- 2 Aralık 2014
- 9
- 0
- 86
- 44
- Konu Sahibi cigdemk_034
-
ne sıkıntısı yaşadınız?
Geçmiş olsun,ameliyattan önce bunların olabileceğini söylememişmiydi doktorunuz? Yada ne biliyim meme ucu kesisinde tam sonuç alamayacağınız,muhakkak kesili yani ters T şeklinde kesi ile ancak güzel bir sonuç alabileceğiniz söylenmemişmiydi?Göğüslerimi kaldırtıp silikon taktırdım. İz olmasın diye sadece uçtan işlem yaptı ama berbat oldu. Uçlarım büzül büzük ve basık oldu memelerim. Ben bile hala açıp bakamıyorum. Ve hala çok sarkık öncesinden tek farkı içi dolu. Ve uçlarımın biri büyük biri küçük. Şimdi en ii doktoru araştırıyorum. Düzeltmek için. Paramıda iade etmedi. Çok pişmanım çok
Gecmis olsun insallah iyi bir doktor bulup duzeltir benimde goguslerimde sarkma var ama meme ucundan pek tavsiye etmediker en iyi sonuc alan lolipop yada i kesi seklinde diklestirme arti protez ben su an icin protez le deniyecegim ilerde diklestirme gerek olursa yaparimGöğüslerimi kaldırtıp silikon taktırdım. İz olmasın diye sadece uçtan işlem yaptı ama berbat oldu. Uçlarım büzül büzük ve basık oldu memelerim. Ben bile hala açıp bakamıyorum. Ve hala çok sarkık öncesinden tek farkı içi dolu. Ve uçlarımın biri büyük biri küçük. Şimdi en ii doktoru araştırıyorum. Düzeltmek için. Paramıda iade etmedi. Çok pişmanım çok
Geçmiş olsun,ameliyattan önce bunların olabileceğini söylememişmiydi doktorunuz? Yada ne biliyim meme ucu kesisinde tam sonuç alamayacağınız,muhakkak kesili yani ters T şeklinde kesi ile ancak güzel bir sonuç alabileceğiniz söylenmemişmiydi?
Tam meme ucu kesisinde iki meme ucu arasında farklılık olabiliyor.Ancak gerçekten uzman ellerde bu risk daa az tabi.
Başka bir doktorla görüşün derim,fikir alın sonuçta. Ne kadar geçti ameliyatınızın üzerinden?
Canım,ben tüm işlemlerimi aynı doktora oluyorum.Yani açtığım yazdığım konulara ve yorumlara bakarsan bilgilenirsin zaten.Dr.Hasan Fındık..Önereceğiniz uzmanında profosyonel bir doktor varmı?para önemli değil
Incele canımBurda yeniyim bakmadım o yüzden. Bir inceleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?