arkadaşlar naci beyden randevu aldım ama mart 18ine verdi 2 hafta yurt dışında olcakmış.ozamana kadar bekleyemicm emre ilhana karar verdm ama naci beylede bi görüşmek istiyodum.
ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat doktor konusunda kararsızım, fuat yükselden randevu aldım ama sanırım iptal edip naci çelikten randevu alacağım..
bir de benim burnum aslında çok büyük ve kemerli bir burun diil. geniş bir burun. geniş burnu olup ameliyat olan var mı aranızda acaba.
burnun ucuna dokununca estetik daha belli oluyor sanırım.
burun estetiği deyince aklıma hep dansöz tanyeli geliyor elimde diil
mmblackrose yeni resimlerini göremedim.. beni de arkadaş listene ekler misin?? Bu arada burnunun önden görünüşü nasıl şu an? memnun musun? İlk resimlerinde bence çok güzeldi...
ekledm lonelyy...ben gayet memnunum....sadece değişir diye çok korkuyorum 3 ayım doldu =)resimlerde onden azbucuk grünüo....saolsun naci Bey herseyi istediğim giBi yaptı.Ben ameliyattan sonra dikatsizliğimden darBe aldım Burnuma orjinaliği gideçk diye tırsiom.=Dsanmıorum ama gayet iyileşti.....
ekledm lonelyy...ben gayet memnunum....sadece değişir diye çok korkuyorum 3 ayım doldu =)resimlerde onden azbucuk grünüo....saolsun naci Bey herseyi istediğim giBi yaptı.Ben ameliyattan sonra dikatsizliğimden darBe aldım Burnuma orjinaliği gideçk diye tırsiom.=Dsanmıorum ama gayet iyileşti.....
slm kızlar nacı beyle yaklasık 6 ay kadar once gorusmstumsımdı de ayın 24 unde tekrar goruscem ve buyuk ıhtımal amelıyat tarıhı alcam . ya bıde adam o kadar dolu kı arayıp randevu almak ıstedıgımde hep 15 gun sonrasına anca tarıh verıyolar.. ayrıca choclat dıye bı arkadas vardı onunla msnden ıletısıme gecmek ıstıyorum ugrarmı acaba bu aralar :)))onun tecrubelerıne ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?