Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
len bebakı bulamıyorum yokkkkk yokk yokkkk

cnm bebak acı badem arıyosan migroslarda aktarlarda carrefourlarda var.Ama bilmiyom benşm lafa karşılık mı dedin cnm ben bebak deği, babe dedim babe ecz ürünü dermokozmetik o dr murata göre fiyatları daha uygun olduğu için demiştm ama isimleri çok benziyo acı badem bebakla eheh :teytey:

pek fazla kullanan yok sanırım bende murad ürünü sipariş verdim clarinying temizleyici ve clarinying toner bekliyorum gelince kullanamaya başlayacam..iyi oldugunu bende duymuştum uamrım bekledigim etkiyide görürüm..ödüllü bir ürün oldugunu biliyorum o yüzden biraz güvendim inşallah boşa çıkmaz...kullanamaya başladıkça yazarım buraya gelişmeleri..

cnm bende su an dermalogica kullanıyorum o bittigi gibi murad dan siparis vermeyi dusunuyorum ...senin ısmarladıkların hangi cilt turune uygun ?

benim amerikaya ısmarladım DM ürünleri geldi kızlar gerçektende türkiyedeki fiyatın üçte biri

oradan ısmarlayın bence türkiyede çok pahalı yaa

tatlım sitenin acık adresi nedir ozelden yazabilrsin mısın ...bende yurtdısından ısmarlamayı dusunuyorum cidden burada cok pahalı

tatlım sitenin acık adresi nedir ozelden yazabilrsin mısın ...bende yurtdısından ısmarlamayı dusunuyorum cidden burada cok pahalı

tatlım benim oğluşum amerikada okuyor o ısmarladı dr muradın kendi sitesinden webde

arattır bulusun

tamam tatlısım bu hafta içi tonık ve temizleyici ısmarlayacagım yaklasık bi hafta 10 gun içinde elimde olur o zaman yazarım

canım eline sağlık önceliklea.s.murad ın ürünlerini bende merak ediyorum.normal bir nemlendiricisini almak istiyorum.nar özlü...sitesinde her türlü bilgi mevcut..satış noktalarıda yazıo...tr fiatını vs bilmiyorum.ama alıp denemek istiyorum:1hug:strawberrynet fiatı 50tl miş...bu uygun ama dier ürünleri epey tuzlu tr için

Son düzenleme:
canım eline sağlık önceliklea.s.murad ın ürünlerini bende merak ediyorum.normal bir nemlendiricisini almak istiyorum.nar özlü...sitesinde her türlü bilgi mevcut..satış noktalarıda yazıo...tr fiatını vs bilmiyorum.ama alıp denemek istiyorum:1hug:strawberrynet fiatı 50tl miş...bu uygun ama dier ürünleri epey tuzlu tr için

evet türkiyede çok pahalı amerikadaki fiyatları türkiyedeki fiyatların üçde biri ısmarlarken yaş grubuna göre olmasına dikkat edin

ben ecz bilgi edinmiştm cilt tipime ve yaşıma uygun bişeyler önerdi gerçi broşürünü aldım hassas ciltlerde ürünler belli şimdi bütün yaştakiler onu kullanıyo heral kırışıklığı yoksa falan serum falanda önerdi kızarıklık için ama fiyatlar uçuk bi de şu yurtdışı sitesine bakarız bakimmsengözlerimebaksanab

arkadaslar ben dr.murad ın selülit serumu , sıkılaştırıcı vucut kremi ve nar özlü antioksidan tabletini kullanıyorum.. kullanmaya başladıktan 10 gün sonra cildimde müthiş bir değişim oldu cok memnunum. pahalı ama değer bence.

başlık açmıştım ama hiç yazan olmamış.lütfen aşağıdaki ürünleri kullanan varsa deneyimleri yazabilirmiyiz

Dcl Ürünleri kullanan varmı Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Herkese selam forumu aylardır takip etmeme rağmen yeni üye oldum.

Bugün buraya gelen bir cilt bakım uzmanına gittim.bana dcl nin ürünlerinden verdi şimdi elimde resimleri yok sonra resimde ekliycem. ama epey pahalı. hala pişmanım:( aranızda bu üründen kulanan varmı

DCL non drying claning lotion
DCl daily moisture nemlendirici
DCL "C" scape serum andioxidant treatment

ben gelişmeleri buradan sizlerle paylaşacağım

arkadaşlar dr murad ürünlerini amerikadan sipariş eden varmı?ben aratıyorum türk siteler açılıyor çokta pahalı amerikadaki siteye ulaşıp sipariş veren varmı?

Back
X