• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası

Kalkıklığı çok iniyor mu henüz 2. hafta bitti benim. İnmeye devam eder mi ?
Canım sanırım sen inmesini istemiyorsun ama 2. Hafta çok erken yani mutlaka iner hazırlık ol ineceğine sonra üzülme diye söylüyorum ödem her zaman daha kalkık gösterir ki 2. Hafta ödemi de oldukça fazla oluyor 1.ay kontrolümde bile doktor 1milim inme olacak demişti bana ki oldu da

ağlanacak halinize güldüm. ne oldu? zorunuza mı gitti? Bozuk psikolojinizi de alıp uzaklaşın lütfen.
Bence şu üslup ve tavırla siz burada olmasanız da olur zira görüyorum ki psikolojisi bozulmuş insanlar olarak sizin gibi yaklaşıma sahip olan insana kimsenin ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. :)

Benim de en son flasterler çıktıktan sonraki hali aşırı kalkıktı, sonra ödemler inmeye başladı ve burnumun kalkıklığı biraz indi, şuan 5.ayım bitti burnumun ucunda düşme yok, kalkıklığı normal, doktorum da zaten ödemler ineceği için ona göre ayarlamış kalkıklığını, operasyondan önce de fotoşop programında göstermişti kalkıklık derecesini ama burnum ondan bile daha iyi oldu. Şişliklerinizin hepsi normal zamanla azalacak hepsi. Burun ucunda düşme falan asla olmuyor, ben 3.ayımdayken bir de grip oldum burnumu sürekli çekmek zorunda kaldım sürekli ucuyla oynadım ama bi tık bile değişiklik olmadı.
Hangi doktora oldunuz acaba

Arkadaslar herkese selamlar ve gecmisolsun burayada yazmak istedin. Revizyon ameliyati olali 19 gun gecti. Asiri morluklar sislikler derken dun masaj yaptim sonra oturdum tv izlerken burun ucuna dogru sanki kikirsak kaydi saga dogru yerlesti sisti asiri rahatsiz edici batma hissi ve 18 gundur aglayan ben gece daha buyuk bir korku ve aglama krizi ile bugunu ettim. Dr a resimleri yolladim asistani araciligile bisey yok demis.sehir disindan gelsim ameliyat oldum. 🥺🥺 bu konuda deneyimi olan bunu yasayan burunda duzelme oldumu asiri uzgun ve halsizim litfen yanitlarsaniz cok sevinirim. Resim ekte ekledim isigin

Arkadaslar herkese selamlar ve gecmisolsun burayada yazmak istedin. Revizyon ameliyati olali 19 gun gecti. Asiri morluklar sislikler derken dun masaj yaptim sonra oturdum tv izlerken burun ucuna dogru sanki kikirsak kaydi saga dogru yerlesti sisti asiri rahatsiz edici batma hissi ve 18 gundur aglayan ben gece daha buyuk bir korku ve aglama krizi ile bugunu ettim. Dr a resimleri yolladim asistani araciligile bisey yok demis.sehir disindan gelsim ameliyat oldum. 🥺🥺 bu konuda deneyimi olan bunu yasayan burunda duzelme oldumu asiri uzgun ve halsizim litfen yanitlarsaniz cok sevinirim. Resim ekte ekledim isigin biraz ustu simdi daha şiş
Benim de ameliyatımın 23. günü nefes ptoblemi yaşıyorum ve sizinki gibi kıkırdak kayması batması hissediyorum . Sonradan geçti mi bı sorun yarattı mı ya da size ?

Back