:kedi: arkadaşlar ,ben bu siteye yeni üye olanlardanım ve doktor araştırması yapıyorum .ilk önce deneyimlerinizi burada paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. sizlerin sayesinde naci beyi tanıdım .kafamda iki isim daha var, onlarıda bu sitede araştırıyorum ve naci beye ameliyat olan arkadaşlar sizlerin çoğuna arkadaşlık gönderiyorum resimlerinizi görebilmek için , arada kaçırdıklarım olabilir .lütfeeen beni listenize eklermisiniz a.s. teşekkür ediyorum :1rolleyes:
arkdslar nacı beye dudak dolgusu yaptrınlar acaba nekadra yaptrdnız bılgı verrmısnz
canım ben burun ameliyatı olmadım,gögüs ameliyatı oldum.sanırım sen burun ameliyatı olacaksın,arkadaşlık isteğini kabul ettim ama sanırım sen burun ile ilgili bilgi istiyosun
canım cevabın ve arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkür ederim . ilk önce bir doktorda aradığım , hastalarının ondan ne kadar memnun kaldığıydı ,yani ilk öncene ameliyatı olduğunuza bakmadım .ben de iki ameliyat düşünüyorum .aranızda iki ameliyat olan arkadaşlar var tecrübeleri benim için önemli.ben burun ve liposaction düşünüyorum ve tecrübelerinizden zorluk derecesini tahmin etmeye çalısıyorum .birde ben daha önce lipo oldum ve memnun değilim. bu nedenle artık doğru tercih yapıp ,doktorumu iyi secmek istiyorum .burda revizyon olan arkadaşların yaşadıklarını okurkan çok üzülüyorum mafoldumben bende başarısız bir ameliyat mağduruyum..... sevgiler opuyorumnanaktan
canım üzüldüm başarısız bir estetik operasyon geçirmene.. umarım sana göre doğru ve içine sinen bir doktoru bulabilirsin. gögüs ameliyatı olduğumiçin gözüm kapalı gögüs konusunda naci beyi öneriyorum ama canlı canlı burun ameliyatı sonuçlarını da gördüm,gördüklerimin hepsi çok ama çok güzeldi.opuyorumnanaktan
merhaba arkdslar bende siteye yeni üye oldum paylasilan bütün yazilari okudum gercekten cok güzel bilgiler var herkese tekrar tesekürler tekrar tekrar ayni sorulari sorarak sizi bunaltmak istemyiorum sadece seyi ögrenmek istiyorum acaba naci beye nasil bir mail atabilirim yani ne yazmaliyim direk fotoda yollamalimiyim ? yardimci olursaniz cok sevinirim tesekürler :)
bzai arkadaslara arkds olrak eklyiorum (fotolara bakmak icin)kabul ederseniz sevinirim
Ben dudak dolgusu yaptırdım kendisine ve hiç memnun değilim. Orantısız bir dudağım oldu. Karanlıkta görüşüyor ve işlemlerini yapıyor zaten. Yüz estetiği ve ameliyatsız güzellik konusunda daha bilgisi ve tecrübesi olun bir uzman arıyorum istanbulda. Yani bir yüze nasıl bir işlemin yakışacağını iyi anlayacak birine ihtiyacım var arkadaşlar. tavsiyeniz var mı acaba?
Ben dudak dolgusu yaptırdım kendisine ve hiç memnun değilim. Orantısız bir dudağım oldu. Karanlıkta görüşüyor ve işlemlerini yapıyor zaten. Yüz estetiği ve ameliyatsız güzellik konusunda daha bilgisi ve tecrübesi olun bir uzman arıyorum istanbulda. Yani bir yüze nasıl bir işlemin yakışacağını iyi anlayacak birine ihtiyacım var arkadaşlar. tavsiyeniz var mı acaba?
dr naci çelik'e söylemeyi düşünüyorum hala ama bu sefer düzeltmeye kalkarsa yani orantılı hale getirmeye çalışırsa daha çok irileşir dudaklar diye korkuyorum. zaten ailedekiler yeğenler falan hiç beğenmediler dolgudan sonraki dudaklarımı. sanki erimesini beklemek daha mantıklı. eridikiten sonra da güzel dudak yapan bir uzman bulursam ancak giderim gibime geliyor. kafam karışık yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?