Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

kızlar 3 yeni resim eklddm...6ay sonra nasıl değisiklik oljak?ilk halleri daha ii di değisin istemiom...kavis yok olmaz inşallah.....

arkadaşlar naci beyden randevu aldım ama mart 18ine verdi 2 hafta yurt dışında olcakmış.ozamana kadar bekleyemicm emre ilhana karar verdm ama naci beylede bi görüşmek istiyodum.

arkadaşlar naci beyden randevu aldım ama mart 18ine verdi 2 hafta yurt dışında olcakmış.ozamana kadar bekleyemicm emre ilhana karar verdm ama naci beylede bi görüşmek istiyodum.

merhaba canım ya bende Sadullah bey,Emre bey ve Naci bey arasında kaldım. naci beyin fiyatları ne kadar acaba bilen varmı lütfen.emre bey ev sadullah beyin fiyatları bliyorum naci bey ne kadara yapıyor bilmiyorum ama

mmblackrose yeni resimlerini göremedim.. beni de arkadaş listene ekler misin?? Bu arada burnunun önden görünüşü nasıl şu an? memnun musun? ılk resimlerinde bence çok güzeldi...

slm kızlar bebn uzun zamandır yoktum bir türlü resim eklemeye fırsatım olmuyor ama bir ara kesinlikle eklicem çünkü bende bu site sayesinde karar verip ameliyat oldum sizi anlıyorum

kızlar şimdi hazırda olan birkaç foto ekledim ama bunlar 1 ay önceki helleri şimdi gittikçe küçülüyor son halimin fotosu yok çekip eklemeye çalışırım:ecrin_bebek:

ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat doktor konusunda kararsızım, fuat yükselden randevu aldım ama sanırım iptal edip naci çelikten randevu alacağım..
bir de benim burnum aslında çok büyük ve kemerli bir burun diil. geniş bir burun. geniş burnu olup ameliyat olan var mı aranızda acaba.
burnun ucuna dokununca estetik daha belli oluyor sanırım.
burun estetiği deyince aklıma hep dansöz tanyeli geliyor elimde diil

canım ben fuat beyi hiç bilmiyorum ama naci bey benim doktorum ben memnun kaldım bi görüş derim hiç acele etme güzelce düşün.

mmblackrose yeni resimlerini göremedim.. beni de arkadaş listene ekler misin?? Bu arada burnunun önden görünüşü nasıl şu an? memnun musun? İlk resimlerinde bence çok güzeldi...

ekledm lonelyy...ben gayet memnunum....sadece değişir diye çok korkuyorum 3 ayım doldu =)resimlerde onden azbucuk grünüo....saolsun naci Bey herseyi istediğim giBi yaptı.Ben ameliyattan sonra dikatsizliğimden darBe aldım Burnuma orjinaliği gideçk diye tırsiom.=Dsanmıorum ama gayet iyileşti.....

senin nezaman 3 ay oldu MMblackrose cim.zaman nekadar çabuk geçiyor deilmi??? merak etme şekil olarak çok bir deişklik olmuyor.sadece daha zarif ve sana ait bir burun oluyor.benim de 9 ayı geçti...

Göremedim canım yaa... Eklenmedim sanırım... Bi bakar mısın? Ben de Naci beyden kısa zaman sonra randevu alacağım.. Nisan ayı içinde olmak istiyorum ameliyatımı.. Benim de 17 aylık bir oğlum var.. Ameliyat sonrası süreç beni de düşündürüyor... Ama şu an bir problemin yoksa önemli bi şey değildir sanırım aldığın darbe..

Selam Arkadaslar....daha önce de foruma yazmistim...SIZIN YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR :) kuzenimin basarili gecen burun estetik ameliyatindan sonra bende burun ameliyati olmak istiyorum. 3 ay önce kuzenimin randevusu esnasinda Naci beye burnumun genisliginden rahatsiz oldugumu ve biraz daraltmak istedigimi belirtmistim..bunun üzerine kendise bana burnumun aslinda cok dogal oldugunu ve ameliyat olursam estetigin cok belli olacagini söylemisti. Oysa yine o zaman Prof. Dr. Ayhan Numanoglu cok kücük bir müdahale ile burnumu inceltebilecegini söylemisti..hem de kimsenin estetik oldugumu farketmeden...Fakat Naci bey yapalicegi tek seyin burnumu hafif kaldirmak oldugnu söyledi. Oysa ki benim burnumun kanatlari cok genis. Ön görünümden memnunm degilim ve sol tarafin yan görünümünden de... Örnegin ön taraftan fotograf cektirmekten nefret ediyorum ve sürekli burnumu kendim daraltiyorum yani burun kanatlarimi ice cekerek kendim daraltiyorum, hatta birileriyle konusurken bile bunu sürekli yapiyorum.. Yandan sikayetci degilim... Naci bey bana burun kanatlarina müdahale edemeyecegini söyledi görüntüyü bozan kemik sorunu olmadigindan.. Bir yandan Prof. Dr. Ayhan Numanoglu'nun gayet pozitif görüsü diger yandan da Naci Celik'in ameliyat olursam cok belli olacagi ve "estetik bebeklerine" benzeyebilecegim görüsü :))

Kronik iltihap burun eti nedeniyle zaten bicak altina yatmam gerektigi icin hem kronik iltihabimi temizler hemde burnumu dogal görünecek sekilde düzeltebilecegini düsünmüstüm ama kendisi ayni fikirde degil... Fotograflari yükledim, pek net degil ama...sizin de fikirlerinizi ve düsüncelerinizi bekliyorum arkadaslar...

Ayışığı canım bence yandan görüntü gayet güzel ama önden biraz geniş.istiyosan şayet yaptırılabilir bi burun bence.naci bey neden öyle düşünmüş anlayamadım ama yapmıosa yapmıodur yani git başka dr'a , ol ameliyatını kurtul bence.gönlünce olsn herşeyy

slm kızlar nacı beyle yaklasık 6 ay kadar once gorusmstumsımdı de ayın 24 unde tekrar goruscem ve buyuk ıhtımal amelıyat tarıhı alcam . ya bıde adam o kadar dolu kı arayıp randevu almak ıstedıgımde hep 15 gun sonrasına anca tarıh verıyolar.. ayrıca choclat dıye bı arkadas vardı onunla msnden ıletısıme gecmek ıstıyorum ugrarmı acaba bu aralar :)))onun tecrubelerıne ıhtıyacım var

canım şimdiden geçmiş olsun ,burun ameliyatı mı olacaksın? chocochocolate'ye özel mesaj atarsan görür o seni.ayyy çok heyecanlı bir süreç,hadi bakalım,ameliyat tarihini belirledikten sonra gerisi daha kolay

hannatos masallah kardesin cok güzel... burnu, yüzüne uyumu..harika yapmis naci bey... ellerine saglik :))) bende bir ara kuzenimin fotograflarini yükleyecegim...sok olacaksiniz valla :)))) bir de benim burnumu ameliyat etse cok iyi olacak ama...:)) diger albümde ki sen misin? ameliyat oldun mu, olmadin dimi...masallah sende cok güzelsin..gerek yok hic sana...belki biraz burun ucu olabilir...

Bu arada albümüme yorum yapan arkadaslara tesekkür ediyorum... burnumun önden genis oldugunu düsünen bir tek ben degil misim... )

Arkadaslar kuzenimin fotograflarini yükledim, göz atmak istersiniz diye :) kendisi cok memnun...siz ne düsünüyorsunuz ?????????

armine canım ya cocohalata ulaşırsan ben de görüşmek isterim senle de ayrıca ben de kararsızım ama naci beyi düşünüyorum. bir de pınar86 da naci beye oldu galiba emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…