- 12 Aralık 2014
- 96
- 133
Aahahaha bilmiyordum ben öyle olduğunu. İlber Ortaylı'nın cahil capsleri geldi aklıma birden kullansak yeridir325 cc,325 gr işte. 650 gr çekiyorlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahahaha bilmiyordum ben öyle olduğunu. İlber Ortaylı'nın cahil capsleri geldi aklıma birden kullansak yeridir325 cc,325 gr işte. 650 gr çekiyorlar :)
ahahah yok yahu, estağfurullah.Aahahaha bilmiyordum ben öyle olduğunu. İlber Ortaylı'nın cahil capsleri geldi aklıma birden kullansak yeridir
Bunu okumak super!! Ben yurtdisinda kaldigim icin biraz endise ediyorum tabi..
Resimlerinizi gormek mumkunmu
Konun hayırlı olsun bebeğim Sakın sürekli yatma,evin içinde bile olsa bol bol yürüyüş yap Ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşme unutmaMerhabalar :) 19 yaşındayım hiç göğüs dokum yoktu ve silikon taktırmaya karar verdim aslında birkaç yıldır istiyordum da. 12 ocak Altunizade Newest'te Hasan Beye ameliyatımı oldum.
Mentor 325 cc high profile yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi ile uygulandı.
İlk gün ağrı çekmedim göğüsümün üstünde hafif bir ağırlık vardı kendim yatıp kalkıyor kollarımı havaya kaldırabiliyordum hatta baya bi gezinti bile yaptım koridorda. Narkozun etkisiyle midem bulandı ve sürekli çıkarttım. Narkozu atmak bir gün sürdü yani. Ertesi günü taburcu olup üç saatlik otobüs yolculuğu yaptım bu sırada kendimi kollamak için baya kasmışım eve geldiğimde ağrım başladı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi kullanıyorum ilk gün devamlı serum iğne yapılıyordu belki ondan da ağrım olmamış olabilir. Velhasıl bugün 3.günüm kendim yatıp kalkamıyorum ağrım var ve kollarımı çok hafif kaldırabiliyorum. Bol bol hareket etmem önerilmişti ama hiç yataktan çıkmayasım var.
Teşekkür ederiiim Bugün 4.günüm düne göre ağrım baya hafifledi kendi kendime hareket edebiliyorum evin içinde de geziniyorum sürekli. Şekli de değişti sanki dün kollarımı salık bıraktığımda yanlardan hissediyordum bugün o his azaldı ve öne doğru inmişler gibi annem de aynı şeyi söylüyor :))Konun hayırlı olsun bebeğim Sakın sürekli yatma,evin içinde bile olsa bol bol yürüyüş yap Ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşme unutma
Silikon u ona göre yerleştiriyor Dr benimde sol meme ucum daha dışa dönük o yüzden orda silikon u daha dışa koyup dengelemiş.. Eğer eşitlenecek bir şey varsa anatominizin el verdiği şekilde yaparlar.. bu durumu Ameliyat sabahı hatırlatmakta fayda var unutmayınbenim boyum 1.68 kilom da 53 ama benim goguslerim simetri olarak duzgun degil biri digerine gore biraz yukarida bide gogus uclarim yanlara dogru dik sekilde bu durum problem yapmaz degilmi hanimlar
Alıntı yaparsan daha iyi olur o şekilde bildiğim geliyo.. Gögüs çapına göre cc ler belirleniyor.. ben seçmedim Dr a bıraktım sadece ne istediğimi anlatım. Ameliyat olduğuma değsin sütyene ihtiyaç duymayayım dedim.. Sonuç ortada yani.. 70 cm meme altım.soocute basak bi mesajinda meme alti olcunu vermistin tam.olarak anlamadm dr silikon boyutunu ona gore mi seciyor yoksa senin istegine gore mi ? bide olcuyu nasil yaptin tam olarak bu durumu anlatabilirmisin?
Çok sevindim yumuşama 15 günü buluyor azıcık daha sabır diyorum sana :)Merhabalar Bugün değişimin 5.günü. Hareketlerimdeki kısıtlama epey azaldı otobüsle yolculuk yaptım, gezdim hareketliydim devamlı yani :) ani hareket yapınca sızlama yanma oluyor. İlk kontrolüme gittim pansuman yapıldı pazartesi de dikişler alınacak. Göğüslerin sertliği hala aynı koltuk altlarımdan önlere doğru inmişler ama hala ortalarında bir parmak kalınlığında şişkinlik var o inince dekolte ortaya çıkacakmış yavaş yavaş normal hayatıma dönüş yapıyorum.
Uyuşukluk için doktor açıklama yaptımı normalmiymiş? Hava sıkışma hısı belki hani vücudunda değişik birşey garipsediğin içindirSelamlar Büyük günün üstünden bir hafta geçti. Kontrolüm vardı dikişlerim alındı haftaya da sporcu sütyenine geçebilirsin dendi. Ameliyat kesi yerleri yaklaşık 5cm kadar. Şu anlık bir problem yok yalnız bazı hareketlerim sırasında içeride hava sıkışıyormuş gibi sesler geliyor ve memenin alt tarafları uyuşuk, hiçbir şey hissetmiyorum dokunduğumda.
Hava sesi ödemden kaynaklanıyor.Hatta bunu fazla bile hissedebilirsin ara ara.Endişe etme uyuşuklukta ödemden tabiki,çok normal.. Henüz çok erken,zamanla sinirler kendini yeniledikçe,ödemler gittikçe his geri gelecekSelamlar Büyük günün üstünden bir hafta geçti. Kontrolüm vardı dikişlerim alındı haftaya da sporcu sütyenine geçebilirsin dendi. Ameliyat kesi yerleri yaklaşık 5cm kadar. Şu anlık bir problem yok yalnız bazı hareketlerim sırasında içeride hava sıkışıyormuş gibi sesler geliyor ve memenin alt tarafları uyuşuk, hiçbir şey hissetmiyorum dokunduğumda.
Merhabalar :) 19 yaşındayım hiç göğüs dokum yoktu ve silikon taktırmaya karar verdim aslında birkaç yıldır istiyordum da. 12 ocak Altunizade Newest'te Hasan Beye ameliyatımı oldum.
Mentor 325 cc high profile yuvarlak protez, kas altı ve meme altı kesisi ile uygulandı.
İlk gün ağrı çekmedim göğüsümün üstünde hafif bir ağırlık vardı kendim yatıp kalkıyor kollarımı havaya kaldırabiliyordum hatta baya bi gezinti bile yaptım koridorda. Narkozun etkisiyle midem bulandı ve sürekli çıkarttım. Narkozu atmak bir gün sürdü yani. Ertesi günü taburcu olup üç saatlik otobüs yolculuğu yaptım bu sırada kendimi kollamak için baya kasmışım eve geldiğimde ağrım başladı. Doktorun verdiği antibiyotik ve ağrı kesiciyi kullanıyorum ilk gün devamlı serum iğne yapılıyordu belki ondan da ağrım olmamış olabilir. Velhasıl bugün 3.günüm kendim yatıp kalkamıyorum ağrım var ve kollarımı çok hafif kaldırabiliyorum. Bol bol hareket etmem önerilmişti ama hiç yataktan çıkmayasım var.
İzlemeye aldim bakabilirsin. Doktorum da ayni senin dedigin kelimeleri kullanmisti. Cok buyuk takmayacagim bayan meme olursun yoksa demisti Su anlik eski halimden (dis goruntu olarak) colk farkli durmuyor cunku ben baya bir destekli kullaniyordum insanlarin bastan bi gozu alissin ameliyattan sonra yadirgamasinlar diye.Misty selam! :) Boyumuz ve kilomuz aynı, ve ben de estetik düşünüp cesaret edemeyenler grubundayım. Açıkçası doğallığından süphe ediyorum, minyon bi vucudum var korkuyorum bi anda bayan meme! olmaktan. Hasan fındık yorumlarını sürekli okuyorum beğenilen bir doktor ve boy-kilomuz aynı olunca o doktorun elinden çıkan yeni senin fotoğraflarını görmek istedim. Umarım bi sakıncası yoktur, beni izlersen çok çok seviniriim :)