:kedi: arkadaşlar ,ben bu siteye yeni üye olanlardanım ve doktor araştırması yapıyorum .ilk önce deneyimlerinizi burada paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. sizlerin sayesinde naci beyi tanıdım .kafamda iki isim daha var, onlarıda bu sitede araştırıyorum ve naci beye ameliyat olan arkadaşlar sizlerin çoğuna arkadaşlık gönderiyorum resimlerinizi görebilmek için , arada kaçırdıklarım olabilir .lütfeeen beni listenize eklermisiniz a.s. teşekkür ediyorum :1rolleyes:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?:kedi: arkadaşlar ,ben bu siteye yeni üye olanlardanım ve doktor araştırması yapıyorum .ilk önce deneyimlerinizi burada paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. sizlerin sayesinde naci beyi tanıdım .kafamda iki isim daha var, onlarıda bu sitede araştırıyorum ve naci beye ameliyat olan arkadaşlar sizlerin çoğuna arkadaşlık gönderiyorum resimlerinizi görebilmek için , arada kaçırdıklarım olabilir .lütfeeen beni listenize eklermisiniz a.s. teşekkür ediyorum :1rolleyes:
canım ben burun ameliyatı olmadım,gögüs ameliyatı oldum.sanırım sen burun ameliyatı olacaksın,arkadaşlık isteğini kabul ettim ama sanırım sen burun ile ilgili bilgi istiyosun
arkdslar nacı beye dudak dolgusu yaptrınlar acaba nekadra yaptrdnız bılgı verrmısnz
Kuzenim 400€ gibi bişeye yaptırmıştı.
canım ben burun ameliyatı olmadım,gögüs ameliyatı oldum.sanırım sen burun ameliyatı olacaksın,arkadaşlık isteğini kabul ettim ama sanırım sen burun ile ilgili bilgi istiyosun
canım cevabın ve arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim . ilk önce bir doktorda aradığım , hastalarının ondan ne kadar memnun kaldığıydı ,yani ilk öncene ameliyatı olduğunuza bakmadım .ben de iki ameliyat düşünüyorum .aranızda iki ameliyat olan arkadaşlar var tecrübeleri benim için önemli.ben burun ve liposaction düşünüyorum ve tecrübelerinizden zorluk derecesini tahmin etmeye çalısıyorum .birde ben daha önce lipo oldum ve memnun değilim. bu nedenle artık doğru tercih yapıp ,doktorumu iyi secmek istiyorum .burda revizyon olan arkadaşların yaşadıklarını okurkan çok üzülüyorum mafoldumben bende başarısız bir ameliyat mağduruyum..... sevgiler opuyorumnanaktan
canım cevabın ve arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim . ilk önce bir doktorda aradığım , hastalarının ondan ne kadar memnun kaldığıydı ,yani ilk öncene ameliyatı olduğunuza bakmadım .ben de iki ameliyat düşünüyorum .aranızda iki ameliyat olan arkadaşlar var tecrübeleri benim için önemli.ben burun ve liposaction düşünüyorum ve tecrübelerinizden zorluk derecesini tahmin etmeye çalısıyorum .birde ben daha önce lipo oldum ve memnun değilim. bu nedenle artık doğru tercih yapıp ,doktorumu iyi secmek istiyorum .burda revizyon olan arkadaşların yaşadıklarını okurkan çok üzülüyorum mafoldumben bende başarısız bir ameliyat mağduruyum..... sevgiler opuyorumnanaktan
canım üzüldüm başarısız bir estetik operasyon geçirmene.. umarım sana göre doğru ve içine sinen bir doktoru bulabilirsin. gögüs ameliyatı olduğumiçin gözüm kapalı gögüs konusunda naci beyi öneriyorum ama canlı canlı burun ameliyatı sonuçlarını da gördüm,gördüklerimin hepsi çok ama çok güzeldi.opuyorumnanaktan
canım üzüldüm başarısız bir estetik operasyon geçirmene.. umarım sana göre doğru ve içine sinen bir doktoru bulabilirsin. gögüs ameliyatı olduğumiçin gözüm kapalı gögüs konusunda naci beyi öneriyorum ama canlı canlı burun ameliyatı sonuçlarını da gördüm,gördüklerimin hepsi çok ama çok güzeldi.opuyorumnanaktan
çook teşekkür ediyorum canım a.s. şu anda sizlerin sayesinde naci beyde netleştim gibi ilk istanbula gelişimde kendisiyle görüşüp tarih belirliycem hadi hayırlısı....
merhaba arkdslar bende siteye yeni üye oldum paylasilan bütün yazilari okudum gercekten cok güzel bilgiler var herkese tekrar tesekürler tekrar tekrar ayni sorulari sorarak sizi bunaltmak istemyiorum sadece seyi ögrenmek istiyorum acaba naci beye nasil bir mail atabilirim yani ne yazmaliyim direk fotoda yollamalimiyim ? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler :)
bzai arkadaslara arkds olrak eklyiorum (fotolara bakmak icin)kabul ederseniz sevinirim
bzai arkadaslara arkds olrak eklyiorum (fotolara bakmak icin)kabul ederseniz sevinirim
merhaba arkdslar bende siteye yeni üye oldum paylasilan bütün yazilari okudum gercekten cok güzel bilgiler var herkese tekrar tesekürler tekrar tekrar ayni sorulari sorarak sizi bunaltmak istemyiorum sadece seyi ögrenmek istiyorum acaba naci beye nasil bir mail atabilirim yani ne yazmaliyim direk fotoda yollamalimiyim ? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler :)
vallahi canım aklına ne geliyorsa yaz ben ilk mailimde şöle yazmıştım anlatiiim :)
adımı,yaşımı,problemimi (yani burnum şöyle şöyle ama ben şöyle olmasını istiyorum gibisinden) ortalama ameliyat ücretini sormuştum.ha bide tasarım için fotolarımı atmıştım.tam önden,yandan,alttan olmak üzere.daha sonra teşekkürlerimi bilgidirp mailimi sonlandırmıştım :) saolsun ertesi gün mailime cevap atmıştı,tasarımlarmı yollamıştı.öyle yani.
Ben dudak dolgusu yaptırdım kendisine ve hiç memnun değilim. Orantısız bir dudağım oldu. Karanlıkta görüşüyor ve işlemlerini yapıyor zaten. Yüz estetiği ve ameliyatsız güzellik konusunda daha bilgisi ve tecrübesi olun bir uzman arıyorum istanbulda. Yani bir yüze nasıl bir işlemin yakışacağını iyi anlayacak birine ihtiyacım var arkadaşlar. tavsiyeniz var mı acaba?
Ben dudak dolgusu yaptırdım kendisine ve hiç memnun değilim. Orantısız bir dudağım oldu. Karanlıkta görüşüyor ve işlemlerini yapıyor zaten. Yüz estetiği ve ameliyatsız güzellik konusunda daha bilgisi ve tecrübesi olun bir uzman arıyorum istanbulda. Yani bir yüze nasıl bir işlemin yakışacağını iyi anlayacak birine ihtiyacım var arkadaşlar. tavsiyeniz var mı acaba?
karanlıktamı görüsüyor işlem yapıyor ?????????? ben yanlıs mı okudum
Dudak ve yüz dolgu botox için Ceyda Şener'i öneririm. Ben dudak dolgusunu kendisine yaptırmıştım. Uygulamaları çok doğal ve kaliteli olmasına karşın etkisi çabuk geçiyor ve de çoookk tuzlu :çok üzgünüm: geçici olduğu için iki de bir o parayı vermek tuzluya mal oluyor söyleyim.
ışık tabiki gerekli o zaman kendimiz görüşmeye gitmeden fotolarımızı gönderelim sonra giidp direk işlem yaptıralım. fotoğraf da gerekli tabi ama kişiyi de cilt tonundan tut en ince kırışığına kadar görebilmesi lazım. buna en uygun ışık gün ışığıdır. gün ışığı olmayacaksa ortam iyi aydınlatılmalı. az ışıkta hem insan daha güzel gözükür ve kusurları belirgin olmaz. burun, göğüs için çok farketmeyebilir belki ama ben yüzüm ve yüz hatlarımla ilgili kendisine gitmiştim
peki canım,belki bu tür işlemlerin sonuçlarını görmek için de belli bir süre geçmesi gerekiyor olabilir mi? sen memnun olmadığını paylaşmadın mı naci beyle?
dr naci çelik'e söylemeyi düşünüyorum hala ama bu sefer düzeltmeye kalkarsa yani orantılı hale getirmeye çalışırsa daha çok irileşir dudaklar diye korkuyorum. zaten ailedekiler yeğenler falan hiç beğenmediler dolgudan sonraki dudaklarımı. sanki erimesini beklemek daha mantıklı. eridikiten sonra da güzel dudak yapan bir uzman bulursam ancak giderim gibime geliyor. kafam karışık yani.
dr naci çelik'e söylemeyi düşünüyorum hala ama bu sefer düzeltmeye kalkarsa yani orantılı hale getirmeye çalışırsa daha çok irileşir dudaklar diye korkuyorum. zaten ailedekiler yeğenler falan hiç beğenmediler dolgudan sonraki dudaklarımı. sanki erimesini beklemek daha mantıklı. eridikiten sonra da güzel dudak yapan bir uzman bulursam ancak giderim gibime geliyor. kafam karışık yani.
ben senin yerinde olsam bir an önce söylerdim,belki söyleeyeceği şeyler senin rahatlamana yarayacaktır.. en azından bir görüşünü almalısın bana kalırsa,böyle kendi kendine düşünerek sürekli hata bulursun yapılan işlemle ilgili..