- 22 Şubat 2014
- 771
- 378
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cansu, inatla yaz guncelle bu sayfayi.Baskent hast gidenler lutfen yorum yaziniz.
Lütfen bana da umut olun. Benim de tuplerim tikali cikti. Cuma gunu gorusmeye gidecegim. Kendisi iyi ve basarili bir doktor. Göğşen beyden olumlu sonuc alan varsa yazarsa sevinirim ben de.Cansu, inatla yaz guncelle bu sayfayi.
Bende artik gogsen beyin hastasiyim, evet hemşirelerde iyi, guler guzlu.
Cansu senin sıkıntın neydi? Neden tüp bebek kararı alındı? Nasil bir süreć oldu Gögsen beyle yazarsan cok mutlu olurum.Oo kızlar bayaga ayzmıssınızz cok tesekkur ederımmmm
demekk memdunuzz ıcıme su serptınızz:)
bende daha abslamadım cunku kıst tedavısı goruuyorum gecınce baslıycaz doktorum gogsen bey rabbım herkese versınnnn
anim merh hos geldin.Lütfen bana da umut olun. Benim de tuplerim tikali cikti. Cuma gunu gorusmeye gidecegim. Kendisi iyi ve basarili bir doktor. Göğşen beyden olumlu sonuc alan varsa yazarsa sevinirim ben de.
Insallah, zaten normal yolla ihtimal yok. Insallah tup bebek olur.C
anim merh hos geldin.
Bende yeni hastalardanim ama buradaki arkadaslar tup ile hamile kalmislar darisi sana insallah.
halgan mrbb ikitup tikali olmasi sorun dglki laporoskopi ile tuplerini acarlar ve yine nirmal yolla hamile kalabilirrsin kkda cogu kadin tupunu acip hamile kalanlarr var cnmmIki tup de tikali oldugundan sanirim. Doktorla detayli konusmadik ama bu durumda normal yoldan cicuk sahibi olamazsiniz dedi.
Canım bizde speemlerde de sorun var ve yaşım 27. Doktor seçenek sundu ama tup bebegi onerdi. Hareketli speem sayımız da düsük. Tüp bebek tedavisine başlayacağım bu ay. Çok fazla dusunup sureci gozde buyutmek istemedim. Insallah hayirlisi olur.halgan mrbb ikitup tikali olmasi sorun dglki laporoskopi ile tuplerini acarlar ve yine nirmal yolla hamile kalabilirrsin kkda cogu kadin tupunu acip hamile kalanlarr var cnmm
Canım aklına takilan bir sey olursa sor bana. Yardimci olurum.Kızlar merhaba benimde başarısız bi yumurta deneyimim oldu transfere kadar gidemedik. Yeni başlayan arkadaşlarne kadar ödediniz ben daha yeni bi tüp bebek ten çıktım bütçem fazlasını kaldırmayabilir .
Çok sağolun kızlar cevap verdiğiniz için o kadar çivisi çıkmış ki sanki sağlık değil ticarethane durumunda bazı klinikler .arada uçurum olan miktarlar var . yazık bu güzel duyguyu yaşamak her dişinin hakkı olmalı ama zor yani.Canım aklına takilan bir sey olursa sor bana. Yardimci olurum.
Benim doktorum da Göğşen Bey. Harika bir doktordur. Benim ilk denemem negatifti. Insallah bu kez pozitifi göreceğim. Insallah güzel haberler veririz birbirimize.merhaba bu ay bende başkentte tedaviye başladım. Doktorum hulusi bey ama sanırım transferi Gögşen bey yapacak. Hulusi bey Şubat ilk hafta izinli olacakmış. Herşey rabbim den.. Her iki doktor hakkında da güzel şeyler işitiyorum için rahat çok şükür. İnşallah güzel haberleri de vereceğiz buradan :) Bende rezevr azlığı, eşim de de sperm hız sayı morfoloji sorunu var
Benim doktorum da Göğşen Bey. Harika bir doktordur. Benim ilk denemem negatifti. Insallah bu kez pozitifi göreceğim. Insallah güzel haberler veririz birbirimize.
Tebrik ederim.İnşallah canım :))
Tebrik ederim.