• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

çok saol cevabın için,dediğin gibi daha tam olarak oturmadığından ya da yumuşayınca bu his geçebilir diye umut ediyorum ben de ama ben çok zayıf biri değilim boyuma göre bu kilo normal aslında 1.60 boyum var ve 48 kiloyum şuanda,bide kilo aldığımda göğüs kısmımda bi değişiklik pek olmuyo benim...
Naci bey de bana ancak çok kilo alırsam bu durumun düzelebilceğini söyledi ama aklıma takılan şey,bu ameliyatı olan pek çok zayıf insan var ama neden benim yaşadığım durumun benzerini yaşayan birileri yok,forumu alt üst ettim ,buna benzer sadece bir iki kişiye rastladım,yani bu sırf zayıflık şişmanlıkla ilgili bi durum mu yoksa kulanılan teknikten yada başka bişeyden mi kaynaklanıyo bunu bilemiyorum:(
bu durumun zamanla düzelebileceğini bilsem inan çok rahatlıcam,iknci bi ameliyata mecbur kalmaktan çok korkuyorum ama genede düzelmesi için umudum var ,umarım düzelir

Ben de zayıfım hatta dönem dönem daha da zayıfladığımda elime daha belirgin bir şekilde geliyor. Ama sadece ben farkediyorum 4 sene oldu.. Zayıflık şişmanlıktan ziyade eğer üst tarafın kemikli ve inceyse kas altına konduğu halde ilk zamanlarda belirgin olma durumu var.. Bence endişelenmen için daha erken.. Protezlerinin yumuşamasını yerleşmesini beklemelisin.

armine85 kullanıcısından alıntı
kızlar yenı fotolar ekledım bakabılırsınız 4 ayım doldu meme burun cene:)))

ARMİNE hanım. merhabalar. ben izmirden yazıyorum size. rica etsem bende fotoğraflarınıza bakabilir miyim? size arkadaşlık teklifi gönderdim. umarım kabul edersiniz. bende doktor bey ile mail yoluyla görüştüm. ameliyat olmayı düşünüyorum ancak bir hastasının fotoğraflarını gördüm sadece. rica etsem sizinde görebilir miyim?
teşekkür ederim.

naci çelike mail attım ama KK karta %15indirimimiz var dedi KK kart ne biliyo musunuz kızlar nası sahip olabiliz :S

burdan bılgı alabılırsın. bende ameliyat olmadan once kendısıne burnumun resımlerını gondermiştim ama tasarım yapmamıstı:)

Venus bana da tasarım yapmadı.sadece fiyat vermiş.emre ilhanla naci beye mail attım ben açıkcası emre ilhan daha detaylı bi cvp verdi yapılacak işlemleri filan anlatmış.ama ben naci beyi istiyordum.emre bey daha açıklayıcı bi cvp verince aklım ona kaydı kararsızım şuanda :s

Ben de zayıfım hatta dönem dönem daha da zayıfladığımda elime daha belirgin bir şekilde geliyor. Ama sadece ben farkediyorum 4 sene oldu.. Zayıflık şişmanlıktan ziyade eğer üst tarafın kemikli ve inceyse kas altına konduğu halde ilk zamanlarda belirgin olma durumu var.. Bence endişelenmen için daha erken.. Protezlerinin yumuşamasını yerleşmesini beklemelisin.

senin 4 sene olmuş,ilk zamandan bu yana protezleri hissetmende azalma oldu mu,yani ilk başta daha mı fazla eline geliyodu ?
ya benim şuan çok fena inan sanki içinde plastik şişe varmış gibi bi his,şişeye dokununca içeri göçerya öyle ve bir göğsümde ötekine göre çok daha belirgin hissediyorum ,girintili çıkıntılı şekilde,göğüslerin birleştiği yerden en alta kadar çok belirgin...seninki de buna benzer bi şekilde miydi acaba?
moralimi çok bozuyo bu durum,ameliyatı olmaya o kadar hevesliydim ve senelerden beri bunu planlıyodum.... şuanda o kadar moralim bozuk ki bunu yaptırdığıma pişman oldum gerçekten.
çok zayıf veya kemikli biri de deilim ama neden böyle olduğunu anlamıyorum.

senin 4 sene olmuş,ilk zamandan bu yana protezleri hissetmende azalma oldu mu,yani ilk başta daha mı fazla eline geliyodu ?
ya benim şuan çok fena inan sanki içinde plastik şişe varmış gibi bi his,şişeye dokununca içeri göçerya öyle ve bir göğsümde ötekine göre çok daha belirgin hissediyorum ,girintili çıkıntılı şekilde,göğüslerin birleştiği yerden en alta kadar çok belirgin...seninki de buna benzer bi şekilde miydi acaba?
moralimi çok bozuyo bu durum,ameliyatı olmaya o kadar hevesliydim ve senelerden beri bunu planlıyodum.... şuanda o kadar moralim bozuk ki bunu yaptırdığıma pişman oldum gerçekten.
çok zayıf veya kemikli biri de deilim ama neden böyle olduğunu anlamıyorum.

İlk zamanlar daha belirgindi tabi.. Gerçi arkadaşlarım bein kadar hissetmiyorlardı. İnsan nereye dokunacağını bilince daha çok gözüne batıyor tabi.. Ama çok uzun bir süredir protezlerin varlığını unuttum. Daha önce de söyledim endişelenmen için çok erken bir dönem.. Bİraz rahatla..

naci beyin yaptigi burun amleiyatlarinda cogunlukla morluk olmuyor galiba ona ameliyat olan arkadaslar fikir verebilirmi sizde nasildi ?

naci beyin yaptigi burun amleiyatlarinda cogunlukla morluk olmuyor galiba ona ameliyat olan arkadaslar fikir verebilirmi sizde nasildi ?

merhaba moonshine bende 1 sene önce naci beye burun ameliyatı oldum.morluklar kişinin bünyesiyle alaklı birşey ve yapılan işlemlerle.bunun garantisi yok bende de 1 hafta boyuyunca morluklar oldu arzu edersen o zamnki resmlerimi atabilirim.ama aslında önemli olan morarması değil bence sonucun iyi olması, malesef benm ameliytım beklediğim şekilde sonuçlanmadı, şuan başka bir doktora revizyon ameliytı olmayı düşünüyorum, hatta kesin karar verdim diyebilirim .o yüzden morluklara takılıp kalma kesinlikle önemli olan sonuç morluk nasıl olsa geçicek 1 hafta 10 gün içinde.

merhaba moonshine bende 1 sene önce naci beye burun ameliyatı oldum.morluklar kişinin bünyesiyle alaklı birşey ve yapılan işlemlerle.bunun garantisi yok bende de 1 hafta boyuyunca morluklar oldu arzu edersen o zamnki resmlerimi atabilirim.ama aslında önemli olan morarması değil bence sonucun iyi olması, malesef benm ameliytım beklediğim şekilde sonuçlanmadı, şuan başka bir doktora revizyon ameliytı olmayı düşünüyorum, hatta kesin karar verdim diyebilirim .o yüzden morluklara takılıp kalma kesinlikle önemli olan sonuç morluk nasıl olsa geçicek 1 hafta 10 gün içinde.

cok gecmis olsun canim :( tabiki görmek isterim resimlerini hatta o dönem konusmustuk seninle diye hatirliyorum yaptirmayi düsünüyordun.

2 hafta önce Naci Bey'e göğüs dikleştirme ve karnım için lipo yaptırdım.Naci Bey'de karar kılmadan önce birçok doktorla görüştüm sonunda Naci beyde karar kıldım.Sonuçtada çok iyi bir tercih yaptığım için memnunum.Ameliyat sonuçlarım şu anda beni mutlu edecek derecede iyi gözüküyor.Kendisine verdiği güven ve başarılı sonuç için teşekkür ederim.Herkesede tavsiye ederim.

özelden msj atan ve arkadaşlık isteği gönderen diğer arkadaşlar şuan profilimde resim yok.ama özelden mail adresinizi yazarsanız resimlerimi gönderirim sizlerede.

KALEM1981 özelden mesaj atmissin, malesef mesaj sayim az oldugundan cevap veremiyorum. özelden mail adresini verirsen kuzenimin resimlerini gönderebilirim hemen :)))

Back
X