burdan ögrenmenın bı sakıncası varmı gercı benım ıhtıyacım yok ama arkadasım yaptırmıstı bı guzelllık merkezınde hemen erıdı yada cok kısa bı süre ödemden dolayı bı dolgunluk var gıbı gozuktu bılemıyorum ama hayal kırıklıgı olmustu arkadasımda okadar parası cope gıttı resmen
ameliyatdan sonra gögüsler oldugundan da sis dururlar tabiiki iyilestikcede iniyorlar.üzüldüm insan okdar para veripte istedigi olmayinja sinir olur anliyabiliorum.valla ben cok memnunum.benim ameliyatimda naci bey silikonu yan degil dik koydu gögüsüme.yani yukaridan asga dogru...eskiden hic gömlek giyiemzdim suanda dolabim gömleklerden tasacak valla......yasadigim en güzel duygu bu ameliyati ve burun ameliyati yaptirmak oldu.suanda sanki hep benimis gibiler.kaydirigubbakcemile2
kızlar dün banyodan sonra bandajları çıkardm hemen resim çekildm albüme koydum ama burnum aşırı şiş çok tuhaf geldi bana yüzüm.. sizce bu şişler ne zamana iner?? bide yorumlarınızı bekliyorum nasıl olmuş sizce??
canım cevabın ıcın tesekkur ederım ama bı yanlıs anlasılma oldu ben dudak dolgusundan bahsetmıstım :))
senın gogus burun yaptırdıgını bılıyorum takıp edıyorum mesajlarını burnunuda cok begendım senın gogusler kas altımı kas ustumu oldu tamam kısıye gore degısıyor bılıyorum benım merak ettıgım kas altı agrılı oluyormus ondan soruyorum bı de sen yenı oldun sanırım fıyaları zamlanmıs ya nacı beyın ne kadara oldun canım amelıyatlarını yazarsan sevınırm
Merhaba kizlar..ben burnumun fotorafini koydum önden..biraz aceleyle cektim.yandan komyadim cunki fazla bi degisim yok..ama hic memnun degilim hem sekil olarak hem nefes problemim var..nerdeyse eski burnum önden daha güzel duruyo diye bilirim..lütfeeennn baaanna yardimci olun ikinci amelyati düsünüyorum Naci Celige burnumu ben daha ince istiyodum büyük bi burnum vardi halende öyle..lütfen yorum yazin..cok tesekürler
merhaba arkadaşlar
Sizlerin tavsiyelerini okuduktan sonra Naci Bey'den randevu almak istiyorum ama muayene ücreti alıp almadığını merak ediyorum .Ayrıca ilk muayenede tasarım yapıyor mu?
Merhaba arkadaşlar,
Bende Kasım ayında Naci Bey' e burun ameliyatı oldum, çok memnunum, iyiki olmuşum diyorum. Ancak tek pişmanlığım neden hem burun hem göğüs olmadığım, sanırım 2 sinin de ayrı ayrı acısını çekerim diye korktum.
Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan iyileşme sürecin nasıl olduğuyla, yani ağrı, acı v.s. bilgi rica ediyorum. Birde size maliyeti ne oldu ortalama?
Tşkler
Merhaba arkadaşlar,
Bende Kasım ayında Naci Bey' e burun ameliyatı oldum, çok memnunum, iyiki olmuşum diyorum. Ancak tek pişmanlığım neden hem burun hem göğüs olmadığım, sanırım 2 sinin de ayrı ayrı acısını çekerim diye korktum.
Göğüs büyütme ameliyatı olan arkadaşlardan iyileşme sürecin nasıl olduğuyla, yani ağrı, acı v.s. bilgi rica ediyorum. Birde size maliyeti ne oldu ortalama?
Tşkler
Merhaba sweetgirl. Ben Naci Bey'in çok yeni bir hastasıyım. 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum. Naci Bey ile sadece bir kez görüştüm, göğüs büyüklüğü ile ilgili herhangi bir çalışma yaptırmadım ve bunun dışında başka bir doktor görüşü almadım. Ancak 1-2 yıl araştırma yaptım. Ameliyat sonrasında Naci Bey'in söylediklerinin dışında hiçbirşey yaşamadım. Hatta vücudumun çok sıkı olması nedeni ile ilk 3 gün ciddi bir ağrı çekeceğimi üstüne basa basa söylemişti. Ameliyattan sonra sadece bir kez ağrı kesici iğne yapıldı. Verdiği ağrı kesicileri içmedim daha doğrusu ihtiyaç duymadım. Beni tek rahatsız eden şey aşırı gerginlik oldu. 4. günden sonrada hızla azalmaya başladı. Doktorumu övmenin bir anlamı yok zaten sende onun hastasısın ve gerek Naci Bey'in gerekse ekibinin ilgi ve alakasını çok iyi biliyorsun. Ofis arkadaşım benden 20 gün önce başka bir doktora göğüs büyütme ameliyatı oldu. Aşama aşama neler yaşandığının çok canlı bir örneğini ve doktorların arasındaki farkı kıyaslama imkanım oldu. Tekrar doktor seçiminde ne kadar isabetli davrandığımı görmüş oldum ve bu beni mutlu ediyor. Göğüs büyüme ameliyatı buruna göre daha ağrılı bir ameliyat ancak doktorunun talimatlarına uyarsan hiç sorun yaşamayacaksın. Ben ameliyattan sonra 7. gün arabamı kullanmaya başlamıştım. Maliyete gelince senin göğüs yapınla alakalı olmakla birlikte 6500 TL civarında.
Merhaba ncdklc,
Birkaç sorum var. Hangi yöntemle yapıldı ameliyatın?Dual, kas altı,üstü?
Göğüslerin normal şeklini aldı mı?
Fazla büyük taktıranlarda süreç dha ağrılı oluyor sanırım.Kaç cc taktırdın? Geçmiş olsun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?