• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim

Selamlar :KK24: Büyük günün üstünden bir hafta geçti. Kontrolüm vardı dikişlerim alındı haftaya da sporcu sütyenine geçebilirsin dendi. Ameliyat kesi yerleri yaklaşık 5cm kadar. Şu anlık bir problem yok yalnız bazı hareketlerim sırasında içeride hava sıkışıyormuş gibi sesler geliyor ve memenin alt tarafları uyuşuk, hiçbir şey hissetmiyorum dokunduğumda.
Merhaba Misty
bende Hasan Bey'e cumartesi günü ameliyat oldum. Bana 1 hafta sonra sporcu sütyenine geçebilirsin dedi. Yoksa ben mi yanlış anladım. Şuan ki durumunla ilgili ufak bir özet geçebilir misin?

Bu arada kızlar bende cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum. Çok istediğim bir şeydi. Herkesin yorumlarını tek tek okudum. Ben 176 cm boyundayım kilom ameliyat öncesi 69 du. Ameliyat sonrası tartılmadım moralim bozulmasın diye
Hasan beye çok sordum nasıl bir görüntü olacak diye ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi, cc hakkında hiçbir şey söylemedi ama bu boya posa c cup bir meme yaparım dedi.
Ameliyat sonrası 500cc yuvarlak, high profile, kas altına meme altı kesisi ile yerlestirildi protezlerim
protezlerim.

4. Günüm ve hala hareketlerimde ağrılarım Var. Inanılmaz bir şişlik var. AMa her geçen gün bir öncekinden daha rahat oluyorum.

Bu arada kızlar bende cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum. Çok istediğim bir şeydi. Herkesin yorumlarını tek tek okudum. Ben 176 cm boyundayım kilom ameliyat öncesi 69 du. Ameliyat sonrası tartılmadım moralim bozulmasın diye
Hasan beye çok sordum nasıl bir görüntü olacak diye ameliyat esnasında karar vereceğini söyledi, cc hakkında hiçbir şey söylemedi ama bu boya posa c cup bir meme yaparım dedi.
Ameliyat sonrası 500cc yuvarlak, high profile, kas altına meme altı kesisi ile yerlestirildi protezlerim
protezlerim.

4. Günüm ve hala hareketlerimde ağrılarım Var. Inanılmaz bir şişlik var. AMa her geçen gün bir öncekinden daha rahat oluyorum.

gecmis olsun canım ağrıların gittikce azalıcak telaş etme benim psikolojim bozulmustu bak hala bozuk üstümde kaldı biraz delilik :KK75:
500 cc ile c cup olurmu acaba benim 365 ve c cup oldum.

Ay içim rahatladı.. az once baktım aynadan yok böyle bir şey dedim kendi kendime

Bu arada ne zaman başladınız sporcu sütyeni giymeye?
ben ameliyat sütyeninden sonra istedigin rahat bi sutyeni kullan dedi özellikle sporcu kullan demiyorum dedi neyle rahat edersen onu kullan demisti.ameliyat sutyenini de 15 gün kullandım. sonra nbb den rahat bisey almıştım balensiz ve dolgusuz.

Merhaba Misty
bende Hasan Bey'e cumartesi günü ameliyat oldum. Bana 1 hafta sonra sporcu sütyenine geçebilirsin dedi. Yoksa ben mi yanlış anladım. Şuan ki durumunla ilgili ufak bir özet geçebilir misin?
Merhaba geçmiş olsun :) Doğru anlamışsın ben de 1 hafta bitince sporcu sütyenine geçmiştim. Şu an benimkiler gayet iyi 7 ay geçti ciddi bir sorun yaşamadım. Bazen anllık sancılar bastırınca acımalar oluyordu ama zamanla geçiyor. Git gide yumuşuyorlar ama bana halen sert geliyor sert bir şekilde sıkınca canım acıyor ve yüz üstü fazla yatamıyorum garip hissediyorum.

protezlerim.

Masallah 500 cc hiç duymamıştım :) O kadar büyük proteze şişliklerin oluşması bence çok normal. Ve de kas altı olmuş göğüs kasını epey zorlayan bir protez var sonuçta bence birtakım ağrılar olabilir. Antibiotik ve ağrı kesici kullanmaya devam ediyor musun?

benim 50.günüm bugun kontrolüm vardı doktorum artık yüz üstü yatabilirsin daha yumuşar dedi.ben zaten yüz üstü yatıyorum cokta sert degiller.

ben ameliyat sütyeninden sonra istedigin rahat bi sutyeni kullan dedi özellikle sporcu kullan demiyorum dedi neyle rahat edersen onu kullan demisti.ameliyat sutyenini de 15 gün kullandım. sonra nbb den rahat bisey almıştım balensiz ve dolgusuz.
Uzun süre balensiz kullanacağım için bir kaç çeşit almakta fayda var diye düşünüyorum. Bu arada bekar mısınız?
Benim tek korkum büyük göğüslere sahip olup bir de hamilelik doneminde büyüdükten sonra çok çok büyük göğüslerimin olması beni çok korkutuyor..

benim 50.günüm bugun kontrolüm vardı doktorum artık yüz üstü yatabilirsin daha yumuşar dedi.ben zaten yüz üstü yatıyorum cokta sert degiller.
Süpermiş o zaman benimkiler sadece yüzey olarak yumuşak avuçlayınca bıngıl bıngıl hissedemiyorum ama şikayetçi değilim taştan olsun memem olsun zamanında hiç yoktu :))

Uzun süre balensiz kullanacağım için bir kaç çeşit almakta fayda var diye düşünüyorum. Bu arada bekar mısınız?
Benim tek korkum büyük göğüslere sahip olup bir de hamilelik doneminde büyüdükten sonra çok çok büyük göğüslerimin olması beni çok korkutuyor..
Ben çamaşır dükkanlarından ucuz bulup almıştım birkaç tane çok da bir özellikleri yoktu. Hamileyken genel olarak kilo alınacağı için bence abes durmaz :D

Masallah 500 cc hiç duymamıştım :) O kadar büyük proteze şişliklerin oluşması bence çok normal. Ve de kas altı olmuş göğüs kasını epey zorlayan bir protez var sonuçta bence birtakım ağrılar olabilir. Antibiotik ve ağrı kesici kullanmaya devam ediyor musun?
Ya bana da çok anormal geldi işte herkes paylaşmış kaç cc olduğunu max 400 cc duydum şimdiye dek. Ben de neden elini bu kadar bol tuttu Hasan hoca bilemedim :(
antibiyotik ve ağrı kesici birer kutu verdi. Bittikten sonra tekrar al demedi. Siz bittikten sonra yenisini aldınız mı?

Ya bana da çok anormal geldi işte herkes paylaşmış kaç cc olduğunu max 400 cc duydum şimdiye dek. Ben de neden elini bu kadar bol tuttu Hasan hoca bilemedim :KK43:
antibiyotik ve ağrı kesici birer kutu verdi. Bittikten sonra tekrar al demedi. Siz bittikten sonra yenisini aldınız mı?
yok canım 1 kutu kullandım ben ağrın varsa biraz daha kullanabilirsin.gerci benim cok oldu ama kullanmadım.

Back
X