Antibiotik almadım ama ağrı kesici hep kullandım hatta alışkanlık haline gelmişti zor bırakabildim. Doktorum öyle uygun görmüşse eminim güzel olmuştur :) estetik yaparken estetik kavramının hakkını veriyor gerçekten.Ya bana da çok anormal geldi işte herkes paylaşmış kaç cc olduğunu max 400 cc duydum şimdiye dek. Ben de neden elini bu kadar bol tuttu Hasan hoca bilemedim
antibiyotik ve ağrı kesici birer kutu verdi. Bittikten sonra tekrar al demedi. Siz bittikten sonra yenisini aldınız mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Hasan FINDIK Meme Estetiğim
- Konu Sahibi misty_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?evet öyle dedi doktorum.Yüz üstü yatmak yumuşamasına yardımcı mı oluyor?
Antibiotik almadım ama ağrı kesici hep kullandım hatta alışkanlık haline gelmişti zor bırakabildim. Doktorum öyle uygun görmüşse eminim güzel olmuştur :) estetik yaparken estetik kavramının hakkını veriyor gerçekten.
evet insanın her yerini estetik yaptırası geliyor insanın Hasan beyi görünce :)
canım bu duruma gelebilmek için ne acılar çektim bilsen ben sürünenlerdenim
bütün silikonları ahey ahey deyip kalaşnikofla vurasım gelmişti bir de silikonu icat edeni
WhiteSwan_
T
_themiller_
Gerçekten çok şanslıyız ama teknoloji ilerleyince bu konuda bizden şanslılar da olacak belki mühendisler yeni protezler üzerinde çalışıyorlardır ben bile şimdiden fikir üretmeye başladım :)
çok mutlu oldum bir ayın sonunda fıstık gibi görüntü dedin ya :)Ohhh, bitti gitti işte. Çok geçmiş olsun. Bundan sonrası su gibi geçecek. Senin adına çok mutlu oldum. Umarım bundan sonraki süreç de dilediğin gibi gelişir, birinci ayın sonunda fıstık gibi bir görüntüye bakıyor olacaksın.
şikayet etme bence ben normalden büyük olsun dedim 325 cc taktı gözüme küçük geliyor şimdi boyun da uzun eminim çok yakışmıştır hiç dert etme küçük olmasından iyidirYa bana da çok anormal geldi işte herkes paylaşmış kaç cc olduğunu max 400 cc duydum şimdiye dek. Ben de neden elini bu kadar bol tuttu Hasan hoca bilemedim
antibiyotik ve ağrı kesici birer kutu verdi. Bittikten sonra tekrar al demedi. Siz bittikten sonra yenisini aldınız mı?
merhaba misty 6 gün önce Aylin Bilgin Karabulut'a ameliyat oldum bende.325cc yuvarlak protez takldı ama high profil değil dik zaten çok dik olur dedi .Normalden büyük istemştim şuan gözüme çok küçük ve şekilsiz geliyor üstü çok büyük altı hiç yok ameliyattan önce tam tersiydi böyle kalacak diye korkuyorum. Beni de izler misin görüntüdeki değişimi merak ediyorumWhiteSwan_ T _themiller_ Gerçekten çok şanslıyız ama teknoloji ilerleyince bu konuda bizden şanslılar da olacak belki mühendisler yeni protezler üzerinde çalışıyorlardır ben bile şimdiden fikir üretmeye başladım :)
Bir de sana bir hafta demiş bana 3 hafta bu sütyeni hiç çıkarma ama tercihen bir ay kullan dedi.Burda benden daha kısa ve hafif olanlara 375 400cc takıldığını okudukça üzülüyorum pişmanlığım artıyor neden ısrar etmedim diye halbuki olabilecek en büyüğü istemiştim Boyum 170 kilom 58
HahahahahaWhiteSwan_ T _themiller_ Gerçekten çok şanslıyız ama teknoloji ilerleyince bu konuda bizden şanslılar da olacak belki mühendisler yeni protezler üzerinde çalışıyorlardır ben bile şimdiden fikir üretmeye başladım :)
Haklısın valla ben yorumları okurken 2007 2010 da yazılanları tamamen es geçiyorum :)
canım bu duruma gelebilmek için ne acılar çektim bilsen ben sürünenlerdenim
bütün silikonları ahey ahey deyip kalaşnikofla vurasım gelmişti bir de silikonu icat edeni
Bende Çok çekeceğim sanırım
Kızlar hep aynı yerde olsakta oturup dertleşsek :)) en azından hepimizde aynı dert var...
geçmiş olsun benim de altıncı günüm bitti dün sargılarım çıkarıldı morluk yok ama üstü su toplamış patladı yara doktoruna danış bence bir de on gün banyo yok dedi doktor bu sütyen kalın sıkıyor ve kaşıntı yaptı üç hafat hiç çıkarmadan tak dedi Allah sabır versin bizeKizlar bu arada benim 4. Günüm bitti. Az önce bir vücudumu sileyim dedim. Malum yaz mevsimindeyiz ve ben henüz banyo yapamadım dekolte altı ve göğüs altlarım mosmor olmuş. Pazartesi kontrolde hiçbir şeyim yoktu ne morluk ne kizariklik (
Sizce de normal mi? ?
yazın yapmamak lazımmış bu ameliyatı çünkü gerçekten bunalıma giriyor insan. Ben fındık kadar göğüslerim varken bile evde sütyen takmıyordum şimdi sabah akşam ((geçmiş olsun benim de altıncı günüm bitti dün sargılarım çıkarıldı morluk yok ama üstü su toplamış patladı yara doktoruna danış bence bir de on gün banyo yok dedi doktor bu sütyen kalın sıkıyor ve kaşıntı yaptı üç hafat hiç çıkarmadan tak dedi Allah sabır versin bize
Yarın Büyük gün senin için bandajların çıkacak ve birinci seviye atlatmış olacak.
Bu arada senin doktorun da Hasan Fındım değil mi?
doktorum aylin hanım bandajlarım pazartesi açıldı alerji yaptığı için 325cc yuvarlak kas altı benimki hala sabah kalkarken çok ağrıyor seninki kaç cc ve ağrın var mı ve benim istediğimden küçük oldu sen sonuçtan memnun musunyazın yapmamak lazımmış bu ameliyatı çünkü gerçekten bunalıma giriyor insan. Ben fındık kadar göğüslerim varken bile evde sütyen takmıyordum şimdi sabah akşam ((
Yarın Büyük gün senin için bandajların çıkacak ve birinci seviye atlatmış olacak.
Bu arada senin doktorun da Hasan Fındım değil mi?
ne güzel olurdu ben kuracagım zate bi grup adı silikon vadisimi olur artık silikonlular vadisimi olur bilmem :)Bende Çok çekeceğim sanırım
Kızlar hep aynı yerde olsakta oturup dertleşsek :)) en azından hepimizde aynı dert var...
6. Günündesin çok fazla şişliklerin vardır nasıl küçük olduğuna kanaat getirebiliyorsun. Benimki 500cc, yuvarlak, kas altı. Benimde hala çok fazla ağrım var. İlk günlere göre iyiyim ama yine de çok ağrım var benimkiler de çok aşırı büyük görünüyor sisliklerim insin de biraz normale doneyim diye bekliyorum...doktorum aylin hanım bandajlarım pazartesi açıldı alerji yaptığı için 325cc yuvarlak kas altı benimki hala sabah kalkarken çok ağrıyor seninki kaç cc ve ağrın var mı ve benim istediğimden küçük oldu sen sonuçtan memnun musun
benim de morarmıştı canım berbattı ve bantlar alerji yapmıştı.Kizlar bu arada benim 4. Günüm bitti. Az önce bir vücudumu sileyim dedim. Malum yaz mevsimindeyiz ve ben henüz banyo yapamadım dekolte altı ve göğüs altlarım mosmor olmuş. Pazartesi kontrolde hiçbir şeyim yoktu ne morluk ne kizariklik (
Sizce de normal mi? ?
Hahahahaha çok güldüm :)ne güzel olurdu ben kuracagım zate bi grup adı silikon vadisimi olur artık silikonlular vadisimi olur bilmem :)
Silikonlular vadisi harika olur.
Peki morluklar normal miymiş? Ne kadar zaman sonra geçtiler?benim de morarmıştı canım berbattı ve bantlar alerji yapmıştı.