burun oldum şimdi sıra meme operasyonunda naci bey nasıl acaba yada memede en iyi kimdir
arkdslar kesi ile dudak kalınlaştrma dıye bırsey varmıs ılgılenen ve ya yaptıran varmı dudak asma denıyor daha cok kalıcı bır dolgunluk sağlıyormus gecıcı dolgular gıbı yapay ve ıtıcıde durmuyormus nacı beyde boyle bır uygulama yaptıran oldumu bılgısı olan varsa paylaşabirmi acaba
chocochocolate, mmblackrose ve ada, kizlar bana isimlerinzi ozelden atabilirmisiniz acaba? sizlerin burunlari cok hosuma gidiyor naci beye nasil birsey istedigim hakkinda fikir vermesi açisindan isime yarayabilir çok..
chocochocolate, mmblackrose ve ada, kizlar bana isimlerinzi ozelden atabilirmisiniz acaba? sizlerin burunlari cok hosuma gidiyor naci beye nasil birsey istedigim hakkinda fikir vermesi açisindan isime yarayabilir çok..
gizemo özele attım msj. Meme de olucakmısn?
benim de dudak burun mesafem fazla ben naci beye gittğimde aynı soruyu sormuştum. Bana "ben dudak asma yapmıyorum, tercih etmiyorum, çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum" demişti.
Misserable aysun kayacininki ordek dudak dudak dolgusu fazla oldugunda oluyor senin dedigin cok farkli birsey lip lift die gecior AMA iz birakan geteksiz bisey bencede mesela Baris beyde onermemisti.Gizem sen naci bêye revizyon mu olcaksin
bulamadım kimdi doktorun neden revizyon oluyorsun?
doktorum Baris Çakirdi. sonuçtan ilk iki ay disinda memnun degilim, sisler indikçe burun sirtinin düz olmadigini farkettim. ve dogallik adina fazla bi islem yapilmamisti zaten sirf kemer alinmisti, eh hala kemer gitmemis goruntusu olunca insan dogal olarak ameliyat olmus gibi hissetmiyor. burun ucum zamanla düstü cnm o yüzden revizyon olmak istiyorum.
gizmcim şimdiden geçmiş olsun diyelim,umarım bu sefer istediğin sonucu alırsın.. hadi bakalım gögüs ameliyatı da ayrı bir heyecan olacak senin için.. kollarını kullanmadığın sürece acın olmaz,ama benim gibi kollarını aldırmadan kullanırsan ağrın baya şiddetli olabilir.kimse olacak mı canım seninle. bir kaç gün yardıma ihtiyacın olabilir çünkü.hadi bakalım,şimdiden geçmiş olsun
tskler cnm insallah bu sefer sonuç güzel olur. yalniz olucam ben, ailemin bu ameliyati istemiyecegini bildigimden söylemedim. aslinda içim hiç rahat degil ama sonuçta kendim için bisey yapmama karsi çikilacaksa bilmesinler daha iyi diye düsünüyorum. yemek yeme, soyunma/giyinme de pek problem olmuyorsa kollarimi baska bisey için kullanmam zaten bi kaç gün.
bu arada kizlar Naci bey açik teknik mi yoksa kapali teknik mi çalisiyor? ve bu ikisinin arasindaki fark tam olarak ne acaba. ben burun ucunun çok önemli oldugunu düsünüyorum ve burun ucundaki her ayrintiyi dikkate almak için açik teknigin daha iyi oldugunu duymustum bilemiyorum dogrumudur bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?