- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Hayirli olsunnn canimm ben burda paylasirsiniz diye burda girip bakiyodum.ne kadarlik olduu??
Hatibulutcumm darisi sanaa araliga az kaldii
cansu canım sağol teşekkür ediyorum..perşembe günü öğrendim,perşembe transferin 12. günüydü..
cansucum sana bişey sorucam..
benim 12. gün değerim 299
14. gün değerim 816
sen kaç kez kan verdin ve senin değerlerin neler..senin bebişkolar ikiz ya,benim değerlerle karşılaştırcam canım..yani belli olmaz belki de,ben yine de bi öğreniyim
Sağolasın arkadaşım kucağımıza da almak nasip olsun..sen de maşallah büyüyosun ne güzel ilerledin bayaCnm ben ben iki kez kan verdim.ilk degerim 11.gun 271 idi iki gun sonra tam iki kati artmisti.hadi darisi hatibulutin basinaa cojkk sevindimmmmm goxunnn aydinnn canimmmmmnn
Cnmm degerinnn cokk guzell saglikli bi gebelik olucakk.cnm ikiz gebelik o kadarda i dgl teksede saglkli olssunnnn cokkk sukurr ciftsedeee oda guzel ama risklii:-(
Rezerv azligi vardi dimi.topiktede paylastinmi kizlara umut olsun paylasta.yumueta rezerv azligi topigi
Kizlar nerelerdesinizzz napiyosunuz???yokmu baska gogsen bey hastalariiii
cansu hamileyimşaka gibi dimi
Hatibuluttttt nee guzelll bo hberrr buuuu yaaaa cokkk sevindimmmmmmm.cokk mutlu oldumm hayirli olsunnnn
başlamıştım tüp yaptık ve hamdolsun oldu.Aaaaaaaaaa cokkkk guzelllllll bi haberrr buuuuuuuuuuuuu tedaviye baslamamistin dimiii
Merhaba Cansu ben uzun zamandan sonra ilk kez bugün girdim ve seninle ilgili süper bir haber gördüm :::)))Maşallah diyorum canım sana, sonuna kadar herşey çok iyi gitsin inşallah hayırlı ve uğurlu olsun. Ben daha başlayamadım Göğşen Bey yumurta kalite ve sayısını artırmak için Biosteron verdi 1.5 aydır kullanıyorum. Her ay yumurta kontrolüne gidiyorum en iyi ay olsun diye bekliyoruz. Biraz bu ay gelişme olmuş gibi yumurtalarda. Bakalım ne zaman yapılacak. Yanlış hatırlamıyorsam senin de problem over düşüklüğü müydü? Sen de mi biosteron kullanıyordun? İnsan böyle olumlu sonuçlarla seviniyor gerçekten bunu yaşayan anlar ancak. Tekrar hayırlı olsun MAŞALLAH...
Kizlar nerelerdesinizzz napiyosunuz???yokmu baska gogsen bey hastalariiii
Merhaba Cansu,
En son 4 ay önce yazmışsın ama merak ettim durumunu. Göğşen beyde tedavi olmuşsun. Benim de senin gibi rezerv düşüklüğü var. 2 başarısız tüp bebek. (Birisi dış gebelik oldu) Şuanda biesteron içiyorum. Tedavi ne zaman başlar bilmiyorum. Daha ilaca başlayalı 2 hafta oldu. Ayrıca koenzim de alıyorum. Sen de bir faydası oldu mu biesteronun? Allahım büyüktür. İnşallah iyi bir doktor, iyi bir klinik tercihi yapmışımdır. Adetin 2. günü ultrasona gidicem. Benim en son tedavide foliküller boş çıktı. Geride kalan 3 yumurtadan hiçbiri döllenmeden sonra yaşamadı. Hayırlısı olsun tabii..
Senin doğumun yaklaştı değil mi? nasıl ikiz hamilelik? Kısa zamanda Görüşmek üzere...
MrMerhaba arkadaşım,
Yukarıdak, mesajı yazalı 7 ay olmuşsun. İnşallah tedavin olumlu sonuçlanmıştır. Forumu okurken mesajına rastladım. Açıkçası beni de 2 hafta önce biesterona başlattı göğşen bey. Ayrıca koenzim de içiyorum. O da hücre yenileyici anti-aging özelliğe sahipmiş. Yumurta kalitesi için olduğunu okudum. Benim düşük rezerv varmış. AMH de 1 çıktı. Biesteron gerçekten etki etti mi? biesteron kullanmadan önceki tedavilerinle kıyaslar mısın?
Doktorlar arasında iki farklı görüş var. Bazısı kullandırıyor bazısı benimsemiyor. Bir de ne kadar kullanmak lazım bu ilaçları? Prospektüste en az 2 hafta sonra
etkiler başlar yazıyor. Ben günde 3
sefer içiyorum. Görüşürüz...
Egunelllll senn naptinnn baskenti biraktinmitatlım cansu hamile kaldı o tedavi sonunda şimdi ne durumda bilmiyorum..
Mr
mrbbb vodoovvv ilac hakkinda sanirimm tereddutlerin varr , ben cokk arastirmalar yaptim bu konu hakinda ama rezerv azligi ol bizim gibi ler icin biesteron harika bi ilac en fazla dort ayyy kullanilmali onu i biliyorumm..cok skur ben dogurdum erken geldi bebeklerim biri hala kuvozde yatiyor iki ay oldu nerdeyse kuvezde kizimi cikardik onbesgun once..rabbim herkese yasatsin bu duyguyuuuu ..ama inann sakin ve strese girmee cokk onemli cok zor ama onemlii. ilac kadar onemli. Ben son tup denemesine oylesine girdim aman olursa olur olmasa bida dedim hic ilgilenmedim buyidumu buyumedimi dye aslinda ilgileniyo gbi duruyodum ama olmaz dye mesguliyetim dgldi..bol bol gezdim tozdum..gogsen bey cok iyi bi insan ve doktorr bence dogru adrestesinn...