yüz serumlarıda harika öneririm
hangi serumlarını onerirsin ...daha once hiç serum kullanmamıstım neye yarıyor onu bile bilmıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüz serumlarıda harika öneririm
arkadaşlar dr murad ürünlerini amerikadan sipariş eden varmı?ben aratıyorum türk siteler açılıyor çokta pahalı amerikadaki siteye ulaşıp sipariş veren varmı?
bir arkadaş siparişini verdim ürünlerim 10 gün sonra elimde olck o zmaan veririm dedi bu forumda nie öle yazmış anlamadım o da site adından emin deil gibi sanırım ben de araştırmştm bulma konusunda becerikli deilim üzgünüm:1shok:
sen bana diyorsun herhalde ben yazmıstım ...10 gun sonra elime ulastıgımda urun hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yaparım diye yazmıstım ...[/QUO
valla hatırlamıyom tam resminde değişmiş sanırm cnm hala adres bekliyomm sabırlaaopuyorumnanaktan
sen bana diyorsun herhalde ben yazmıstım ...10 gun sonra elime ulastıgımda urun hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yaparım diye yazmıstım ...
valla tam hatırlamıyom cnm resminde değişmiş sensn heral neyse adresi hala sabırla beklemekteyimopuyorumnanaktan
10 gün olmuş kullanalı. Bir değişim hissediyor musunuz?
Bu Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hubir de iceriği nasıl?kimyasal madde oranı yüksek mi?
sanırsam bana soruyorsun :)
kullanalı cok kısa bir sure olmasına ragmen cildimi cok fazla kuruttu ...hatta ilk zamanlar cildimde hafif hafif soyulmalar olmustu ama simdi duzeldi ..."Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hu " diye yazmıssın ya inan ilk defa senden duyuyorum gercekten oyle mı ?