Dr.MUSTAFA KARACA HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI

arkadaşlar bu sıra ne kadar zamanı içeriyo yani sivas tan gidene kadar mı dolu sıra yoksa 1 aylık falan mı

burun zamanla düşüyormuş böyle bişey yaşayan var mı? ameliyat sonrası yaşadıklarınız paylaşırsanız sevinirim

Merhaba bende mustafa karacanın hastalarındanım ameliyatım üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçti hep olumlu yorumları okuyunca mustafa beyin eleştirilmesi gerektiğini düşündüğüm bir yönünü de yazmam gerektiğini düşündüm. Kendisinden doğal birburun yapmasını istedim evet kesinlikle bana doğal bi burun yaptı burnum daha öncesinde düşük ve uzun bi burundu ben kalkık ve kısa bir burun istedim ancak burnumdaki değişikliği ben bile bazen farkedemiyorum öncedende aynaya baktığımda bazı açılardan burnumu beğeniyodum şimdide burnumu sadece bazı açılardan beğeniyorum. Yani sonuç tam istediğim gibi mükemmel diyemicem ayrıca mustafa bey bence hastayı aydınlatma konusunda çok ii değil doğrudan amacım mustafa bey hakkında olumsuz yorum yapmak diil ancak görüyorum ki benim estetik operasyon sonrası psikolojim buraya yazan arkadaşların ki kadar iyi değil bence estetik ameliyat insanı psikolojik olarak yıpratan bir süreç ve bu süreçte mustafa beyin desteğinden yoksun kaldığımı düşünüyorum. Kendisi gerçekten çok güler yüzlü biri ve iyi bir insan ancak benim gibi titiz kişiler ameliyat olmayı düşünüyorsa herşeyi etraflıca konuşun ve ne istediğinizi ayrıntılı olarak anlatın ve isteklerinizde ısrarlı olun ve ameliyat sonrası burnunuzla ilgili tüm süreci mustafa beyin size anlatmasını talep edin..

Son yorumu yapan arkadasa gercekten inanamadim ben izmirde yaşıyorum ama ailem sivasta ve ben saglikciyim yani elimin altinda cok unlu estetik cerrahlar var fakat ben mustafa beyi tercih ettim sebebine gelince, bircok doktoru gezdim ve hepsi bi cok konu hakkinda şöyle olur böyle yapalim diye bir suru sey anlattı photo shop yapti ama hepsinde icime sinmeyen bir cok sey oldu. Mustafa beye gelince gercekten isini sonuna kadar en iyi şekilde yapan biri sadece hekimliği degil insanligi da muhtesem mustafa bey bence sivasa gelmiş geçmiş ve geleceklerde dahil en büyük sansti keske daha fazla kalabilseydi de o muhteşem el ve gönülden daha fazla kisi yararlanabilseydi

Son düzenleme:

mustafa bey ameliyatlarının fiyatı nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim....

Arkadaşlar bende Mustafa hoca ameliyat oldum 10 gün geçti ama burnum resimdeki gibi kalkık değil ve ucu düşük görünüyor ucu şiş ama düşüklük kemikte var düzelir mi yardımcı olursanız sevinir psikolojim bozuldu

Merhaba arkadaşlar,
Ben üç yıl önce prematüre çocuk sahibi oldum. Emme refleksi gelişmediği için 1.5 yıl. süt sağma makinesi kullandım. göğüslerim de deformasyon yarattı oldukça büyük ve sarkmıştı. bu durum bende hem fizyolojik hemde psikolojik sorunlara neden oldu.Rahatça gömlek giyinemiyor, alışverişte sıkıntı çekiyor, istediğim kıyafetleri giyinemiyorudum. Bu sıkıntılara rağmen Doktora gitmekten çekiniyor ayrıcada korkuyordum. Ancak Sivas' da ikamet etmediğim halde Doktor Mustafa Karacanın ismini duymuştum.Arkadaşlarımdan burun estetiği olan vardı ve gerçekten çok orjinal duruyordu.Mustafa beyi önerdi. Yaklaşık iki hafta önce Doktor Mustafa Karaca ile tanışmaya gittim. Gerçekten beklentilerimin çok ötesinde bir Doktorla karşılaştım. Kibarlığı, zarifliği, naif davranışları, ilgisi, anlayışı korku ve olumsuz düşüncelerimi yenmem i sağladı. Şimdiye kadar gördüğüm ve tanıştığım en nitelikli doktorla karşılaşmak ve tedavi olmak benim için şanstı. Arkadaşlar hasta psikolojisi çok farklı ve hasta doktoruna kesinlikle güvenmeli. İlk günden itibaren çok güvendim. On gün önce ameliyatım gerçekleşti. Ameliyat öncesi olduğu gibi ameliyat sonrasında da Doktorumun iletişimi mükemmeldi. Kesinlikle hiçbir ağrı kesici kullanmadan meme küçültme ameliyatım çok başarılı geçti, sadece bir gece hastanede yattım. Kontrollerim de hiçbir sorun yaşamadım. Kendimi şuanda çok iyi hissediyorum Doktoruma çok Teşekkür ediyorum...
Doktor Mustafa Karaca hem benim hem de Sivas için büyük bir şans.

arkadaşlar, yaptığınız yorumların hepsine katılıyorum. Mustafa Karaca'ya ameliyat olmaya karar vermemde bu sayfadaki yorumların da etkisi büyüktü. ameliyatla birlikte ne kadar haklı olduğunuzu görmüş oldum. estetik konusunda kesin kararlı olmadan ve ciddi endişelerle gitmiş olmama rağmen, kendisinin güler yüzlü ve anlayışlı tavrının etkisiyle kendimi bir anda ameliyat günü sayarken buldum. İşini ne kadar iyi yaptığını resimlerle görmek mümkün ancak benim için en takdir edilecek yanı hastasına nasıl davranması gerektiğini çok iyi biliyor olması. Sıcak kanlılığı ve gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası tüm sorularıma verdiği özverili yanıtlar için bile tanıdığım en iyi doktorlar arasına adını yazarım. estetik düşünen arkadaşların mustafa beyi bulmalarını öneririm =)

merhaba arkadaşlar fotoğraflarımı paylaşıyorum sızlerle .eskı ve yenı halımın yorumunu sızlere bırakıyorum:)

Eklentiler

• $yenl.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 814
  • $eski.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 824
Arkadaşlar mustafa hocamın sihirli parmakları bana 1 ay önce dokundu ve beklediğim mucize gerçekleşti.Başlarda çok endişeliydim burnumdaki deviasyon düzelir mi fln diye ama görüyorum ki endişelerim çok yersizmiş. Yüzüme en uygun burnu yaptığını düşünüyorum ve sonuçtan oldukça memnunum. Eğer ki burnunuzdan ameliyat olmayı düşünüyorsanız mustafa hoca kaçırılmayacak bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmesi , ilgilenmesi daha önce hiç bir doktorda görmediğim türden. tekrar söylüyorum gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor arıyorsanız o kişi mustafa hocadır. öncesi ve sonrası fotoğraflarımdan ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız.

Benim de burnumu Mustafa Karaca yaptı. Sivas'tan Aralık ayında taşınıp İstanbul'da işine devam edecek olması Sivas için büyük bir kayıp olsa da daha fazla insanın aynaya baktıktan sonra gülümsemesine değer :) Burnumun estetik olduğunu hiç kimse anlamıyor. efes alma problemim yok ve aynaya baktıgımda, yan profil fotografları çektirdiğimde acaba hangi profilim iyi diye düşünmüyorum :) Çok memnunum. Tavsiye ediyorum.

Slm estetik düşünen arkadaşlar ben burun estetigi olalı aylar oldu iyki olmuşum iyki doktorum MUSTAFA KARACA ile tanışmışım. Her aynaya baktıgımda mutlu oluyorum.Burun estetigi olmadan önce aynaya baktıgımda burnumun ne kadar büyük oldugunu görüp üzülüyordum estetik düşünüyordum ama gerçekten güvene bilecegim bi doktor olmalıydı hayal gibi geliyordu ama Rabbim karşıma çıkardı.Burdan doktorum MUSTAFA KARACA ya çok çok çok teşekkür ediyorum ellerinize saglık diyorum. Estetik olmak isteyenlere doktorum MUSTAFA KARACA yı tavsiye ederim.:)

Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak isteyen bir hastaydım.Burnum Kavisli,burnumun ucu ve delikleri oldukça büyüktü.Kimse büyük burunlu olmaktan memnun değildir buna eminim ve ben bundan memnunum diyene de kesinlikle inanmıyorum.Hep kendinizde bir eksiklik hissediyorsunuz.Ben bunu en çok yaşayanlardan biriyim hatta..Ne gülmek,Ne konuşmak,Ne başkaları ile aynı ortamda bulunmak,Ne de resim çekilmek istemiyordum.Hatta yeri geliyor arkadaş ortamında gülünce biri burnum çok büyük esprisi ile benimle dalga geçiyorlardı.Ben büyük olmasına rağmen burun ameliyatı olmaktan korkuyordum.Ameliyat olan bir çok kişiyi gördüm ve hepsinin şikayetleri oluyordu,yüzleri değişiyor hep eski hallerini istiyorlardı..Bense bu ameliyat olmaya kuzenimi görünce karar verdim.Gerçekten sinirli bir el değişmişti kendisine tabi ki bu sihirli el Mustafa Bey'in mükemmelliği ile gerçekleşmişti.Ben kuzenimle konuşunca hiç düşünmeden telefona sarıldım ve Mustafa beyi aradım.Daha önce bir çok doktorla görüştüm ama bana onun kadar samimi ve gerçekçi davranan olmadı.Ameliyat günüm geldiğimde çok rahat ve huzurluydum.Ameliyat sonrası hiçbir morluğum yok gayet rahat bir şekilde normal hayatıma döndüm.Ameliyat olalı tam bir çubuk ay oldu ve çokkkk mutluyum.Bana tekrar hayat veren,gülücükler saçmama,Resimler çekilmeme sebep olan Doktoruma çok ama çok teşekkür ederim..Ellerinize sağlık..Siz hala bekliyor musunuz!Bence beklemeyin çünkü mükemmel bir doktor tam yanıbaşınızda)

Eklentiler

• $DSCF6807.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 924
  • $1387905_10201453453672469_1339646112_n.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 1.180
  • $1394941_10201453435072004_2129329550_n.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 1.081
  • $1454522_10201453473072954_1285381437_n.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 861
  • $1464789_10201453463832723_753805410_n.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 950
Son düzenleme:

Arkadaşlar Mustafa KARACA ne zamana kadar Sivas'ta?Ayrıca ameliyat için ücret talep ediliyor mu?

Sanırım doktorumuz aralık sonuna kadar Sivas'ta..Telefon ederek Mustafa Beyden detaylı bilgi almanız sizin için doğru olur

Son düzenleme:
Sanırım doktorumuz aralık sonuna kadar Sivas'ta..Telefon ederek Mustafa Beyden detaylı bilgi almanız sizin için doğru olur

Peki ameliyat için gün veriyor mu? Başvurduğunuz tarihten itibaren kaç gün sonra ameliyat gerçekleşiyor? Ben de izin alıp gitmeyi düşünüyorum. Şu an çalıştığım için net bir bilgi elde etmeden gitmeyeyim diyorum.Cevabınız için teşekkür ediyorum bu arada. Burnunuz da çokk hoş olmuş :)

Rica ederim öncelikle ve teşekkür ederim..Benim bildiğim kadarı ile çok yoğun Sivas'ta ameliyat olmanız için gün verir mi bilemem dediğim gibi Mustafa beye ulaşıp sağlıklı bir bilgi almanız sizin için daha doğru..Ve eminim ki ameliyatınız gerçekleşirse çok memnun kalacaksınız ve iyi ki Mustafa bey diyeceksiniz..Bence hiç vakit geçirmeden hocamla irtibata geçinn..

İrtibat bilgileri varsa bana özelden yazabilir misiniz? Memleketimde ve iyi bir hekimden yararlanmam lazım. Çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…