merhaba canim, burnun nasil oldu acaba? men de revizyon icin kendisini dusunuyorum, kararsizimBen mustafa beye ameliyat oldum ameliyat süreci ve sonrası çok zorlu geçmedi ancak benim burun deliklerimden biri daha dardı düzeleceğini söylemesine rağmen yine aynı şekilde darlık devam ediyor diğeri ise ödemler geçtikçe burun sırtımdaki kemik içten tırtık tırtık şeklinde dokundukça hissedebiliyorum. Görünüme baktığımda evet doğal görünüyor ama bu durumlarda can sıkıyor tabi.
memnun musunuz burnunuzdan?Haftaya bende muayene için gideceğim Mustafa beye, instagram paylaşımlarından çok güvenilir ve sıcak kanlı geldi bana. Açık ve kapalı tekniği hastanın durumuna göre kullanıyor olması büyük avantaj. Çok daha yüksek meblağlar alıp sadece kapalı rinoplasti yapan doktorlar her hastaya istenilen sonucu veremezmiş gibi geliyor bana. Çünkü biri ile muayene ve görüşme sağladım, bir diğeri ile de muayenenin kıyısından döndüm. Mübarek muayene için bile bir dizi istekleri var. Soğuk, kendini beğenmiş doktorları sevmiyorum işinde ne kdr iyi olursa olsun. Umarım bende ameliyatımı olur memnuniyetimi sayfa sayfa yazarım :) yeni ameliyat olan arkadaşlar varsa iyi kötü lütfen memnuniyetlerini paylaşsın. Bu platformdaki yorumlar çok önemli. Uzun zamandırda yorum yapılmamış
14bin TL. Ama yılbaşından sonra sanırım zam gelmiş olabilirSon fiyatlar nasıl? Kaça oldun?
Güncel revizyon ücreti ne kadar?14bin TL. Ama yılbaşından sonra sanırım zam gelmiş olabilir
Arayıp öğrenin derim. Ben ilk ameliyatımı oldum ve 2019yılına ait ücret üzerinden ödedimGüncel revizyon ücreti ne kadar?
ÖğrendimArayıp öğrenin derim. Ben ilk ameliyatımı oldum ve 2019yılına ait ücret üzerinden ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?