tur mesajlarin bir cogu malesef ki sahte magdurlarin(sizler anladiniz beni) yazilari...
Bu sayede ne olacak biliyormusunuz bir tanidigim ona su operasyonu gecirmisti maymuna dondu diyenlerin de onu kesilecek zira bu tur mesajlarin bir cogu malesef ki sahte magdurlarin(sizler anladiniz beni) yazilari...
riocum.. sapık sorunun cevabı evet.kaydirigubbakcemile3 İlk başlarda benim de bir tarafımda daha fazla ağrım oldu ama zamanla geçiyo.Protezi hissetmiyorum,içinde bulamıyorum bile..ama ben kilo aldım,kilo almamın da avantaja dönüştüğünü söylemişti naci bey..kilo alırken yani üst tarafa da gitmiş kilolar.bana mentor kullanıldı,o döenm bana bşka bir alternatif protezden bahsetmemişti naci bey,ama ben memnunum mentor olmasından.izlerin deri rengi ile de ilgisi var,zaten kesik olan herhangi bir yerde iz kalmaması imkansız bişey.. 1 sene sonra hiçbişey analaışalamayacak izlerle ilgili muhtemelen.kalemcim benim gogus dokum cok gevsekmis aslinda banada senin yontemin uygulanacakti fakat ameliyatta wazgecilmis.sana airon mu mentor mu konuldu? bide sapiklik duzeyinde bisorum olucak :) goguslerin yururken sallanir derece yumusaklarmi suan?sol gogusum birazdaha sorunlu agri bakimindan ve daha sert sende yasadinmi bunu? buarada 14ayda izler neden gecmedi hala krem kullandin dimi???protezi hissetme durumun warmi dokununca?gerci ikimizde mutevazi buyuklukte oldugumuz icin sanmiyorum ama benim suan bile oyle biproblemim yok,opuyorum seni...
kalemcim benim gogus dokum cok gevsekmis aslinda banada senin yontemin uygulanacakti fakat ameliyatta wazgecilmis.sana airon mu mentor mu konuldu? bide sapiklik duzeyinde bisorum olucak :) goguslerin yururken sallanir derece yumusaklarmi suan?sol gogusum birazdaha sorunlu agri bakimindan ve daha sert sende yasadinmi bunu? buarada 14ayda izler neden gecmedi hala krem kullandin dimi???protezi hissetme durumun warmi dokununca?gerci ikimizde mutevazi buyuklukte oldugumuz icin sanmiyorum ama benim suan bile oyle biproblemim yok,opuyorum seni...
haha bu sapık soruya ben de cevap vermek istedimkaydirigubbakcemile3. Benim de ilk aylarda koşarken merdivenlerden inerken falan taş gibi durup kımıldamıyorlardı kaydirigubbakcemile3. Lakin şu anda normal bir memeden farkları yok ki ben protez olduğunu unutuyorum bile. Eskiden kontrol randevularında eski resimlerime bakıp şoka girerdim Kontroller de bitti hatırlamıyorum hiçbir şekilde..
kizlar yeni resmler ekledm....fakat burnum sislik injek injek dedikde önden sisligi cogaldi gibi =S nese
resımlerıne yorum yaptım burdan da yazıyım burun ucunun kalkıklıgına bayıldım cokguzelll şiş falan gormedımm benzemuszemus
kizlar yeni resmler ekledm....fakat burnum sislik injek injek dedikde önden sisligi cogaldi gibi =S nese
canim yenilerini benmi göremiyorum, o iki resim eski degilmi ?