Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

armine canım ya cocohalata ulaşırsan ben de görüşmek isterim senle de ayrıca ben de kararsızım ama naci beyi düşünüyorum. bir de pınar86 da naci beye oldu galiba emin değilim

ugramıyor sanırım bu aralr foruma ben bı de serhat tuncer le de gorusmek ıstıyorum aklımda kalmasın dıye ama buyuk ıhtımal nacı celık dıyorum sen burun estetıgımımı dusunuyorsun

merhaba arkadaşlar ameliyat olduğum nerdeyse bir ay olucak ama hala tek tarafım tıkalı daha doğrusu aynayla bakınca içerisi yapışık gibi hala cok az hava geçişi var, diğer tarafım ama sorunsuz böyle olanlar var mıydı aranızda normal mi bu kontrolüme bıraz varda aklıma takıldı sizlere sorayım dedim ??

Merhaba buffy Naci beye mi ameliyat oldun? Nefes probleminden şikayetçisin.. Peki bunun haricinde şeklinden bir şikayetin var mı???

merhaba evet Naci beye ameliyat oldum hiçbirşeyden şikayetim yok şimdilik=)
şekli çok çok doğal oldu ben bile şaşırıyorum sonuca nefes konusunda ameliyatım çok yeni ondan kaynaklı sanıyorum tek tarafta henüz şişliklerim inmediğinden diye düşünüyorum ama bakalım sanırım doktor araştırma dönemindesin bende çok zaman harcamıştım onun için ama netten okuduklarımla naci beye karar verdim ve doğru bir karar verdiğimide düşünüyorum .Herhangi bir sorun olursa seve seve cevaplarım=)

Çok teşekkür ederim buffy verdiğin bilgiler için.. Aslına bakarsan Naci beyden randevumu aldım 10 nisan için.. Yine de araştırıyorum...ıkinci ameliyatım olacak... Benim hem nefes problemim var hem de önden bakıldığında eğrilik söz konusu.... Benim için burnun önden doğru orantılarla yapılması çok önemli... Burada chocochocolate, ada ve mmblackrose arkadaşlarımızın burunlarını çok beğendim.. çok orantılı burunlar.. ve de benim istediğim tarz... Senin önden bakıldığında delikler orantılı mı acaba??

ben önden çok memnunum ne burun deliklerimi yapıştırdı öyle ne de önü bi garip oldu beni tanımayan asla anlamaz ameliyat olduğumu sadece bnm isteklerimi yaptı tabi o da bana gidicek burnun bu tarz olması gerektiğini onaylamıştı o yönden çok mutluyum çok korkuyordum çünkü 1 km öteden beri estetik olduğunu belli eden bir burnum olmasından tabi öyle sevende vardır ama ben doğal istiyordum ve oldu şu an için daha ucu fln şiş inicek bakalım bir sorun olmaz inşallah..

merhaba ben yazılanları okuyorum takip ediyorum ara ara girip ama bana soru olmayınca pek müdahale etmiyorum sanırım.direk olarak bana sorunuz olursa lütfen sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.bu arada 9.5 ay oldu ve gayet memnunum ameliyatlarımdan ve hatta bugünlerde burnuma aşığım :)

mmblackrose canım seni ekledim, kabul edermisin,burnunun son halini görmek istiyorum
bende ameliyat düşünüyorumda

Arkadaşlar sanırım benim ameliyatım septoplasti tarzı bişey olabilir.. Artık Naci bey bakalım ne diyecek..Forumda bazı arkadaşlar önden bakıldığında eğrilik olan burunlarının ameliyattan sonra da çok fazla düzelmediğini yazmış, doktorları kim bilmiyorum.. Acaba Naci beye bu sorunla gidip ameliyat olan arkadaşlarımız var mı aranızda?? Chococoholate senin ameliyattan önceki burnun nasıldı? Şimdiki nazar değmesin çok güzel...

Mmblockrose yeni resimlerini gördüm.. Gün geçtikçe daha güzelleşmiş burnun... Bende şu ameliyat olayını iyi bir sonuçla atlatsam...

benim burnumda önden eğrililk yoktu ama şimdiki halinden de memnunum önden.ameliyattan önceki burnum albmümde var bitane ordan bakabilrsin

Son zamanlarda Naci Beye ameliyat olan yok sanırım... Pek ses seda çıkmıyor... Ameliyat olan olursa ve resimlerini paylaşırsa sevinirim...

Bazi nedenlerden dolayi ertelemistik, randevu tarihi geldi çatti.. haftaya Istanbula uçuyorum. Ne olur ne olmaz diye annemle gidicem, ama daha ameliyat olayini söylemedim. Tepkisine katlanmak zorunda kalicam ama napalim.

Çok heycanliyim.. ikinci ameliyat olanlarda da tereddüt oldu mu? Yani zamanda yaklastikça bazen moral olarak o kadar dipte oluyor ki insan, acaba olmasammi ya daha kötü olursa diye de düsünmüyorum degil...

Sende revizyon olacaksın benim gibi... Aynı şeyleri bende hissediyorum.. Herkeste olabilecek duygular... Senin burnun ne durumda?? Yani şeklinden mi memnun değilsin yoksa sağlık problemin mi ağır basıyor?

Sende revizyon olacaksın benim gibi... Aynı şeyleri bende hissediyorum.. Herkeste olabilecek duygular... Senin burnun ne durumda?? Yani şeklinden mi memnun değilsin yoksa sağlık problemin mi ağır basıyor?

Cnm ben seklinden memnun degilim.. ameliyatin üzerinden 2/3 ay geçtikten sonra tekrar bir kemer olustu burun sirtinda.. dolayisiyla ucu da düstü.. umarim bu sefer hersey istedigim gibi olur.. sanada kolayliklar diliyorum.

Cnm ben seklinden memnun degilim.. ameliyatin üzerinden 2/3 ay geçtikten sonra tekrar bir kemer olustu burun sirtinda.. dolayisiyla ucu da düstü.. umarim bu sefer hersey istedigim gibi olur.. sanada kolayliklar diliyorum.

Umarım istediğinden de güzel olsun...Tabii benimki de.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…