• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.MUSTAFA KARACA HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMI

slm arkadaşlar daha öncede bahsetigim gibi resimlerimi sizle paylaşıyorum.(ameliyattan 3 hafta sonraki halim)

Eklentiler

• $eski.jpg
    $eski.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 725
  • $yeni.jpg
    $yeni.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 735
Bende ameliyatımı yani aslında ameliyatta demek istemiyorum burun estetiğimi oldum (4 Nisan da) :) ancak bu kadar farklı olabilir bir insan kimse beni tanımıyor o derece yani bir burun bu kadarmı değiştirir :) Mustafa KARACA nın ameliyat öncesinde bana bilgisayarda tasarlamış olduğu bir şekil vardı, ben biraz daha küçük olmasını istediğimi söyledim kendisine o da başka bir şekil daha yaptı 2 şekil arasında karar verdim.Bu kararım sonucunda hem kenidimin hemde Dr um Mustafa KARACA nın da mutlu olması benim için önemliydi.Ve sonuç olarak o 2 şekilin arası olması ikimizide mutlu edecek olandı ve onu tercih ettim.iyikide ettim :) kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum ameliyat öncesi ve sonrasındaki İLGİSİ,SABRI,GÜLER YÜZÜ,vs vs herşey için çokkkkkkk teşekkür ederim.

Korkusu olan korkusunu yensin çünkü korkulacak bir durum yok.Sadece sonunda mutlu olacağınızı düşünün ki zaten mutlu olacaksınız ;)
Kısa bir süre sonra inşallah bende fotoğraflarmı paylaşacağım sizlerle.

merhaba. bende önceleri araştırdıgımda böle daha sonrları şekil bozuklukları olabılcegi gibi şeyler duymuştum fakat öle bişey olcagını düşünmüyorum artık çünkü mustafa beye 6 ay önce amelıyat oldum ve burnumun şekli gayet güzel ayrıca zaman geçtıkçe daha iyi hissedıorum kendımı...

arkadaşlar ben de sivasta burun estetiği olmak istiyorum nereye gideceğim konusunda çok kararsızım. yorumları okuduktan sonra mustafa beyle mutlaka görüşeceğim fakat devlet hastanelerinde ameliyat ücreti ne kadar bu konuda bilgi verir misiniz?

Bende sıra bekliyorum heyecanla.aylar önce tomografi çekildi ama net karar vermek istedim.ama sıra dolu :( bana da sıra gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiin :d

Şunu çok net bir şekilde söyleyebilirimki Mustafa KARACA gibi bir plastik cerrrah daha önce sivasta hiç olmadı olacağınıda sanmıyorum.Geçen cuma kendisi göz kapağımdaki bir sorunu giderdi dün dikişlerim alındı dikişler varken dahi hiç kimse ameliyat olduğumu anlamadı.3 yıl önce olduğum ameliyatın izi hala duruyorken 1 haftaki ameliyattan hiç iz yok.Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.İyiki onunla karşılaşmışım...

ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. sonuçtan çok memnunum sizlere öncesi ve sonrası resimlerimi yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada doktorumu çok seviyorum :) ellerinize sağlık Mustafa bey.

Eklentiler

• $198830_135930633263589_2106900705_n.jpg
    $198830_135930633263589_2106900705_n.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 716
  • $264570_134904280032891_705197269_n.jpg
    $264570_134904280032891_705197269_n.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 742
  • $ameliyattan önce.jpg
    $ameliyattan önce.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 684
ameliyat olalı yaklaşık 2 ay oldu. sonuçtan çok memnunum sizlere öncesi ve sonrası resimlerimi yüklüyorum yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada doktorumu çok seviyorum :) ellerinize sağlık Mustafa bey.

öncesi de güzelmişşş gibi geldi bana:) sonrası da güzel olmuş gerçekten...geçmiş olsun :)

slm arkadaslar bende Mustafa KARACA nın hastalarındanım.:)Daha once sayfaya yazmıstım amelıyat olacagım dıye oldum ve 2. ayımdayım.Kesınlıkle dusunuyorsanız Mustafa Bey Sivastan gıtmeden onunla görüşün derim. Bende amelıyattan cok korkanlardandım fakat 2. haftamdan ıtıbaren amelıyat oldugumu bıle farketmedler.. Yakında fotomu paylasacagım ucrete takılanlar bence bıran evvel gıdıp doktorla gorusmelıler derim!!

slm arkadaslar bende Mustafa KARACA nın hastalarındanım.:)Daha once sayfaya yazmıstım amelıyat olacagım dıye oldum ve 2. ayımdayım.Kesınlıkle dusunuyorsanız Mustafa Bey Sivastan gıtmeden onunla görüşün derim. Bende amelıyattan cok korkanlardandım fakat 2. haftamdan ıtıbaren amelıyat oldugumu bıle farketmedler.. Yakında fotomu paylasacagım ucrete takılanlar bence bıran evvel gıdıp doktorla gorusmelıler derim!!

Öncelikle geçmiş olsun canım, ben de yaptırmayı düşünüyorum bu yaza. Ancak ameliyat sırasının dolu olduğunu duydum. Yine de tatilde gitcem. İnşallah olur. Bi de ücret ne kadar acaba bilgi verir misin. Fotoğraflarını bekliyoruz. Tekrar geçmiş olsun... :)

Back