burun zamanla düşüyormuş böyle bişey yaşayan var mı? ameliyat sonrası yaşadıklarınız paylaşırsanız sevinirim
Son yorumu yapan arkadasa gercekten inanamadim ben izmirde yaşıyorum ama ailem sivasta ve ben saglikciyim yani elimin altinda cok unlu estetik cerrahlar var fakat ben mustafa beyi tercih ettim sebebine gelince, bircok doktoru gezdim ve hepsi bi cok konu hakkinda şöyle olur böyle yapalim diye bir suru sey anlattı photo shop yapti ama hepsinde icime sinmeyen bir cok sey oldu. Mustafa beye gelince gercekten isini sonuna kadar en iyi şekilde yapan biri sadece hekimliği degil insanligi da muhtesem mustafa bey bence sivasa gelmiş geçmiş ve geleceklerde dahil en büyük sansti keske daha fazla kalabilseydi de o muhteşem el ve gönülden daha fazla kisi yararlanabilseydi
Merhaba arkadaşlar ben burun ameliyatı olmak isteyen bir hastaydım.Burnum Kavisli,burnumun ucu ve delikleri oldukça büyüktü.Kimse büyük burunlu olmaktan memnun değildir buna eminim ve ben bundan memnunum diyene de kesinlikle inanmıyorum.Hep kendinizde bir eksiklik hissediyorsunuz.Ben bunu en çok yaşayanlardan biriyim hatta..Ne gülmek,Ne konuşmak,Ne başkaları ile aynı ortamda bulunmak,Ne de resim çekilmek istemiyordum.Hatta yeri geliyor arkadaş ortamında gülünce biri burnum çok büyük esprisi ile benimle dalga geçiyorlardı.Ben büyük olmasına rağmen burun ameliyatı olmaktan korkuyordum.Ameliyat olan bir çok kişiyi gördüm ve hepsinin şikayetleri oluyordu,yüzleri değişiyor hep eski hallerini istiyorlardı..Bense bu ameliyat olmaya kuzenimi görünce karar verdim.Gerçekten sinirli bir el değişmişti kendisine tabi ki bu sihirli el Mustafa Bey'in mükemmelliği ile gerçekleşmişti.Ben kuzenimle konuşunca hiç düşünmeden telefona sarıldım ve Mustafa beyi aradım.Daha önce bir çok doktorla görüştüm ama bana onun kadar samimi ve gerçekçi davranan olmadı.Ameliyat günüm geldiğimde çok rahat ve huzurluydum.Ameliyat sonrası hiçbir morluğum yok gayet rahat bir şekilde normal hayatıma döndüm.Ameliyat olalı tam bir çubuk ay oldu ve çokkkk mutluyum.Bana tekrar hayat veren,gülücükler saçmama,Resimler çekilmeme sebep olan Doktoruma çok ama çok teşekkür ederim..Ellerinize sağlık..Siz hala bekliyor musunuz!Bence beklemeyin çünkü mükemmel bir doktor tam yanıbaşınızda)
Slm estetik düşünen arkadaşlar ben burun estetigi olalı aylar oldu iyki olmuşum iyki doktorum MUSTAFA KARACA ile tanışmışım. Her aynaya baktıgımda mutlu oluyorum.Burun estetigi olmadan önce aynaya baktıgımda burnumun ne kadar büyük oldugunu görüp üzülüyordum estetik düşünüyordum ama gerçekten güvene bilecegim bi doktor olmalıydı hayal gibi geliyordu ama Rabbim karşıma çıkardı.Burdan doktorum MUSTAFA KARACA ya çok çok çok teşekkür ediyorum ellerinize saglık diyorum. Estetik olmak isteyenlere doktorum MUSTAFA KARACA yı tavsiye ederim.:)
Sanırım doktorumuz aralık sonuna kadar Sivas'ta..Telefon ederek Mustafa Beyden detaylı bilgi almanız sizin için doğru olur
Rica ederim öncelikle ve teşekkür ederim..Benim bildiğim kadarı ile çok yoğun Sivas'ta ameliyat olmanız için gün verir mi bilemem dediğim gibi Mustafa beye ulaşıp sağlıklı bir bilgi almanız sizin için daha doğru..Ve eminim ki ameliyatınız gerçekleşirse çok memnun kalacaksınız ve iyi ki Mustafa bey diyeceksiniz..Bence hiç vakit geçirmeden hocamla irtibata geçinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?