Cilt Bakımı Ürünleri Dr Murad ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
arkadaslar bugun 2 yıldır gorusemedigim cok eskı bir arkadasımla bulustum ve resmen sok oldum yuzu genc kız gıbı olmus kırısık yok yuz ovalı germeger yoksa botoksmu yaptırdın dedim hayır 8 aydır dr murad urunleri kullanıyorum dedi ilk ayda hemen farketti arkadaslar ınanamadı dedi o amerikadan almıs ama turkiyeyede bayilik veriliyomus sizin bir bilginiz varmı merak ettim sevgiler

evet howart dr murad diye biri gelistirmis adamın soyunda osmanlılık varmıs turkıyeye bayilik vermeye baslamıslar ben bugun biryerde buldum ve brosur aldım gencler ve olgun yastakıler ıcın farklı urunlerı var ayrıca akne seriside mevcut yalnız urunler biraz pahalı 6 ay gittigi soylendi oyle bakılırsa cok gozukmuyor ben arastırmaya devam ediyorum sevgiler

arkadaşlarım suna dumankaya tarifleri yeter bizlere ürüne hiç gerek yok bence boşuna yıpratmayalım kendimizi

arkadaşlarım suna dumankaya tarifleri yeter bizlere ürüne hiç gerek yok bence boşuna yıpratmayalım kendimizi

sana son derece katılıyorum benimde arkadaşlarım cildimdeki gelişmeyi fark ediyorlar çünkü maske olarak peeling olarak ve günlük bakımda tamamen s.dumankayanın tariflerini uyguluyorum bencede deneyin pişman olmazsınız

sana son derece katılıyorum benimde arkadaşlarım cildimdeki gelişmeyi fark ediyorlar çünkü maske olarak peeling olarak ve günlük bakımda tamamen s.dumankayanın tariflerini uyguluyorum bencede deneyin pişman olmazsınız

canım peelingi biliyorum su maskenin tarifini verirsen cok sevinirim sevgiler

nerden buluruz dr muradın ürünlerini.Kızlar göz çevresi için birşey biliyor musunuz,doğal yöntem de olur,kullanıp faydasını gördüğünüz bir krem de olur.Kırışıklıklara çözüm bulamadım bir türlü:(

nerden buluruz dr muradın ürünlerini.Kızlar göz çevresi için birşey biliyor musunuz,doğal yöntem de olur,kullanıp faydasını gördüğünüz bir krem de olur.Kırışıklıklara çözüm bulamadım bir türlü:(

dr muradın urunleri buyuk eczanelerde ve kozmetik magazalarında satılıyor ama biraz pahalı urunler goz cevresi kremini arkadasım kullanıyor ve cok memnun satan yerlerden bir brosur alıp incelersen daha genis bilgin olur sevgiler

canım peelingi biliyorum su maskenin tarifini verirsen cok sevinirim sevgiler

canım bu özellikle kuru ciltler için
1 çorba kaşığı mısır unu ve eşit miktarda kil ve el kremini karıştırın. Bu karışımı cildinize sürün, 5 dakika sora ovarak çıkarın. Cildinizden pul pul olanlar gider, düzgün cildiniz ortaya çıkar.

yağlıya dönük karma ciltler için
Birer çorba kaşığı yulaf unu, kil, su ve kremi karıştırıp cildinize sürün, 5 dakika sonra ovarak çıkarın

bunlarda suna hn dan ben ilk tarifi deniyorum çünkü cildim çok kuru ancak bu peeling haftada bir uygulayınca çok iyi geliyor kili aktardan almalısın el kremi derken herhangi biri olabiliyor ben nivea soft kullanıyorum
hadi kolay gelsin dilerim sende faydasını görürsün:teytey:

canım bu özellikle kuru ciltler için
1 çorba kaşığı mısır unu ve eşit miktarda kil ve el kremini karıştırın. Bu karışımı cildinize sürün, 5 dakika sora ovarak çıkarın. Cildinizden pul pul olanlar gider, düzgün cildiniz ortaya çıkar.

yağlıya dönük karma ciltler için
Birer çorba kaşığı yulaf unu, kil, su ve kremi karıştırıp cildinize sürün, 5 dakika sonra ovarak çıkarın

bunlarda suna hn dan ben ilk tarifi deniyorum çünkü cildim çok kuru ancak bu peeling haftada bir uygulayınca çok iyi geliyor kili aktardan almalısın el kremi derken herhangi biri olabiliyor ben nivea soft kullanıyorum
hadi kolay gelsin dilerim sende faydasını görürsün:teytey:

tesekkurler tarifin icin mutlaka deneyecegim sevgiler

aslında bende murad ürünlerini merak etmiy değilim ama botox etkisi olmadığınıda biliyorum ya
hiç bir krem botox un yerini tutmuyor ki

aslında bende murad ürünlerini merak etmiy değilim ama botox etkisi olmadığınıda biliyorum ya
hiç bir krem botox un yerini tutmuyor ki

valla sonuç süper ama oldukça pahalı ürünler amerikada tanıdığın varsa orada çok ucuzmuş sevgiler

bende kullanan ve memnun kalan lar tanıyorum 1 ayda çözüm sunuyor gerçekten dolgru kuzenim eczacı o satıyor bir krem 450 milyon falan ama kampanyaları oluyormuş ilerde ihtiyacım olursa bende düşünebilirim

abla bu ürünü arkadasım kullanıyor oldukçada pahalı ürünler gerçektende kız 38 yasında ama cildi çok genç görünüyor
harika hatta:emir_bebek:
yüz kremi var güneş koruyuculu hemde boyle fondoten gibi renkde veriyor süper ama fondiş değil
harika yaa eczanelerde olabilir ama heryerde yok

valla ben dün sordum bir temizleme sütü 118 liramı ne yaw dedim uçmuşş dr murat ama adam hep ödüllü kıyamam o kadar paraya yaww öğrenci öğrenci neyse yaşım ilerleynce olabilir :utangac: ebru şallı boşa kullanmıyo dr murat serisini kızlar bi de 3 al 2 öde kampanyalı falan diodu bayan ama fiyatlar uçuk :O neyse ben şimdilik babeyle yetiniyim bana yetiyorr ;)

Back
X