çok saol cevabın için,dediğin gibi daha tam olarak oturmadığından ya da yumuşayınca bu his geçebilir diye umut ediyorum ben de ama ben çok zayıf biri değilim boyuma göre bu kilo normal aslında 1.60 boyum var ve 48 kiloyum şuanda,bide kilo aldığımda göğüs kısmımda bi değişiklik pek olmuyo benim...
Naci bey de bana ancak çok kilo alırsam bu durumun düzelebilceğini söyledi ama aklıma takılan şey,bu ameliyatı olan pek çok zayıf insan var ama neden benim yaşadığım durumun benzerini yaşayan birileri yok,forumu alt üst ettim ,buna benzer sadece bir iki kişiye rastladım,yani bu sırf zayıflık şişmanlıkla ilgili bi durum mu yoksa kulanılan teknikten yada başka bişeyden mi kaynaklanıyo bunu bilemiyorum
bu durumun zamanla düzelebileceğini bilsem inan çok rahatlıcam,iknci bi ameliyata mecbur kalmaktan çok korkuyorum ama genede düzelmesi için umudum var ,umarım düzelir
Ben de zayıfım hatta dönem dönem daha da zayıfladığımda elime daha belirgin bir şekilde geliyor. Ama sadece ben farkediyorum 4 sene oldu.. Zayıflık şişmanlıktan ziyade eğer üst tarafın kemikli ve inceyse kas altına konduğu halde ilk zamanlarda belirgin olma durumu var.. Bence endişelenmen için daha erken.. Protezlerinin yumuşamasını yerleşmesini beklemelisin.