• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr.Haldun Kamburoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

haldun beye ameliyat olan arkadaslar okulumun acılmasına bır ay var ameliyat için hiç bir girişimde bulunmadım.sizce suan karar versem okula kadar yetisir mi?yani muhayene ve ameliyat tarihini cok gec mi verrirler :(

haldun beye ameliyat olan arkadaslar okulumun acılmasına bır ay var ameliyat için hiç bir girişimde bulunmadım.sizce suan karar versem okula kadar yetisir mi?yani muhayene ve ameliyat tarihini cok gec mi verrirler :(
canım ben amelıyatımı kısmetse aralıkta olucam kendısınden randevu aldım ama ben paramı o zamana ayarlıcam oyuzden kendım ıstedım gıt randevu al kasıma en gec verıır dıye dusunuyorum

kızlar selamlar ıcınızden bır kacıyla konustum cesaretlendım ve haldun beyden randevu aldım gıttım konustuk aralıkta amelıyat olmaya karar verdım ıns bı aksılık cıkmazsa.. amelıyat oncesınde ne yapma gerekıyor ne alıyım yanıma tecrubelı arkdaslar hıslerını ve tecrubelernı yazarsa mutlu olurum..bana sans dıleyın :KK54::KK28:

canım ben amelıyatımı kısmetse aralıkta olucam kendısınden randevu aldım ama ben paramı o zamana ayarlıcam oyuzden kendım ıstedım gıt randevu al kasıma en gec verıır dıye dusunuyorum
canım bir de ne kadar ödedin? hocadan nasıl randevu aldın ? ameliyata haldun hoca girecek dimi asistanlarına fln bırakırsa diye endiseliyim aslında:KK64:

canım bir de ne kadar ödedin? hocadan nasıl randevu aldın ? ameliyata haldun hoca girecek dimi asistanlarına fln bırakırsa diye endiseliyim aslında:KK64:
Tatlim hacettepe rabdevu telefnunu aradim ordan plastik cerrahiye yonlendirdiler randevuyu aldim gittim ucreti 110 lira demislerdi oyle odedim guvencenle.alakali burnumu muayene etti konustuk hayet samimi biri ameliyat tarihini kararlastirdik ama ameloyata kimin gircegini sormadim duyduguma gore hep o giriyomus unutmusum sormayi zaten bazi seyleri ama kartini verdi sormak istedigin bisi olursa ara dedi yakin zamamnda aricam bende

Tatlim hacettepe rabdevu telefnunu aradim ordan plastik cerrahiye yonlendirdiler randevuyu aldim gittim ucreti 110 lira demislerdi oyle odedim guvencenle.alakali burnumu muayene etti konustuk hayet samimi biri ameliyat tarihini kararlastirdik ama ameloyata kimin gircegini sormadim duyduguma gore hep o giriyomus unutmusum sormayi zaten bazi seyleri ama kartini verdi sormak istedigin bisi olursa ara dedi yakin zamamnda aricam bende
tamam canım çok teşekkürler :)

haldun beye ameliyat olan arkadaslar okulumun acılmasına bır ay var ameliyat için hiç bir girişimde bulunmadım.sizce suan karar versem okula kadar yetisir mi?yani muhayene ve ameliyat tarihini cok gec mi verrirler :KK43:
canım ne yaptın sen görüştünmü bende olmak istiyorum ve dedigin gibi okul acılıyor yardımcı olursan sevinirimmm

canım ne yaptın sen görüştünmü bende olmak istiyorum ve dedigin gibi okul acılıyor yardımcı olursan sevinirimmm
görüşmedim canım biraz daha dr bakıyım dedim çünkü okula kadar yetişmeyecek kadar geç veriyosa sömestr da olcam. zaten sanırım haldun hoca tatile çıkmış 26 agustosa kadar yokmuş. facebooktaki sayfasında öyle yazıyo :( bende yine hacettepeden tevfik hocaya bakıyorum onunla görüşmeyi düşünüyorum

görüşmedim canım biraz daha dr bakıyım dedim çünkü okula kadar yetişmeyecek kadar geç veriyosa sömestr da olcam. zaten sanırım haldun hoca tatile çıkmış 26 agustosa kadar yokmuş. facebooktaki sayfasında öyle yazıyo :KK43: bende yine hacettepeden tevfik hocaya bakıyorum onunla görüşmeyi düşünüyorum
anladım canım yinede acele etme gec olsun güzel olsun insallah :))

arkadaslar ben haldun beye oldum amlyt mail adresimide yazmistim mailleri gecte gorsem mutlaka donus yapiorum ben cok memnunum bana ulasrsniz yardimci olurum arkadaslar gorusmek uzere :-)
canim bende haldun beyi dusunuyorum ameliyat icin resim varsa yollarmisin cok tedirginim offff

Haldun beye ben ameliyat oldum, kendisi bu konuda konyadaki en iyi isim. benim burnumla beraber çenemide ameliyat etti, çok zevkli ve yetenekli birisi.. ameliyat ettiği başka hastalarıda gördüm onlarda çok memnundu ve güzel gözüküyolardı. ayrıca hastalarının tümüne cep telefonunuda veriyor ve istediğiniz anda ulaşabiliyosunuz, bu sayede daha güvende hissediyorsunuz. bence hiç düşünmeyin ameliyat olun derim ;) eğer resim görmek isterseniz mail adresinizi mesajla yollayın bana..

çünkiii o bir f.book sayfası sanırım site engelliyo f.book a "dr.haldun kamburoğlu " yazınca çıkıyo orda bazı hastalar yollamışlar fotoğraflarını merak edenlere :)

Back