arkadaslar naci celik özel olarak burun ameliyatlarinda uzmanlasmis gibi görünüyor..
peki naci celik e gögüs ameliyati yaptiran varmi?
arkadaslar naci celik özel olarak burun ameliyatlarinda uzmanlasmis gibi görünüyor..
arkaslar lütfen naci beye gögüs kücültme ameliyati olanlar buraya yazmak istemiyorsa bile özelden bana ulassinlarr..
önceki sayfalarda göğüs küçültme ameliyatı yaptırıp memnun olan bir arkadaşımız vardı Wahshe gibi bir nicki vardı yanlış hatırlamıyosam. Onun yazılarını okuyabilirsiniz..
arkaslar lütfen naci beye gögüs kücültme ameliyati olanlar buraya yazmak istemiyorsa bile özelden bana ulassinlarr..
merhaba
ben naci beye dudak dolgusu yaptırdım bikaç gn sonra gittiğimde şişenin ikinci kısmını yapacak. arkadaşlarım dudaklarımda uçuk var sanıyor. böyle gariplikler normal mi? neredeyse 4-5 gün olacak yaptıralı.
teşekkür ederim canım cevabın için. ben de hee uçuk muçuk diye idare ediyorum:) peki kuzen de aynı doktora mı yaptırdı?
gogus buyutme amelıyatı olan kızlar nacı bey kas altı kas üstü yada kas zarı altımı tercıh edıyor hastalarında kas altı olanlar amelıyat sonrası donemı agrılımı gecıyor merak ettım
kızlar ozelden yazarmısn dolgu fıyatını ucuklu arkdslar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?