Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
arkadaşlar bende murad ın yıkama jelini,aha içerikli peelingini ve nar özlü canlandırıcı nemlendiricisini kullanıyorum çok güzel ürünler ama pahalı ama cildim için değer zaten uzun süre kullanıyorsun şu nar özlü kapsulu denemek istiyorum ama korkuyorum eczacı kız çok önerdi ama almadım hormanlarımda bozukluk yapar die (tüylenme, kilo vs.)ama diğer ürünler güzel göz altı kreminide alcam yakın zamanda ama çoooook pahalı 190,00 TL fiyat yaaa

tatlım nar ozlu olan kuru ciltler serisi içindi degil mı ? nar ozlu kapsulunun faydaları nelermıs kı ?

arkadaşlar dr murad ürünlerini amerikadan sipariş eden varmı?ben aratıyorum türk siteler açılıyor çokta pahalı amerikadaki siteye ulaşıp sipariş veren varmı?

bir arkadaş siparişini verdim ürünlerim 10 gün sonra elimde olck o zmaan veririm dedi bu forumda nie öle yazmış anlamadım o da site adından emin deil gibi sanırım ben de araştırmştm bulma konusunda becerikli deilim üzgünüm:1shok:

bir arkadaş siparişini verdim ürünlerim 10 gün sonra elimde olck o zmaan veririm dedi bu forumda nie öle yazmış anlamadım o da site adından emin deil gibi sanırım ben de araştırmştm bulma konusunda becerikli deilim üzgünüm:1shok:

sen bana diyorsun herhalde ben yazmıstım ...10 gun sonra elime ulastıgımda urun hakkında olumlu ya da olumsuz yorum yaparım diye yazmıstım ...

Son düzenleme:
Kkusura bakmayın siteye girmediğim için açılım sormuşunuz ama sağolsun yazmışsınızda evet açılımı
dcl = dermatologic cosmetic laboratories bu

yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kendim bi değişiklik görmememe rağmen dün bi arkadaşım sen cildine ne sürüyosun sanki gençleşmiş gibisin dedi :)

karar vermek için çok erken yalnız ben bu ürünleri cilt uzmanına bakım yaptırdıktan sonra aldım. lekeler için ürün istedim ama hani meşhur güneş lekeleri bana verdiği cevap şu oldu " önce bi tedavi edelim daha sonra leke ürünlerine geçeriz ben şimdi size leke ürünleride var veririm ama yarın birgün dcl kullandım hiç faydasını görmedim dersiniz. cildiniz çok kuru ve epey yıpranmış tedavi tamamlandıktan sonra leke ürürnünegeçelim dedi. bana da mantıklı geldi açıkcası. gelişmeleri buradan yazacağım tekrar
aldığım ürünler şunlar
DCL non drying claning lotion
DCl daily moisture nemlendirici
DCL "C" scape serum andioxidant treatment

losyonla sabah akşam temizliyorum
nemlendirici sürüyorum sabah yine
üzerine 50 faktör güneş koruma

akşam vihcy göz ve yüz temizleme losyonu ile makyajımı çıkarıyorum ( ama bu vihcy benim gözlerimi çok yakıyor sabun gibi yakıyor varmı aynı sorunu yaşayan)

sonra temizleme losyonuyla yıkıyorum yüzümü
kinarese göz çevresi sürüyorum
en sonda dcl serum sürüyorum

yazarken yoruldum umarım okurken sıkılmazsınız
ve umarım bu ürünler işe yarar

ha bu arada çok düzenli bundan önce yani expigment % 4 kullandım 2 ay hiç bi faydası olmadı bilginize:kedi:alkisalkisalkis

kızlar murad ın tonıgı elimde gecti temizleme jelini daha sonra ısmarladıgım için o da haftaya fln elimde olur

daha ilk gunu oldugu için pek birsey demem mantıklı olmaz fakat kokusu (nane gibi kokuyor ) cok hos sürdügümde cildimin refahladıgını hissettim ...

10 gün olmuş kullanalı. Bir değişim hissediyor musunuz?
Bu Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hu :( bir de iceriği nasıl?kimyasal madde oranı yüksek mi?

10 gün olmuş kullanalı. Bir değişim hissediyor musunuz?
Bu Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hu :( bir de iceriği nasıl?kimyasal madde oranı yüksek mi?

sanırsam bana soruyorsun :)

kullanalı cok kısa bir sure olmasına ragmen cildimi cok fazla kuruttu ...hatta ilk zamanlar cildimde hafif hafif soyulmalar olmustu ama simdi duzeldi ..."Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hu " diye yazmıssın ya inan ilk defa senden duyuyorum gercekten oyle mı ?

arkadaşlar bende uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten memnunum ben sivilceli ciltler için olan yıkama jelini aha içerikli peelingini,nar özlü gündüz nemlendirici kremini kullandım daha sonra eczacıma gidip cilt sıkılaştırıcı yağ dengeleyici nemlendiricisi ve içten desteklemek içinde sorunlu ciltler için olan vitamın kapsulu ve nemsuz ciltler için olan vitamın kapsullerinden kullanıyorum 15 gün oldu vitaminleri içeli etkisini 6 haftada gösteriyor ama yinede ben çok memnunum vucudun gerçekten içerden desteklenmeye ihtiyacı var yine gidip göz altı c vitaminli kremini almak istiyorum çok pahalı olduğundan takistle alma imkanım oluyo o yüzden verdiğim paraya acımıyorum cildi sağlıklı gösteriyo çok uzattım heralde kızlar.

canım benim karma arada sivilce problemlerin oluyo deri altında özellikle.ama ben sırf güneş lekelerim için bi çare arıyorum.

sanırsam bana soruyorsun :)

kullanalı cok kısa bir sure olmasına ragmen cildimi cok fazla kuruttu ...hatta ilk zamanlar cildimde hafif hafif soyulmalar olmustu ama simdi duzeldi ..."Dermatalog Murad,öğrencileri neden düşünmüyor ya hu " diye yazmıssın ya inan ilk defa senden duyuyorum gercekten oyle mı ?

cevap için teşekkürler. Düşünmüyor derken fiyatlar cok tuzlu :) öğrenciler alamaz bunu kasteddim. yani gerçekten öyle :)

Back
X