Ankara baskent hastanesi doktor yorumu

Ben 2 asilama yaptırdım devlette başkentte direk tüp bebek istiyorum isteğe bağlı tedavi uyguluyorlarmi bide ssk ile anlasmali ymis orası galiba ne kadar tutuyor suan tüp bebek bilgin varmi :KK64:
cnm sanirim istege bagli yapmiyolar hastanin test sonuclarina gore yapiuolar bide bildigim kadariyla ssk anlasmalari uok

Ben buğun dogurdum canim. Erken oldu ama :) 3 kolo 30 gr.

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :) Özlemiş demekki annesi erken gelmek istemiş. Kilosu çok iyi maşallah :) Normal doğum mu oldu. Allahım sağlıklı güzel yıllar versin hepinize inşallah. Darısı bana :)

Tup bebek canim. Asilama bir ise yaramiyor çoğunlukla. İki kez asilama yapmistim etlik hastanesinde
Cnm bende 2 kere asılama yaptırdım 2. Side tutmazsa baskent ile devam etmek istiyorum tüp bebek isteğe göremi yapıyor hulisi bey yoksa hasta durumuna göremi merak ettim

Cnm bende 2 kere asılama yaptırdım 2. Side tutmazsa baskent ile devam etmek istiyorum tüp bebek isteğe göremi yapıyor hulisi bey yoksa hasta durumuna göremi merak ettim

Yok canim parayi veren düdüğü calar. Asilama denemek istemiyorum tüp bebek dedigin an tüp tedavisine baslar. Aslinda bu hasta durumuna bagli. Es de ve sende hic sorun yoksa asilama denenir ki denemissiniz ama birinizde az mi sorun varsa tüp olur. Sansin acik olsun

hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :) Özlemiş demekki annesi erken gelmek istemiş. Kilosu çok iyi maşallah :) Normal doğum mu oldu. Allahım sağlıklı güzel yıllar versin hepinize inşallah. Darısı bana :)
Yok canim zorunli sezaryen boynunda iki kordon vardı o yüzden.

Yok canim parayi veren düdüğü calar. Asilama denemek istemiyorum tüp bebek dedigin an tüp tedavisine baslar. Aslinda bu hasta durumuna bagli. Es de ve sende hic sorun yoksa asilama denenir ki denemissiniz ama birinizde az mi sorun varsa tüp olur. Sansin acik olsun
Hayırlısı olsun cnm pco var bende eşimde sorun yok ne kadar gitti tüp bebek için sende ne problem var

Yok canim zorunli sezaryen boynunda iki kordon vardı o yüzden.

Canim bebegin hayirli olsun. Kordon dolonmasi benim de en buyuk korkum ne zmm dan beri dolanikti? Ultrasonda goruyorlar mi. Annelik nasil :) alistin mi kuzuna bakmaya sütün geldi mi hemen. Allahim YARDIMCINIZ olsun. Operim cok.

Canim bebegin hayirli olsun. Kordon dolonmasi benim de en buyuk korkum ne zmm dan beri dolanikti? Ultrasonda goruyorlar mi. Annelik nasil :) alistin mi kuzuna bakmaya sütün geldi mi hemen. Allahim YARDIMCINIZ olsun. Operim cok.
Canım sütüm geldi ama kızım tutmadı memeyi. Simdi de sarılık oldu yatirdik hastaneye kuzumu. Goguslerim sisti ka topladi uclari. Sagıp götürüyorduk. Benim kordon 32de fark edildi ultrasonda. Fark edilse de yapacak bir sy olmuyor. Ya cozmesi icin dua edicez ya da haftasi iyiyse dogurcaz. Benimki iki tane dolamisti once onu cozdu teke dusurdu sonra kalp atisina baski yaptim. Bu ara sürekli hareketlerini takip ettik. Yavaslayinca hemen gitik dra. Sonra da 35. Haftanın sonunda dr daha fazla riake atmayalim deyip aldı. Erken dogum ve ab0 uysazligindan sarılık oldu. Bir de emmediginden :KK43: Hamilelik en kolayiymis. Yine de her animiza sukurler olsun her gunumuze.

X