• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.MUSTAFA KARACA HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI

benim burnumda cok kırık vardı 8 yasındayken burnumu demire çarpıp kırmısdım.mustafa bey gercekten cok başarılı bir doktor.burnumu harika yapdı.simdi hiç kimse beni tanıyamaz oldu :) ameliyatdan bir saat sonra yüzümde hiçbir sekilde sislik yada herhangi bir durum yokdu bu beni cok sevindirmisti. gercekden cok basarılı bir doktor

Arkadaşlar merhaba, ben Tokatta yaşıyorum. Ablamın burun şeklinden rahatsız olması nedeniyle iyi bir plastik cerrah arıyorduk. Sivasta yaşayan bir arkadaşım vasıtasıyla Mustafa beyin çok iyi bir plastik cerrah olduğunu duyduk. Ne kadar iyi şeyler duyarsanız duyun insanın içinde bir acaba sorusu kalıyor:) Ancak o kadar çok insandan o kadar olumlu geri bildirimler aldıkki ablamda sonunda içindeki acabaları bir kenara bırakıp, korkusunu yenip burnunu Mustafa beyin sihirli ellerine teslim etti. Ameliyat sonrasında gerçekten görünüm çok farklıydı ve operasyon geçirdiği belli dahi değildi. Ayrıca, gün geçtikçe dahada güzelleşmişti. Tabi ablamdaki bu değişimi görünce bende Cildimle ilgili bir kaç sorunumu kendisiyle paylaştım. Kendisi Kök Hücre ile Gençleşme (PRP) yöntemini iki üç seans uygulayarak yıllardır kremle çözmeye çalıştığım sorunumu çözdü:) Mustafa bey gerek insanlığı, gerek hastaya olan yaklaşımı ve gerekse cerrahlığıyla tam bir hekim:) Bu konuda Sivas çok şanslı diye düşünüyorum..Arkadaşlar, eğer sorun estetikse Mustafa bey bence en güzel çözüm:)

daha önce bi kaç doktorla daha görüşmüş fakat güvenememiştim hep acabalarım vardı Mustafa Bey'i büyük bir tesadüf sonucu tanıdım iyiki de tanımışım hayatımda yeni bi dönüm noktası gibi kendisi sadece burun değil beraberinde insanın öz güveninide yeniliyor. ağrısız sızısız yepyeni bir görünüm kazandırıyor. Ameliyat olmayı düşünenlere hiç tereddütsüz Mustafa Bey'i öneririm öncesi sonrası fotorafımı görünce zaten sizde bana hak vereceksiniz. $1472221_605594549508432_744333042_n.jpg

resmi paylaşan arkadaşım çok çok çok güzel olmuş geçmiş olsun harika bir sonuç. DOKTORUM MUSTAFA KARACANIN ellerine yüregine güler yüzüne saglık ne yazıkki sivastan ayrıldı bende bi hastası olarak çok üzüldüm ama ALLAH yolunu acık etsin daha güzel işlere imza atar ve daha çok insanın yüzünü güldürür inşallah dualarım sizinle:)

Son düzenleme:
Benimde sizin gibi burnumdan şikayetim çoktu. Biri yandan fotoğrafımı çekmek istese direk onu tersliyor ve elindeki fotoğrafı siliyordum. Bence bir bayanı güzel yapan burundur. Dr. Mustafa Karacayı babam sayesinde tanıdım ve gerçekten iyikide tanımışım. İlk başta sizin fikirlerinizi alıp bir programda burnunuzu nasıl değiştirmek istediğinizi soruyor ve önizleme yapıyor. Emin olun o gördüğünüz burnun aynısını yapabiliyor. Bu kadar kolay olacağını bilmiyordum. Ameliyattan sonra da hiç bir ağrı sızı çekmedim. Morluk, şişlik hiç olmadı. Tamponların çıkarken çok acıttığını söylediklerine rağmen tampon 1 gün durup hiç bir acıma olmadı. Eskiye dair tüm fotoğraflarımı sildiğim için size eski burnumu atamayacağım. Bunun için üzügünüm ama ameliyattan 1 ay sonraki halimi paylaşacağım. Gerisi size kalmışş. Gerçekten hem görünüş olarak hemde özgüven olarak iyileştim. Bunu sizde yaşamak istiyorsanız Dr.Mustafa Karaca ile bir görüşün derim ... Sağlıcakla kalın :) $1526662_10202320161101209_1868709858_n.jpg

resmi paylaşan arkadaşım çok çok çok güzel olmuş geçmiş olsun harika bir sonuç. DOKTORUM MUSTAFA KARACANIN ellerine yüregine güler yüzüne saglık ne yazıkki sivastan ayrıldı bende bi hastası olarak çok üzüldüm ama ALLAH yolunu acık etsin daha güzel işlere imza atar ve daha çok insanın yüzünü güldürür inşallah dualarım sizinle:)

ben özellikle bu şekilde bi fotoraf hazırladımki insanları aklında tek bir çekince kalmasın korkulacak birşey olmadığını anlasınlar en azından Doktoru Mustafa Bey ise :40:

Meraba arkadaslar.uzun zamandir burun ameliyati olmak istiyodun bunun icin mustafa beye ulastim bi tavsiye uzerine.mustafa beyle tanistigimda kesin karar vermistim ondan baska kimseye ameliyat asla olmazdim sivasta olmasam kesinlikle istanbula giderdim yani odenli kararliyim ve hala oyle dusunuyorum onun kadar mukenmel insan,doktor...gormedim .şu anda dunyanin en mutlu insaniyim gibi geliyo.onun kadar isine saygi duyan biri gormedim insanlar mutlu oldukca sanki o ameliyat olanlardan daha cok mutlu oluyo.bana gulmeyi ogretigi icin çok Teşekkürler .

Merhabalar..
Ameliyat olmak ciddi bir o kadar da karar vermesi zor bi iş ;hele de yüzünüzün tam ortasında asla gizleyemeyeceğiniz bir yerdeyse..Bu yüzden de buraya yaşadıklarımı yazmak ve benim gibi karar vermekte zorlananlara yardımcı olmak istedim.
Ben sağlık sorunlarımın da tetiklediği burun ameliyatına karar vermek için 10 yıl kadar bekledim.Çünkü duyduklarım beni tatmin etmiyordu insanlar beni korkutuyor tam karar verecekken geri adım attırıyordu.tampon morluklar kanama vs. burun ameliyatına yönelik olumlu şeyler ne duydum ne okudum.
Bi açıdan iyi ki ertelemişim diyorum bu gecikmeden karlı çıktım.Çünkü daha önce ameliyat olsaydım Mustafa Bey'in hünerli ellerinden faydalamayacaktım.
Doktorunuz sadece çok iyi bir cerrah değil aynı zamanda çok ta iyi bir insan.Ameliyata dair korkularınız onunla konuştuktan sonra kayboluyor ki korkacak endişe edecek bişey olmadığını ameliyattan sonra anlıyorsunuz zaten.
Ben ameliyattan sonra bir gün bile geçmeden ayağa kalkabildim ve yüzümde ciddi morluklar oluşmadı.şişler de rahatsız edecek kadar yoktu; ki zaten kısa sürede toparladı.Hele o büyütülen ve kabus gibi anlatılan tamponlar(slikon) en kolay kısmıydı.Tamponlar varken bile nefes alabiliyordum hatta..
Burnumu gördükten sonra hatta hemen ayaklanıp normal hayatıma döndüğümü gördükten sonra cesareti artan çok oldu ve bazıları söylemesem burnumun değiştiğinin farkında bile değiller çünkü talebime göre burnum doğal ve yüzüme uygun oldu.Evet bi estetik var ama benimle yüzümle uyumlu yapay olmayan gerçek bir estetik.Bunu Mustafa Bey'e borçluyum..
altta burnumun önceki ve sonraki hali var gerisine siz karar verin

Eklentiler

• $DSC_0020_Fotor.jpg
    $DSC_0020_Fotor.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 1.172
  • $DSC_0069.jpg
    $DSC_0069.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 1.175
yaptığı işler gerçekten çok başarılı bayanlar çok hoş görünüyorsunuz

Her estetik olmak isteyen gibi ben de yıllardır forumları takip ediyordum.. Tesadüfen Sivas'ta Mustafa hocaya ameliyat olmuş bir çiftle tanıştım ve ben de biran da burun estetiği için kesim kararımı verdim.. Henüz 3 ay bild olmadı ve ben çok mennunum.. Yüzümde hiç morarma olmadığı gibi, buz koymama rağmem şişlik de oldukça azdı.. Mustafa beye çok tşk ediyorum, bence 10 numara doktor :)

Sivasta ilk burun estetiği için Mustafa Bey'e ulaştım. Çevremde bir çok estetik operasyon geçirenler vardı. Araştırmalarım sonucunda herkesin ortak olarak önerdiği doktor Mustafa Bey'di. Tomografi sonuçlarımı alıp doktoruma şikayetlerimi ilettigimde psikolojik olarak rahatladım. Ameliyat öncesinde burnumun şeklinin nasıl olacağı konusunda tereddütlerim vardı. Doktorum bilgisayar üzerinde daha önceden çektiği burun şeklim üzerinde yeni burnumun şeklini gösterdiğinde ameliyattan sonra tam olarak yakalayabileceğimizi düşünmüyordum. Ancak sargılarım açılıp fotoğraflarım çekildiğinde boşuna tedirgin oldugumu gördüm. Bir doktor özellikle plastik cerrah kesinlikle hastalarla cok iyi iletişim kurmalıymış onu anladım. Mustafa Bey'in ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımı hem ameliyata daha rahat girmemi sağladı hem de kendime güvenimi artırdı. Burnumda ve yüzümdeki morluklar ve şişlikler 2 haftalık kısa bir sürede iyileşti. yoğun bir şekilde işime başlayabildim. Önceden kemerli olan, yandan fotograf cektirmekten hoşlanmadığım burnum artık çok güzel görünüyor ve cok daha küçük. Çevremden aldığım tepkiler çok iyi. Kesinlikle çok profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Daha önceki burun ameliyatlarının zorluklarına dair aldığım duyumların aksine ağrı ve acı hemen hemen hiç yaşamadım. Slikon tampon kullanımı ile yıllardır anlatılan tampon çıkarma hikayeleri de benim için sadece hikaye olarak kaldı. Hem burnumun bu güzel şeklini ortaya çıkardığı,hem güleryüzlü ve sabırlı davranarak psikolojik olarak destek sağladığı hem de agrı ve acı çekmemi asgari düzeye indirdiği için iyiki Mustafa Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. Arkadaşlar size de kesinlikle tavsiye ediyorum. ancak Dr.Mustafa KARACA 2013 ün sonunda ;İstanbul'da çalışmaya başlayacak. Sivas'daki görevi bitiyor. Bunu da hatırlatayım ki ben bu kadar profesyonel bir hizmet için nerede olursam olayım ulaşırdım. Bu konu hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim.Eki Görüntüle 638307 Eki Görüntüle 638306 arkadaşlar aşagıda eklerde eski ve yeni burnumun resminı de görebilirsiniz

Burnunuz çok güzel olmuş darısı başıma çok korkuyorum:43:

Her estetik olmak isteyen gibi ben de yıllardır forumları takip ediyordum.. Tesadüfen Sivas'ta Mustafa hocaya ameliyat olmuş bir çiftle tanıştım ve ben de biran da burun estetiği için kesim kararımı verdim.. Henüz 3 ay bild olmadı ve ben çok mennunum.. Yüzümde hiç morarma olmadığı gibi, buz koymama rağmem şişlik de oldukça azdı.. Mustafa beye çok tşk ediyorum, bence 10 numara doktor :)

Sizin tecrübeleriniz bna cesaret verdi ne kadar sürede şiikler indi cevaplarsanız sevinirim

:43::43::43:

Sivasta ilk burun estetiği için Mustafa Bey'e ulaştım. Çevremde bir çok estetik operasyon geçirenler vardı. Araştırmalarım sonucunda herkesin ortak olarak önerdiği doktor Mustafa Bey'di. Tomografi sonuçlarımı alıp doktoruma şikayetlerimi ilettigimde psikolojik olarak rahatladım. Ameliyat öncesinde burnumun şeklinin nasıl olacağı konusunda tereddütlerim vardı. Doktorum bilgisayar üzerinde daha önceden çektiği burun şeklim üzerinde yeni burnumun şeklini gösterdiğinde ameliyattan sonra tam olarak yakalayabileceğimizi düşünmüyordum. Ancak sargılarım açılıp fotoğraflarım çekildiğinde boşuna tedirgin oldugumu gördüm. Bir doktor özellikle plastik cerrah kesinlikle hastalarla cok iyi iletişim kurmalıymış onu anladım. Mustafa Bey'in ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımı hem ameliyata daha rahat girmemi sağladı hem de kendime güvenimi artırdı. Burnumda ve yüzümdeki morluklar ve şişlikler 2 haftalık kısa bir sürede iyileşti. yoğun bir şekilde işime başlayabildim. Önceden kemerli olan, yandan fotograf cektirmekten hoşlanmadığım burnum artık çok güzel görünüyor ve cok daha küçük. Çevremden aldığım tepkiler çok iyi. Kesinlikle çok profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Daha önceki burun ameliyatlarının zorluklarına dair aldığım duyumların aksine ağrı ve acı hemen hemen hiç yaşamadım. Slikon tampon kullanımı ile yıllardır anlatılan tampon çıkarma hikayeleri de benim için sadece hikaye olarak kaldı. Hem burnumun bu güzel şeklini ortaya çıkardığı,hem güleryüzlü ve sabırlı davranarak psikolojik olarak destek sağladığı hem de agrı ve acı çekmemi asgari düzeye indirdiği için iyiki Mustafa Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. Arkadaşlar size de kesinlikle tavsiye ediyorum. ancak Dr.Mustafa KARACA 2013 ün sonunda ;İstanbul'da çalışmaya başlayacak. Sivas'daki görevi bitiyor. Bunu da hatırlatayım ki ben bu kadar profesyonel bir hizmet için nerede olursam olayım ulaşırdım. Bu konu hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim.Eki Görüntüle 638307 Eki Görüntüle 638306 arkadaşlar aşagıda eklerde eski ve yeni burnumun resminı de görebilirsiniz

kızlarrrr bende düşünyrm ama korkuyorum :( eskisi gbi nefes alamazsam filan dye... devlette olan var mı ücretler çok pahalı ya

mustafa bey gttımı acaba:( yaknda sıvasa gelıcem nasıp olsaydı keske.. ücret ne kadardı ?

Tatlm mustafa karaca beye ameliyat olmussun hos olmus ne kadar fiyat vermistin

Arkadaslar forumdan sorularinizi yeni gordum kusura bakmayin mustafa beyi op.dr.mustafa karaca facebook sayfasindan ve plastikcerrah instagramdan takip edebilirsiniz sunu söylemeliyim ki şu an sadece türkiyede degil yurtdisinda da aranan bir doktor kendisi . çalıştığı hastaneyi sayfasindan ulasarak bbulabilirsiniz. Eğer guzellik ve kadin dergilerini takip ediyorsaniz bir cok unlu dergide karsilasacaksiniz bu kadar guvenilen bir doktora sizin de ulasmaniz buyuk bir sans olacaktir

Back