Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

Çok geçmiş olsun ikinizede...Naci çelik artık benim kafama iyice yatmaya başladı.Birşey soracagım,ameliyat ne kadar tuttu,kaç cc protez kullandı,damlamı yuvarlakmı? TŞK.

damla protez kullanıldı,arion marka ve 320 cc..dual plan..ben gögüs ameliyatı konusunda naci beye çok güveniyorum..hadi bakalım şimdiden kolay gelsin.fiyat konusunu özele mail attım.

kızlar dual planı bana anlatabilir misiniz.yani yarısı kas altına yarısı kas üstüneyse,yarım yarım mı kullanıyorlar protezi.damla mesela.yarım damla kas altına yarım damla kas üstüne mi oluyor.bi tuhaflık var sanki.dual plan icin yarısı kas altında yarısı kas üstünde diye acıklamalar var internet sitelerinde de . ama nasıl oluyo o.

kızlar dual planı bana anlatabilir misiniz.yani yarısı kas altına yarısı kas üstüneyse,yarım yarım mı kullanıyorlar protezi.damla mesela.yarım damla kas altına yarım damla kas üstüne mi oluyor.bi tuhaflık var sanki.dual plan icin yarısı kas altında yarısı kas üstünde diye acıklamalar var internet sitelerinde de . ama nasıl oluyo o.

Protezin üst kısmı kas altına dogru koyuluyor,alt kısmıda kas üstüne getiriliyor.Böylece üst kısım kas altında kaldıgı için kas üstü gibi yusyuvarlak top şeklinde bir görüntü olmamış oluyor.Alt kısım kas üstünde oldugu için Daha dolgun bir şekil alıyor.Umarım aydınlatabilmişimdir...:KK54:

yarım yarım niye olsun anlamadım ben de senin sorunu... ama dual planda protezin üst kısmı kas altına yerleştiriliyor ve alt kısmı gögüs dokusu altına yerleştiriliyor..en doğal sonuçlardan birisi olduğğu söyleniyo bu yöntem için.

arkadaslar ameliyatimin uzerinden 2ay 10 gun gecti. goruntu mukemmel sadece alt kisimlarda ele gelebiliyo zaman zaman ama bu okadarda rahatsizlik werici bisey diil. bilen kisi ellediginde hisseder gibi sanki.alt kisimlardaki hissizlik oldukca azaldi.yanliz isimden dolayi naci beye 2. kontrole gidemedim henuz masaja falan baslamadim yani.bu masaj olayi nasil bisey? opuyorum hepinizi

kızlaaarr...
herkese merhaba. ben de Naci beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. ama sitede yeniyim. :KK34: burnunu yaptıran arkadaşların resimlerini nasıl görebilirim yardımcı olur musnzz?? :KK61:

kızlaarrr..
herkese merhaba. ben de Naci beye burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum. ama sitede yeniyimm o yüzden estetik yaptıran arkadaşların resimlerini nasıl göreceğimi bilmiyorum.. bana yardımcı olabilir misiniz?? :KK61:

slm kizlar ben bu sene .05.10 estetik operasyonu gecirdim Istanbulda en iyisi doktorun adini vermim cünkü cok sinirliyim cok sorun yariyorum ve sonuclarlan hic memun degilim, simdi internet den arasdiriyorum, dr naci celik sayfasina denk geldi :) youtube de videolari izledim cok güzel bir burun yapdi bayana baska giden var mi naci beyin yanina ve bana bilgi vere bilirmisiniz cok sevinirim almanya dan selamlar :nazar:

bundan 1,5 ay önce naci bey ablamın ameliyatını gerçekleştirdi. naci bey arion marka 320 cc anatomik protez kullandı ve ameliyatı dual plan yöntemiyle yaptı.. ben sonucu çok beğendim izler olması gerektiği gibi kat çizgisinin altında ve yumuşaklığı da gayet güzel..daha 1,5 ayda böyle ise ben senesinde nasıl olacağını tahmin bile edemiyorum.. Gögüs konusunda kendimi de emanet ettiğim naci beye gözümü kırpmadan ablamı da emanet ettim..ve iyi ki de naci beye güvenmişim,gerçekten naci bey gögüs konusunda çok iddialı. sabit bir teknik üzerinde yoğunlaşmıyor,örneğin benim ameliyatım kas zarı tekniğine uygun olduğu için kas zarı yöntemini kullanırken ablamda dual plan yöntemi tercih etti..gögüs ameliyatı insana çok fazla özgüven yüklüyor,bence ihtiyacı olan,psikoolojisini olumsuz yönde etkileyen herkese gönül rahatlığı ile bu ameliyatı olmalarını tavsiye ediyorum..istediğin kıyafeti giyme özgürlüğü süper bişeymiş:KK9:

arkaaslar bende arastirmalarim sonucu naci beye gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum . birkac sorum olacak cewaplandirirsaniz cok sewnirim.
1) naci bey ameliyattan sonra diren takiyormu ? en cok o boru gibi seylerden korkuyorum :))
2) nezaman yan we yuz ustu yatmaya basladiniz? cunku ben sirt ustu 1 dakika bile uyuyamiyorum:KK43:(
3) gogus masaji yaptinizmi ? yaptiysaniz nasil bisey <agrisi oluyormu,kac kere yapiliyor
ve ameliyattan kac gun sonra okula gidebilirim ??
noolur cewaplayin arkadaslar bunlara bagli bu ameliyati olmam

arkaaslar bende arastirmalarim sonucu naci beye gogus buyutme ameliyati olmayi dusunuyorum . birkac sorum olacak cewaplandirirsaniz cok sewnirim.
1) naci bey ameliyattan sonra diren takiyormu ? en cok o boru gibi seylerden korkuyorum :))
2) nezaman yan we yuz ustu yatmaya basladiniz? cunku ben sirt ustu 1 dakika bile uyuyamiyorum:KK43:(
3) gogus masaji yaptinizmi ? yaptiysaniz nasil bisey <agrisi oluyormu,kac kere yapiliyor
ve ameliyattan kac gun sonra okula gidebilirim ??
noolur cewaplayin arkadaslar bunlara bagli bu ameliyati olmam

sorularına teker teker cevap vereleim.
1)öncelikle naci bey her hastada diren kullanmıyor,ameliyat esnasında hastanın kanaması çok olursa o zman kullanıyor ki ben de kullanıldı.Diren kullanıp kullanmayacağını zaten ameliyata girmeden önce naci bey söylüyor,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diye.. ben de korkuyordum ama ameliyattan çıktığımda direnlerin varlığını hiç hissetmedim,yerde sürünüyordu direnler ,ama ben hissetmiyordum bile..ama tabii kii çıkartılması esnasında varlıklarını unutmak ne mümkün..
2)ben 7. günden itibaren yan yatmaya başladım.yüz üstü yatmaya 3 .ayda başladım.
3)masajı da her hastaya vermiyo naci bey,ben sabah akşam ters E hareketi şeklinde 10 ar kez yapmıştım,korkma acımıyor.ve 1 hafta sonra okuluna giders,in ve merak etme kimsecikler anlamaz.
şimdiden geçmiş olsun

sorularına teker teker cevap vereleim.
1)öncelikle naci bey her hastada diren kullanmıyor,ameliyat esnasında hastanın kanaması çok olursa o zman kullanıyor ki ben de kullanıldı.Diren kullanıp kullanmayacağını zaten ameliyata girmeden önce naci bey söylüyor,diren kullanabilirim hazırlıklı ol diye.. ben de korkuyordum ama ameliyattan çıktığımda direnlerin varlığını hiç hissetmedim,yerde sürünüyordu direnler ,ama ben hissetmiyordum bile..ama tabii kii çıkartılması esnasında varlıklarını unutmak ne mümkün..
2)ben 7. günden itibaren yan yatmaya başladım.yüz üstü yatmaya 3 .ayda başladım.
3)masajı da her hastaya vermiyo naci bey,ben sabah akşam ters E hareketi şeklinde 10 ar kez yapmıştım,korkma acımıyor.ve 1 hafta sonra okuluna giders,in ve merak etme kimsecikler anlamaz.
şimdiden geçmiş olsun
coook tesekkur ederım cewapların ıcın canım benım acıklamıssın hepsını:)
beni diren olayı cok korkutuyor cıkarırken nasıl bır acı oluyor we dıkısmı atılıyor nasıl bısey gercı canlandıramıyorumda gozumde:) amelıyat vıdeosunuda ızlemıyorum hıc yaptıramam dıye.cunku burun ve labıoplastı amelıyatıda olmustum,sonradan vıdeoları ızledıgımde asla yaptırmazdım dedım:))

coook tesekkur ederım cewapların ıcın canım benım acıklamıssın hepsını:)
beni diren olayı cok korkutuyor cıkarırken nasıl bır acı oluyor we dıkısmı atılıyor nasıl bısey gercı canlandıramıyorumda gozumde:) amelıyat vıdeosunuda ızlemıyorum hıc yaptıramam dıye.cunku burun ve labıoplastı amelıyatıda olmustum,sonradan vıdeoları ızledıgımde asla yaptırmazdım dedım:))

CANIM KULLANILIP KULLANILMAYACAĞI BELLİ OLMAYAN BİRŞEY İÇİN KENDİNİ NİYE KORKUTUYORSUN BOŞYERE..saniyelik bir acı oluyor,ama baya sağlam acı oluyor,o anda bitiyor,dikiş filan atılmıyor,üzerine naci bey küçücük bi bant takıyor o kadar,ama işte direni her hastaya uygulamıyor naci bey.benden sanmra ablam oldu ameliyat mesela onda diren filan kullanılmadı,kişden kişey değişiyor anlayacağın..boş yere telaş yapma bence.

Merhaba Arkadaslar..
Bende burun ameliyati olmayi dusunuyorum..Dr.Naci celik ameliyatalrini hangi hastanede yapiyor e fiyati nedir Bilgi vermeniz mumkunmu? Sorun olursa ozelden atabilirsiniz cok tesekkuler kizlar...

X