• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Naci Çelik hakkında bilgi paylaşım

burdan ögrenmenın bı sakıncası varmı gercı benım ıhtıyacım yok ama arkadasım yaptırmıstı bı guzelllık merkezınde hemen erıdı yada cok kısa bı süre ödemden dolayı bı dolgunluk var gıbı gozuktu bılemıyorum ama hayal kırıklıgı olmustu arkadasımda okadar parası cope gıttı resmen

ameliyatdan sonra gögüsler oldugundan da sis dururlar tabiiki iyilestikcede iniyorlar.üzüldüm insan okdar para veripte istedigi olmayinja sinir olur anliyabiliorum.valla ben cok memnunum.benim ameliyatimda naci bey silikonu yan degil dik koydu gögüsüme.yani yukaridan asga dogru...eskiden hic gömlek giyiemzdim suanda dolabim gömleklerden tasacak valla......yasadigim en güzel duygu bu ameliyati ve burun ameliyati yaptirmak oldu.suanda sanki hep benimis gibiler.kaydirigubbakcemile2

Merhaba kizlar..ben burnumun fotorafini koydum önden..biraz aceleyle cektim.yandan komyadim cunki fazla bi degisim yok..ama hic memnun degilim hem sekil olarak hem nefes problemim var..nerdeyse eski burnum önden daha güzel duruyo diye bilirim..lütfeeennn baaanna yardimci olun ikinci amelyati düsünüyorum Naci Celige burnumu ben daha ince istiyodum büyük bi burnum vardi halende öyle..lütfen yorum yazin..cok tesekürler

Kizlar fotoraftada fark etmissinizdir amelyatan sonra benim burnum ve etrafi kirmizi oldu ve cildim cok hassas oldu..aranizda böyle bi sorun yasiyan oldu mu?

ameliyatdan sonra gögüsler oldugundan da sis dururlar tabiiki iyilestikcede iniyorlar.üzüldüm insan okdar para veripte istedigi olmayinja sinir olur anliyabiliorum.valla ben cok memnunum.benim ameliyatimda naci bey silikonu yan degil dik koydu gögüsüme.yani yukaridan asga dogru...eskiden hic gömlek giyiemzdim suanda dolabim gömleklerden tasacak valla......yasadigim en güzel duygu bu ameliyati ve burun ameliyati yaptirmak oldu.suanda sanki hep benimis gibiler.kaydirigubbakcemile2

canım cevabın ıcın tesekkur ederım ama bı yanlıs anlasılma oldu ben dudak dolgusundan bahsetmıstım :))
senın gogus burun yaptırdıgını bılıyorum takıp edıyorum mesajlarını burnunuda cok begendım senın gogusler kas altımı kas ustumu oldu tamam kısıye gore degısıyor bılıyorum benım merak ettıgım kas altı agrılı oluyormus ondan soruyorum bı de sen yenı oldun sanırım fıyaları zamlanmıs ya nacı beyın ne kadara oldun canım amelıyatlarını yazarsan sevınırm

Istanbullular ordaki hava sartlari nasil? Bizimkiler haberlerden etkilenip napacaksin gitme tatile fln demeye basladilar, diyemiyorum ki ameliyat olmaya gidecem diye. Çok mu vahim durumlar?

kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??

canım arkadaşlık teklifimi kabul edersen fotalarını görmek isterim :1rolleyes:

canım cevabın ıcın tesekkur ederım ama bı yanlıs anlasılma oldu ben dudak dolgusundan bahsetmıstım :))
senın gogus burun yaptırdıgını bılıyorum takıp edıyorum mesajlarını burnunuda cok begendım senın gogusler kas altımı kas ustumu oldu tamam kısıye gore degısıyor bılıyorum benım merak ettıgım kas altı agrılı oluyormus ondan soruyorum bı de sen yenı oldun sanırım fıyaları zamlanmıs ya nacı beyın ne kadara oldun canım amelıyatlarını yazarsan sevınırm

eyvahedigeldismile hehehehe hizli okumanin zararlari....=))))özeline msaj attim arminecigim.....=)

Merhaba kizlar..ben burnumun fotorafini koydum önden..biraz aceleyle cektim.yandan komyadim cunki fazla bi degisim yok..ama hic memnun degilim hem sekil olarak hem nefes problemim var..nerdeyse eski burnum önden daha güzel duruyo diye bilirim..lütfeeennn baaanna yardimci olun ikinci amelyati düsünüyorum Naci Celige burnumu ben daha ince istiyodum büyük bi burnum vardi halende öyle..lütfen yorum yazin..cok tesekürler

valla nebilim gayet yüzüne yakismis daha kücügü nasil olur onuda bilmiorum ama bence güzel burun deliklerinde bile hic sorun yok kusursuz bir amelyat olmus....kime amelyt old?

mmblackrose Fatih dagdelene oldum ama cok sorun yasadim..kendiside ve asistanlari sekreterlleri sagolsunlar cok ilgisizler..nerdeyse yüzüne bile bakmiyorlar onu bosver kac kere aradim insanla resmen dalga geciyorlar sekreterleri..zaten eskidende fotoraflardan gördün gibi kötü bi burnum yoktu..zaten fazla bi degisim yok..amelyatan sonra ortalama 1 sene burnumun bi tarafi diger tarafa göre daha sisti oyuzden bi tarafi icine giriyodu sanki ve burun deliklerimde ayni degildi..cok büyük nefes problemi yasa^dim halende yasiyorum..isvicrede kaldim icin hep istanbula gelip gidemiyorum oyuzden son care burda doktora gitim sisliklere karsi baya ilac verdi cortison crem falan ondan sonra düzeldi ama 2 inci amelyat gerek oldunu söyledi cunki burnumun bi tarafini amelyata tikamislar tek taraftan nefes aliyorum

merhaba arkadaşlar
Sizlerin tavsiyelerini okuduktan sonra Naci Bey'den randevu almak istiyorum ama muayene ücreti alıp almadığını merak ediyorum .Ayrıca ilk muayenede tasarım yapıyor mu?

merhaba arkadaşlar
Sizlerin tavsiyelerini okuduktan sonra Naci Bey'den randevu almak istiyorum ama muayene ücreti alıp almadığını merak ediyorum .Ayrıca ilk muayenede tasarım yapıyor mu?

naci bey muayene ücreti almıyor,eğer gögüs ameliyatı olacaksan ,ameliyattan önceki görüşmede 3 boyutlu tasarım çalışmasını yapıyor, yani ilk görüşmede tasarım yaplımıyor,ama burun ameliyatı için bildiğim kadarı ile bir bilgi vermesi amacı ile 3 boyutlu tasarımdan önce kendisi bir çalışma yapıyor.

Merhaba arkadaşlar,
Bende Kasım ayında Naci Bey' e burun ameliyatı oldum, çok memnunum, iyiki olmuşum diyorum. Ancak tek pişmanlığım neden hem burun hem göğüs olmadığım, sanırım 2 sinin de ayrı ayrı acısını çekerim diye korktum.
Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan iyileşme sürecin nasıl olduğuyla, yani ağrı, acı v.s. bilgi rica ediyorum. Birde size maliyeti ne oldu ortalama?
Tşkler

Merhaba arkadaşlar,
Bende Kasım ayında Naci Bey' e burun ameliyatı oldum, çok memnunum, iyiki olmuşum diyorum. Ancak tek pişmanlığım neden hem burun hem göğüs olmadığım, sanırım 2 sinin de ayrı ayrı acısını çekerim diye korktum.
Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan iyileşme sürecin nasıl olduğuyla, yani ağrı, acı v.s. bilgi rica ediyorum. Birde size maliyeti ne oldu ortalama?
Tşkler

ben de temmuz ayında oldum gögüs ameliyatımı ve kendimi hazır hissettiğimde burun ameliyatını da olacağım. tasarım da yaptı sağolsun naci bey.gögüs büyütme ameliyatı buruna göre bira daha ağrılı diyolar,bilemiyorum hem burun hem gögüs olanların söyledikleri.ama ben ameliyattan sonraki 2 gün boyunca ağrı acı hissetmedim,bu durum benim ameliyatı hafife almama sebep oldu ve kollarımı kullandım,kendim yattım kendim kalktım,ama sonrasında ağrım baya oldu o da 3 gün filan sürdü.bana maliyeti 5.500 oldu ama şu an zam gelmiş olabilir bilemiyorum.canım ya sen de burun resimlerini koysana,şu an ne durumdasın .. tabi eğer sakıncası yoksa

Gizemo ne yaptı acaba bugün ameliyat olucaktı diymi? kendisine şimdiden geçmiş olsun diyorum. umarım HERŞEY ıSTEDıĞı GıBı OLUR

Merhaba arkadaşlar,
Tşkler

Merhaba sweetgirl. Ben Naci Bey'in çok yeni bir hastasıyım. 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Naci Bey ile sadece bir kez görüştüm, göğüs büyüklüğü ile ilgili herhangi bir çalışma yaptırmadım ve bunun dışında başka bir doktor görüşü almadım. Ancak 1-2 yıl araştırma yaptım. Ameliyat sonrasında Naci Bey'in söylediklerinin dışında hiçbirşey yaşamadım. Hatta vücudumun çok sıkı olması nedeni ile ilk 3 gün ciddi bir ağrı çekeceğimi üstüne basa basa söylemişti. Ameliyattan sonra sadece bir kez ağrı kesici iğne yapıldı. Verdiği ağrı kesicileri içmedim daha doğrusu ihtiyaç duymadım. Beni tek rahatsız eden şey aşırı gerginlik oldu. 4. günden sonrada hızla azalmaya başladı. Doktorumu övmenin bir anlamı yok zaten sende onun hastasısın ve gerek Naci Bey'in gerekse ekibinin ilgi ve alakasını çok iyi biliyorsun. Ofis arkadaşım benden 20 gün önce başka bir doktora göğüs büyütme ameliyatı oldu. Aşama aşama neler yaşandığının çok canlı bir örneğini ve doktorların arasındaki farkı kıyaslama imkanım oldu. Tekrar doktor seçiminde ne kadar isabetli davrandığımı görmüş oldum ve bu beni mutlu ediyor. Göğüs büyüme ameliyatı buruna göre daha ağrılı bir ameliyat ancak doktorunun talimatlarına uyarsan hiç sorun yaşamayacaksın. Ben ameliyattan sonra 7. gün arabamı kullanmaya başlamıştım. Maliyete gelince senin göğüs yapınla alakalı olmakla birlikte 6500 TL civarında.

Merhaba sweetgirl. Ben Naci Bey'in çok yeni bir hastasıyım. 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Naci Bey ile sadece bir kez görüştüm, göğüs büyüklüğü ile ilgili herhangi bir çalışma yaptırmadım ve bunun dışında başka bir doktor görüşü almadım. Ancak 1-2 yıl araştırma yaptım. Ameliyat sonrasında Naci Bey'in söylediklerinin dışında hiçbirşey yaşamadım. Hatta vücudumun çok sıkı olması nedeni ile ilk 3 gün ciddi bir ağrı çekeceğimi üstüne basa basa söylemişti. Ameliyattan sonra sadece bir kez ağrı kesici iğne yapıldı. Verdiği ağrı kesicileri içmedim daha doğrusu ihtiyaç duymadım. Beni tek rahatsız eden şey aşırı gerginlik oldu. 4. günden sonrada hızla azalmaya başladı. Doktorumu övmenin bir anlamı yok zaten sende onun hastasısın ve gerek Naci Bey'in gerekse ekibinin ilgi ve alakasını çok iyi biliyorsun. Ofis arkadaşım benden 20 gün önce başka bir doktora göğüs büyütme ameliyatı oldu. Aşama aşama neler yaşandığının çok canlı bir örneğini ve doktorların arasındaki farkı kıyaslama imkanım oldu. Tekrar doktor seçiminde ne kadar isabetli davrandığımı görmüş oldum ve bu beni mutlu ediyor. Göğüs büyüme ameliyatı buruna göre daha ağrılı bir ameliyat ancak doktorunun talimatlarına uyarsan hiç sorun yaşamayacaksın. Ben ameliyattan sonra 7. gün arabamı kullanmaya başlamıştım. Maliyete gelince senin göğüs yapınla alakalı olmakla birlikte 6500 TL civarında.

Merhaba ncdklc,
Birkaç sorum var. Hangi yöntemle yapıldı ameliyatın?Dual, kas altı,üstü?
Göğüslerin normal şeklini aldı mı?
Fazla büyük taktıranlarda süreç dha ağrılı oluyor sanırım.Kaç cc taktırdın? Geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Merhaba ncdklc,
Birkaç sorum var. Hangi yöntemle yapıldı ameliyatın?Dual, kas altı,üstü?
Göğüslerin normal şeklini aldı mı?
Fazla büyük taktıranlarda süreç dha ağrılı oluyor sanırım.Kaç cc taktırdın? Geçmiş olsun opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim...

Dual plane yapıldı ameliyatım. Kesiler göğüs altından. 295 cc damla anatomik protez takıldı. Göğüslerim tam olarak normal şeklini almadı. Üst kısımlarda az da olsa şişlik var. Zaten şişlikler göğüslerin yan kısımları ve üstlerindeydi. Göğüsler aşağıya doğru inmeye ve yumuşamaya başladı. Doktorum 3. haftanın sonunda masajı bırakmamı istedi. Ağrının kişinin ağrı eşiği ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Ben minyon yapılıyım az da olsa göğüs dokum vardı 250-270 cc olabileceğini düşünmüştüm ameliyat öncesi. 295 cc olduğunu öğrenince şaşırdım. Çok sıkı bir cildim var ama ağrı değilde gerginlik çok rahatsız etti beni. Doktorum her aşama hakkında bilgi verdiği için tatsız sürprizler yaşamadım hiç. Yine de kolay bir süreç olduğunu asla iddia etmiyorum. Şu anda hiçbir sıkıntım yok ve sonuçtan çok memnunum.

Umarım yardımım dokunmuştur

Back