doktor nacinin dürüstlüğüne bişey diyemem. gerçekten öyle para için şunu yapalım bunu yapalım diyen doktorlardan değil. ama dolgu konusunda bana zayıf geldi.
"bey" demedim diye beni azarlayan arkadaşa:
doktorla doktor olmayan insanı ayırt eden sensin "doktora bey diye hitap etmedim diye bana terbiye vermeye kalkan mesajın yukarıda) parayla marayla ilgisi yok söylediklerimin ama sanırım biraz fazla kafanı yorman gerek anlaman için. daha fazla yazmayacağım konu hakkında. bu doktoru yani naci çelik'e dolgu işlemi yaptırmak isteyen arkadaşlar için kendi deneyimimi anlatarak paylaşmaya çalıştım. anlayan anlamış faydalanan faydalanmıştır. Ayrıca "dudak dolgusu" başlığı altında yaşadığım sorunu daha ayrıntılı yazmıştım. isteyen okuyabilir. tekrar ediyorum bu doktor cerrahide (göğüs burun gibi) çok başarılı olabilir ama dolguda zayıf buldum. yani benim derdimin ameliyatlarıyla ilgisi yok. ona ameliyat olmak isteyen arkadaşları kesinlikle etkilemek istemem.
kayra sen naci beyemi oldun ameliyatini?
naci beye gögüs kücültme ameliyati olan varmii kizlarr??
kayra vgecmis olsun cnm yha
merhaba arkadaşlar benim burun ameliyatım sonucu birkaç sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim=)
Öncelikle burun içi ne kadar sürede açılır ortalama olarak ?Gece uyurken ağızdan nefes alıorum burnum tıkalı olduğundan ama uyuduktan sonra nefes verirken burnumu zorluyormuşum annem öyle söylüyor bunun bir zararı olur mu?Son olarak bir de alçı alındıktan sonra burna herhangi bir işlem yapılıcak mı?
benim alçılarım çıktığı gün açılmıştı burnum ama yinede süper nefes alamıyodum yani 1 hafta içinde normale döndü. alçın çıkınca bant yapıştırılcak bantlar çıkarkende dikişlerin alıncak .. en azından benim öyle oldu =)
merhaba arkadaslar bende aslnda emre ilhana karar vermiştm burun estetiği için şimdi bi arkadasmla konustm naci çeliği önerdi.cok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum.sizce napmalıyım.
niye bey diyeyim o bana ayşe hanım demiyorken. abartmayın arkadaşlar o bir doktor ve parasını güzelcene kazanıyor amcamız veya abimiz, büyüğümüz değil, herkesin arkasından bey-hanım diye mi konuşursun miss yoksa sadece doktorların mı:) ayrıca kendisinden memnun kalmadığımı yazmıştım önceki mesajlarımı okursan. niye ekstra bir hürmet göstereyim -ki doktor naci demenin saygısızca olduğunu düşünmüyorum- beni tanımadığın halde bana senli benli mesaj yazıp, sonra sırf doktor diye bana birine bey demedin diye uyarıda bulunman ironik:) Ülkemizdeki tıp doktorların çoğu işte bu yüzden ukala ve hastasına karşı kibirli. o da eksiğiyle ve doğrusuyla bizden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?