Dr.MUSTAFA KARACA HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI

schatz10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
5
0
16
Balıkesir
Sivasta ilk burun estetiği için Mustafa Bey'e ulaştım. Çevremde bir çok estetik operasyon geçirenler vardı. Araştırmalarım sonucunda herkesin ortak olarak önerdiği doktor Mustafa Bey'di. Tomografi sonuçlarımı alıp doktoruma şikayetlerimi ilettigimde psikolojik olarak rahatladım. Ameliyat öncesinde burnumun şeklinin nasıl olacağı konusunda tereddütlerim vardı. Doktorum bilgisayar üzerinde daha önceden çektiği burun şeklim üzerinde yeni burnumun şeklini gösterdiğinde ameliyattan sonra tam olarak yakalayabileceğimizi düşünmüyordum. Ancak sargılarım açılıp fotoğraflarım çekildiğinde boşuna tedirgin oldugumu gördüm. Bir doktor özellikle plastik cerrah kesinlikle hastalarla cok iyi iletişim kurmalıymış onu anladım. Mustafa Bey'in ameliyat öncesi ve sonrasındaki yaklaşımı hem ameliyata daha rahat girmemi sağladı hem de kendime güvenimi artırdı. Burnumda ve yüzümdeki morluklar ve şişlikler 2 haftalık kısa bir sürede iyileşti. yoğun bir şekilde işime başlayabildim. Önceden kemerli olan, yandan fotograf cektirmekten hoşlanmadığım burnum artık çok güzel görünüyor ve cok daha küçük. Çevremden aldığım tepkiler çok iyi. Kesinlikle çok profesyonel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Daha önceki burun ameliyatlarının zorluklarına dair aldığım duyumların aksine ağrı ve acı hemen hemen hiç yaşamadım. Slikon tampon kullanımı ile yıllardır anlatılan tampon çıkarma hikayeleri de benim için sadece hikaye olarak kaldı. Hem burnumun bu güzel şeklini ortaya çıkardığı,hem güleryüzlü ve sabırlı davranarak psikolojik olarak destek sağladığı hem de agrı ve acı çekmemi asgari düzeye indirdiği için iyiki Mustafa Bey'e ameliyat olmuşum diyorum. Arkadaşlar size de kesinlikle tavsiye ediyorum. ancak Dr.Mustafa KARACA 2013 ün sonunda ;İstanbul'da çalışmaya başlayacak. Sivas'daki görevi bitiyor. Bunu da hatırlatayım ki ben bu kadar profesyonel bir hizmet için nerede olursam olayım ulaşırdım. Bu konu hakkında soru sormak isteyen arkadaşlar cevap verebilirim.Eki Görüntüle 638307 Eki Görüntüle 638306 arkadaşlar aşagıda eklerde eski ve yeni burnumun resminı de görebilirsiniz

Yıllardır ameliyat olmayı erteledıgımm aslında kabul etmeye calıstıgım burnum vardı.Yandan profıl resmı dıye bir uygulamaya hıc gırmedım dıyebılırım . Taaa ki Mustafa beyle tanısıncaya kadar. Aslında her ne kadar yıllardır alıskın dahı olsanız burun gercekten ınsanın oz guven duygusunu saglayabılıyormus .Doktorumla bı arkadasım vasıtasıyla tanıstık kendısıde Mustafa BEY tarafından burun estetıgı olmus ve ortaya ınanılmaz guzel bir sonuc cıkınca bende hemen randevu aldım . Öncelıkle tomografı cekındım ve amelıyat tarıhını belırledık bu surede burnumun seklı amelıyat oncesınde ve sonrasında neler yasayasacagım konusunda fazlasıyla bılgılendırıldım .Amelıyat olalı henuız 1 ay oldu ama sonuc gayet basarılı.Çevremde bircok arkadasım burun estetiği oldu fakat çoğu benım kadar memnun değil hem görünüş acısından hemde amelıyat sonrası yasadıkları komplikasyonlardan .Mustafa bey bu konuda gercekten işini layıkıyla ve severek yapan basarılı bır cerrah.Burdan herkese tavsiye ediyorumm DR MUSTAFA KARACA 'YI. Kendisinin 2013 'ün sonunda Sivastaki görevi bitiyor ve İstanbul da görevine devam edecek. Sizin hala aklınızda soru işareti mi var cevap belli DR MUSTAFA KARACA :)

Eklentiler

• $384200_10151245639718781_249352923_n.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 2.770
  • $526538_10151431670228781_581733863_n.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 3.187
Yorum yapmış olan arkadaşların yorumlarını okuyunca kendimi buldum :)
Kararsızlık, acı çeker miyim .ya kötü olursa diyorsanız.. Mustafa beyle tanıştıktan sonra boşuna düşünmüşüm o kadar diyeceksiniz :) Zaten tanıştıktan sonra tüm sorularınıza cevap vereceği için aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan ameliyat olmaya karar veriyorsunuz . Bide üstüne burnunuzun nasıl olacağını görünce kendiniz yatıyorsunuz ameliyat masasına :) ( mesela ben) .. Ameliyat sonrası 10 günlük bir ev istirahati dışında hiçbir sorun yok . Plastik tampon kullandığı için ameliyat sonrasında nefes alabiliyorsunuz :) Daha ne olsun bilmem ki Doktorumu kesinlikle herkese tavsiye ediyorum . Tekrardan teşekkür ediyorum..

Sonuç mu ????

kendiniz karar verin :)) ameliyattan tam 1 ay sonraki halim

Eklentiler

• $IMG_1719.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 3.053
Merhaba arkadaşlar ben Sivas' da yaşıyorum ve burun estetiği yaptırmak istiyorum. Daha önce istememe rağmen cesaret edemediğim için hep erteliyordum.Taaa ki Doktor Mustafa KARACA' yı duyana kadar..İşini severek yapan bi doktor olması nedeniyle şimdi daha sıcak bakıyorum, fakat sizlere bikaç sorum olacak...Ameliyat sonrası yaşadığınız sorunlar oldumu,ameliyattan önce bilgisayarda gösterilen , size yapılması düşünülen burunla ameliyat sonrası yapılan burun aynı oluyor mu? sorularaıma cevap verirseniz sevinirim:)

Kızlar harika görünüyorsunuz.. . İnanın fotoğrafları görünce cesaretim artıyor.Umarım bende kısa zamanda Mustafa KARACA' NIN sihirli elleri sayesinde yeni burnuma kavuşurum:)

Arkadaşlar merhaba yazdıklarınızı okudum ve olumlu yorumlarınız burun estetiğine sıcak bakmamı sağladı.burnum eğri ve her aynaya baktığımda üzülüyorum.ameliyat olmak istiyorum ama korkuyorum. Burdaki yorumlara bakılırsa sivasta estetik alanında uzman isim mustafa karaca gibi görünüyor.zaten hakkında bilgi edinmek için internettende araştırma yaptım .özgeçmişi ve aldığı eğitimler alanında uzman olduğunu gösteriyor. Bu da beni hem olumlu yönde motive etti hemde mutlu oldum.burdaki arladaşların büyük değişikliğe uğradıklarını gördüm.kendimde de bu değişikliği en kısa zamanda görmek istiyorum. Umarım mustafa karaca benim değişimime katkı sağlar. En kısa zmanda gidicem şimdiden içim kıpır kıpır.

Kızlar merhaba ben ameliyat olalı.1ay olduı

Kızlar merhaba ben ameliyat olalı bir ay oldu burnum küçüldü ve dış gorunusum gayet iyi. Ameliyat öncesi beni de çok korkutmuslardi ancak ne ameliyat ne de sonrası asla sorunlubir dönem degil. Benim iş yoğunluğun ve koşullarımdan dolayı önce biraz şişlik yaptı ancak Mustafa Bey' e ulasmamla ondan da kurtuldum. Ameliyat olduğum yerde calismamama rmen MUstafa Bey bütün sorunlarıma müdahale ediyor. Aklınızda soru işaretivarsa istediğiniz konuda fikrimi söyleyebilirim. Ben hem iletisim hem de profesyonellik konusunda Mustafa bey'i kesinlikle tavsiye ederim. Ama bence evde oturup ne yapsam diye düşünmek yerine bu sabah geç kalmadan gidin görüşün :) mükemmel bir burun için geç kalmayın:) mukemmellik hepimizin hakkı kızlar:)

Zaten bu yorumları okuyunca motive oluyorum bu çarşamba tomografimi alıp Doktor Mustafa KARACA ya goturucez. Çok merak ediyorum ayrıca çok heyecanlıyım.Bu site ve Mustafa Bey hakkındakı olumlu yorumlar sayesinde korkularımın ustesınden gelıcem inşallah. İlgin için teşekkurler..

bende acaba nasıl olucak korkusuyla sürekli ameliyatımı erteleyip durdum..artık vazgecmeye bile başlamıstım kı numune hastanesinde çalısan bir arkadaşımla irtibata geçme fırsatım oldu. Dr.Mustafa KARACA ' yı gözum kapalı tavsiye ederim diye söyleyince tamam dedim kesinlikle hemen harekete gecmem gerekti..randevumu aldım ve doktoruma muayene oldum..işte o an ....aralık ayı sivastan ayrılacağını ve tüm ameliyat tarihlerinin dolu olduğunu söyleyince çok üzüldüm ve yedekte bekleyen hasta sayılarını da duyunca tamamen hayal kırıklıgına ugradım .... simdi oturup bir mucize olmasını beklemekten baska carem yok.Mustafa beyin yaptıgı burunları görünce ne kadar sanssız oldugumu anladım..amelıyat tarıhı alan yada amelıyat gununu bekleyenler cok sanslısınız cunku o sihirli eller neler cıkarıcak ortaya hayal bıle edemıyorum..ve bisey daha soylemeden edemeyecegım ((ozellıkle nasıl bır burnum olur amelıyatım nasıl gecer korkusu yasayanlar ıcın soyluyorum))... inanin Mustafa beyle karsılıklı konusmanız bıle amelıyatın nasıl gececegını unutturup yenı burnunuza bıran once kavusmanız ıcın sızı sabırsızlandırmaya yetıyor...simdıye kadar 5 e yakın doktora muayene oldum.ama samimi soyluyorum mustafa beyı tek gecerım... yaptıgı kusursuz ısler ortada konusmaya bıle gerek yok aslında.. gec kalmıs olabılırım ama bu mucizenin gercek olabılecegınden cok umutluyumm.. o mukemmel ellerin sihirli dokunuslarını beklıyorum...

Merhaba nur. Yazdıklarını okuyunca aynı şeyleri hissettiğimizi farekettim. Bende aynı durumdayım çünkü.geçen çarşamba tomografi çektirdim bu haftada mustafa beye muayeneye gittim. şimdi beklemedeyim.sıra gelirse eğer amleiyat olucam. Gittiğimde ameliyat olmuş 3 hasta vardı. önceki gün olmuşlar. Hatta biriyle konuştum olumlu şeyler söyledi. Bir hastanın hiç morluğu yoktu. Bir dğerinin ise yok denecek kadar azdı. Bizede sıra gelsin yaaaa. üstelik biz 2 kız kardeş ve br dayıkızı ile beklemedeyiz. Eymen kızkardeşim inşallah bizede sıra gelir..

bende mustafa beye amelıyat olan şanslı kızlardan biriyim.estetik amelıyat olmak isteyen arkadaşlara edindigim tecrüberimı şöyle aktara bilirim öcelikle doktorunuza güvenın kii mustafa karaca sivasta güvene bilecegınız tek plastik cerrah diyebilirm ameliyat olmuş bütün arkadaşlarımında dedigi gibi kesinlıkle agrı sızı,sizi normal yaşantınızı kısıtlıyacak bı durumla karşilaşmıyacaksınız iyileşme süreci inanılmaz hızlı oyle haftalarca evde yatayım dışarı cıkamama durumunuz olmıyacak ..herkezın endişe ettigi bi başka konuda ya yapılan burun yüzüme yakışmazsa güzel olmazsa bunu zaten amelıyat öncesi mustafa beyle kararlaştırıyorsunuz size yapılacak olan burnu pc den göruyorsunuz o şekilde karar veriyorsunuz kaldıkı mustafa bey işine severek yapan bi doktor sizin memnun olmıyacagınız bır burun yapmaz benim burnum gercekten yapılabilecek en ıyı burunlardan biri oldu etrafımdan hiç olumsuz tepkı olmadım hatta beni gören arkadaşlarım mustafa beye ameliyat olmak istıyor..sıra alan arkadaşlarımız çok şanslısınız şahane burunlara sahıp olacaksınız alamıyan arkadaşlarda üzülmesin mustafa bey istanbula gidiyor gidin istanbulda ameliyat olun..

Her an hastahaneden aranıp ıptal edılen amelıyatlardan bırının yerıne amelıyat olabılecegımı duyacak gıbıyım sankı:) hıc bu kadar kararlı olmamıstım burun amelıyatım ıcın..sanırım bu Mustafa bey den aldıgım guven duygusu..kesınlıkle ısını severek yapıyor ve her amelıyatının kusursuz olmasını ıstıyor...korkularımı tamamen unuttum..tek ıstegım ıstanbuldakı gorevıne baslamadan bır hastası olarak amelıyatımı gerceklestırmesı..kızlar yenı burunlarınızı gorunce kıskanmamak elde degıl...umarım bende sızın kadar sanslı olurum...beklemekten baska carem yok maaleseff

Merhaba nurhayat. Bende şuan senin konumundayım .. Gercekten bende kendımı hıc bu kadar hazır hıssetmedım şimdiye kadar..umarım hepımız ıcın hayırlısı olur.. Bekledıkce ınsan kurmaya baslıyor burdakı yorumlarla rahatlıyorum.. Doktorum mustafa karaca' dan yana bı endısem yok. Cok sukurkı yapılacak olan operasyon sonrası halımızı bılgısayardan gosteriyormus ... Ama dıs etkılerderden dolayı endıslerım var.. Umarım cesaretım kırılmadan hayırlısıyla bende amelıyat olur ve ıstedıgım burna kavusurum..

Merhaba heide bende burdayım yani kuzenin..o bekleyenler arasında bende varım bildiğin gibi.dr mustafa karaca' yı benim sayemde kesfetmeıstık.kızlar bende sabırsızlıkla haber bekleyenlerdenim.yıllar önce karşılaştığım bir k.b.b. Uzmanı burnuma estetik yapmayı önermişti.fakat sivas'ta estetiğin gelişmemeiş olduğunu düşündüğüm için sıcak bakmamıştım.geçen sene çevremde bikaç arkadaşım burun estetiği olmuşlardı ve tavsiye etmişlerdi.ama başka estetik olan hastaların nefes alma problemlerini duyunca tekrar ertelemeye karar verdim.şöylede birşey varki her aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmiyordum.yakın zamanda dr.mustafa karaca'nın ismini fazlasaıyla duymamla polıklınıgıne gıtmye karar verdim. Kendisiyle görüşünce ve hakkındaki olumlu yorumları duyunca kendi yapmış olduğu örnekleri görmek istedim. örnekleri gördükten sonra yaptırmaya karar verdim. şuan sıramı bekliyorum.umarım yakın zamanda haber gelir.temennim o ki bilgisayarda bana uygun olduğu düşünülen ve benim beğendiğim burna ameliyattan sonra kavuşurum.hepimiz için hayırlısını temenni ediyorum.

arkadaşlar herkese mrb diyorum öncelikle mustafa karaca benimde doktorum...yorumları okudum herşey çok güzel muhteşem vs.vs hiç mi korkunuz yok ? şahsen benim var ilerde burun ameliyatlarının çoğunda burnun eski şeklini almaya yönelik olduğu,eğrilikler ve benzeri sorunların yaşandığı görülmekte ve bu sebepten 2. ya da 3. ameliyatını dahi olanlar var ! bende opersayon geçirdim şimdilik sizin söylediğinz gibi herhengi bir sorunum yok fakat aylar sonra burun tamamiyle olduğundan farklı şekil almaya başlarsa ne olacak ????

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar ... öncelikle şunu bilmenizi isterim 3 gün önce burun operasyonu geçirdim ve şuanda çok rahatım... dün mustafa bey silikon tamponlarımı çıkarttı canım çok yanacak sandım ama öyle olmadı sadece ufak bir baskı hissettim... biraz da doktorumdan bahsedeyim ( sizi en başta dikkatli bir şekilde dinliyor bu benim için çok önemli bir konuydu, sonra istekleriniz ve şikayetlerinizi değerlendiriyor. kafanızdaki sorular asla cevapsız kalmıyor. hakında çok fazla araştırma yaptım ameliyat olan arkadaşlarımdan da hiç olumsuz birşey duymadım... mustafa beyi tanıdığım için çok memnunum ayrıca sempatik , güleryüzlü , kendinden emin.) BÖYLE RADİKAL BİR KARAR VERECEKSENİZ MUTLAKA UYARILARI DİKKATE ALIN BU İŞ SAÇ RENGİNİ DEĞİŞTİRMEYE BENZEMEZ. BENCE SİZ EN BAŞTA MUSTAFA KARACA İLE İLETİŞİME GEÇİN ... :)

arka daşlar herkese mrb diyorum öncelikle mustafa karaca benimde doktorum...yorumları okudum herşey çok güzel muhteşem vs.vs hiç mi korkunuz yok ? şahsen benim var ilerde burun ameliyatlarının çoğunda burnun eski şeklini almaya yönelik olduğu,eğrilikler ve benzeri sorunların yaşandığı görülmekte ve bu sebepten 2. ya da 3. ameliyatını dahi olanlar var ! bende opersayon geçirdim şimdilik sizin söylediğinz gibi herhengi bir sorunum yok fakat aylar sonra burun tamamiyle olduğundan farklı şekil almaya başlarsa ne olacak ????[/QUOTE]

Son düzenleme:
tamda hayal ettıgım gıbı 3 gun once MUSTAFA beyın telefonuyla uyandım.bır hastasının randevusuna gelmedıgını ıstersem onun yerıne yarın amelıyat olabılecegımı soyledı bundan guzel haber olamazdı benım ıcın...hemen hastahaneye gelmem gerektıgını soyledı tahlıller ıcın..zaman kaybetmeden hazırlandım ınanılmaz bır heyecan vardı ıcımde...evden cıkmadan 3 dakıka once bır telefon...MUSTAFA beyın sekreterı..bekledıklerı hastanın geldıgını bır dahakı sefere goruselım dedıgını duyunca....cooook uzuldummm coook bır mucıze gerceklesmısti pekı bu sans bıdaha benım olurmu bılmıyorum....ama son ana kadar beklıyecegım..aslında bu bıle buyuk bır sanstı benım ıcın o kadar hastasının ıcınde... beklıyorummm sabırsızlıkla kızlar...

Slm arkadaşlar ameliyatımın 21. günündeyim ve çok mutluyum.ilk arandıgım gün çok korkmuştum ama hepsi bitti gitti bunuda doktorum Mustafa KARACA nın özverisine borçluyum.güler yüzü ve ilgisiyle ameliyat öncesi ve sonrası korkularımın üstesinden gelmemi sagladı.cevremdekilerden aldıgım olumlu yorumlar iyiki ameliyat olmuşum dedirtiyor bana .zaten kızkardeşim ve kuzenimde ameliyat olacaklar .bana sormak istediginiz sorularınız varsa sora bilirsiniz 25 msj engelini aşarsam sizinlede fotografımı paylaşacam inşallah ve doktorumun farkını göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…