• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.MUSTAFA KARACA HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI

Merhabalar, Mustafa Karaca'ya burun estetiği ameliyatı olmayı planlıyorum. Yakın zamanda ameliyat olup tecrübesini paylaşabilecek arkadaşlar var mı?

Kendisiyle görüştük, ancak hala kararsızım...

Merhaba herkese :) Mustafa Bey'e 17 Şubat tarihinde burun ameliyatı oldum. Son derece memnunum, doktor olmasında öte melek gibi bir insan.

Hakkında bu platformda çok az yorum olması açıkçası beni üzdü. Sanırım kendi gibi hastaları da mütevazı :) Diğer başka doktorlar gibi reklam yapmak için ameliyat yapmıyor. ;)

Yeni burnumdan o kadar memnunum ki, kendisine minnet borçlu olduğumu hissediyorum, tecrübelerimizi paylaşmamız gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yaptığı işin para karşılığı yok, ya memnunsunuz ya da hayatınızın sonuna kadar mutsuz...
Ameliyat olmayı düşünenlerin sorularını her zaman cevaplayabilirim :KK73:

Haftaya bende muayene için gideceğim Mustafa beye, instagram paylaşımlarından çok güvenilir ve sıcak kanlı geldi bana. Açık ve kapalı tekniği hastanın durumuna göre kullanıyor olması büyük avantaj. Çok daha yüksek meblağlar alıp sadece kapalı rinoplasti yapan doktorlar her hastaya istenilen sonucu veremezmiş gibi geliyor bana. Çünkü biri ile muayene ve görüşme sağladım, bir diğeri ile de muayenenin kıyısından döndüm. Mübarek muayene için bile bir dizi istekleri var. Soğuk, kendini beğenmiş doktorları sevmiyorum işinde ne kdr iyi olursa olsun. Umarım bende ameliyatımı olur memnuniyetimi sayfa sayfa yazarım :) yeni ameliyat olan arkadaşlar varsa iyi kötü lütfen memnuniyetlerini paylaşsın. Bu platformdaki yorumlar çok önemli. Uzun zamandırda yorum yapılmamış

Ben mustafa beye ameliyat oldum ameliyat süreci ve sonrası çok zorlu geçmedi ancak benim burun deliklerimden biri daha dardı düzeleceğini söylemesine rağmen yine aynı şekilde darlık devam ediyor diğeri ise ödemler geçtikçe burun sırtımdaki kemik içten tırtık tırtık şeklinde dokundukça hissedebiliyorum. Görünüme baktığımda evet doğal görünüyor ama bu durumlarda can sıkıyor tabi.

Ben mustafa beye ameliyat oldum ameliyat süreci ve sonrası çok zorlu geçmedi ancak benim burun deliklerimden biri daha dardı düzeleceğini söylemesine rağmen yine aynı şekilde darlık devam ediyor diğeri ise ödemler geçtikçe burun sırtımdaki kemik içten tırtık tırtık şeklinde dokundukça hissedebiliyorum. Görünüme baktığımda evet doğal görünüyor ama bu durumlarda can sıkıyor tabi.
merhaba canim, burnun nasil oldu acaba? men de revizyon icin kendisini dusunuyorum, kararsizim

Haftaya bende muayene için gideceğim Mustafa beye, instagram paylaşımlarından çok güvenilir ve sıcak kanlı geldi bana. Açık ve kapalı tekniği hastanın durumuna göre kullanıyor olması büyük avantaj. Çok daha yüksek meblağlar alıp sadece kapalı rinoplasti yapan doktorlar her hastaya istenilen sonucu veremezmiş gibi geliyor bana. Çünkü biri ile muayene ve görüşme sağladım, bir diğeri ile de muayenenin kıyısından döndüm. Mübarek muayene için bile bir dizi istekleri var. Soğuk, kendini beğenmiş doktorları sevmiyorum işinde ne kdr iyi olursa olsun. Umarım bende ameliyatımı olur memnuniyetimi sayfa sayfa yazarım :) yeni ameliyat olan arkadaşlar varsa iyi kötü lütfen memnuniyetlerini paylaşsın. Bu platformdaki yorumlar çok önemli. Uzun zamandırda yorum yapılmamış
memnun musunuz burnunuzdan?

Merhaba. Ben 3 hafta önce Mustafa Bey’e ameliyat oldum. Ağrı morluk 0. Sadece 2. gün yüzünüz şişiyor 5.gün inmiş oluyor; tamponlar çıkana kadar ağızdan nefes alma sorunu var ki bunları doktor bey zaten en baştan söylüyor. Burnumun nasıl durduğuna gelirsek acayip doğal ve güzel oldu. Kalabalık bir ofis de çalışıyorum herkes bayıldı birkaç kişi doktorun bilgilerini bile aldı. İnce derili bir burnum olduğu için şuan sanki hiç ödem yokmuş gibi duruyor. Şuan çok memnunum, sonradan farklı birşey olursa yine burdan olumlu olumsuz yazacağım

Merhaba. 2019 yolunda Mustafa beye ameliyat olmuştum. Seneler sonra aklıma geldi ve birilerinin işine yarar diye düşündüm. Derim çok ince olduğu İçin başta göze gelmeyen sanırım ödemden belli olmuyordu.sonuç olarak şuanda memnunum ama 100 üzerinden 80 puan veririm. Burnum, derim evet sorunluydu ama biryerler tam kalemle çizilmiş değil gibi geliyor. Fikir olması açısından seneler sonraki resmimi paylaşıyorum. Yan profilden çok güzel ama önden bakıca orta kısımda kemik bi değişik duruyor. Elleyince elime görüldüğü gibi bir cıkıntı gelmiyor daha düz gibi hissediyorum.sanırım bazı yerlere kıkırdak doku ekleyerek düzeltme yapmıştı Oyüzden böyle gözüküyor. Muayeneye gittiğimde bir kaç sefer dolgu yaptı. Sonrasında ihtiyacın olursa bana gelirsin demişti. Pandemi girdi gidemedim ama dolguylada da uğraşmak işime gelmiyor. Madem dolgu yaptırıcam kalıcı çözüm olsun diye niye estetik oldum. Her doktorda illa bişiler olabilir.hastanın durumuna göre değişedebilir tabi süreç.

Eklentiler

• 18E1C98B-D8F3-4950-9D0F-2196B18D3A17.jpeg
    18E1C98B-D8F3-4950-9D0F-2196B18D3A17.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 52
  • 751F806E-9163-438C-8DEB-58F55FE8D68A.jpeg
    751F806E-9163-438C-8DEB-58F55FE8D68A.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 47
  • 2D4CA14D-8DAE-4944-83C2-A6AA046FD85A.jpeg
    2D4CA14D-8DAE-4944-83C2-A6AA046FD85A.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 45
Back