armine canım ya cocohalata ulaşırsan ben de görüşmek isterim senle de ayrıca ben de kararsızım ama naci beyi düşünüyorum. bir de pınar86 da naci beye oldu galiba emin değilim
Arkadaşlar sanırım benim ameliyatım septoplasti tarzı bişey olabilir.. Artık Naci bey bakalım ne diyecek..Forumda bazı arkadaşlar önden bakıldığında eğrilik olan burunlarının ameliyattan sonra da çok fazla düzelmediğini yazmış, doktorları kim bilmiyorum.. Acaba Naci beye bu sorunla gidip ameliyat olan arkadaşlarımız var mı aranızda?? Chococoholate senin ameliyattan önceki burnun nasıldı? Şimdiki nazar değmesin çok güzel...
Bazi nedenlerden dolayi ertelemistik, randevu tarihi geldi çatti.. haftaya Istanbula uçuyorum. Ne olur ne olmaz diye annemle gidicem, ama daha ameliyat olayini söylemedim. Tepkisine katlanmak zorunda kalicam ama napalim.
Çok heycanliyim.. ikinci ameliyat olanlarda da tereddüt oldu mu? Yani zamanda yaklastikça bazen moral olarak o kadar dipte oluyor ki insan, acaba olmasammi ya daha kötü olursa diye de düsünmüyorum degil...
Sende revizyon olacaksın benim gibi... Aynı şeyleri bende hissediyorum.. Herkeste olabilecek duygular... Senin burnun ne durumda?? Yani şeklinden mi memnun değilsin yoksa sağlık problemin mi ağır basıyor?
Mmblockrose yeni resimlerini gördüm.. Gün geçtikçe daha güzelleşmiş burnun... Bende şu ameliyat olayını iyi bir sonuçla atlatsam...
çok teşekürler =)inşallah herşey istediğinçe olur
Cnm ben seklinden memnun degilim.. ameliyatin üzerinden 2/3 ay geçtikten sonra tekrar bir kemer olustu burun sirtinda.. dolayisiyla ucu da düstü.. umarim bu sefer hersey istedigim gibi olur.. sanada kolayliklar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?