- 15 Eylül 2014
- 1.390
- 1.509
- 38
Ben buğun dogurdum canim. Erken oldu ama :) 3 kolo 30 gr.Ahh merhaba nasilsin :)) tesekkur ederim cok sukur basardik hamile kalmayi inşallah saglikla dunyaya gelir sipalar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buğun dogurdum canim. Erken oldu ama :) 3 kolo 30 gr.Ahh merhaba nasilsin :)) tesekkur ederim cok sukur basardik hamile kalmayi inşallah saglikla dunyaya gelir sipalar :)
mrb cansu ben varm...Slm kizlar suan başkentte tedavi olan varmı
Ben 2 asilama yaptırdım devlette başkentte direk tüp bebek istiyorum isteğe bağlı tedavi uyguluyorlarmi bide ssk ile anlasmali ymis orası galiba ne kadar tutuyor suan tüp bebek bilgin varmimrb cansu ben varm...
cnm sanirim istege bagli yapmiyolar hastanin test sonuclarina gore yapiuolar bide bildigim kadariyla ssk anlasmalari uokBen 2 asilama yaptırdım devlette başkentte direk tüp bebek istiyorum isteğe bağlı tedavi uyguluyorlarmi bide ssk ile anlasmali ymis orası galiba ne kadar tutuyor suan tüp bebek bilgin varmi
Hadi yaa sen suan hangi aşamadasin doktorun Kimcnm sanirim istege bagli yapmiyolar hastanin test sonuclarina gore yapiuolar bide bildigim kadariyla ssk anlasmalari uok
ben anatolyadayim yarin insallh transferm olacakHadi yaa sen suan hangi aşamadasin doktorun Kim
Haa pardon bi yanlış anlaşılma olmuş baskent hastanesi nden bahsediyordum ben.evet anotolya tam ozele giriyor.bu saatte neden ayakta olduğun anlaşıldı hadi hayirli transferler cnm ins güzel haberler alırsınben anatolyadayim yarin insallh transferm olacak
saol insallh guzel haberlet aliriz cok heyecnliyim uyku tutumuyorHaa pardon bi yanlış anlaşılma olmuş baskent hastanesi nden bahsediyordum ben.evet anotolya tam ozele giriyor.bu saatte neden ayakta olduğun anlaşıldı hadi hayirli transferler cnm ins güzel haberler alırsın
baskenti bilmiyorum il disindan geldm bensaol insallh guzel haberlet aliriz cok heyecnliyim uyku tutumuyor
Ben buğun dogurdum canim. Erken oldu ama :) 3 kolo 30 gr.
Slm kizlar suan başkentte tedavi olan varmı
Slm cnm asilamami yaptırdınmerhaba benim tedavim başkente idi.
Tup bebek canim. Asilama bir ise yaramiyor çoğunlukla. İki kez asilama yapmistim etlik hastanesindeSlm cnm asilamami yaptırdın
Cnm bende 2 kere asılama yaptırdım 2. Side tutmazsa baskent ile devam etmek istiyorum tüp bebek isteğe göremi yapıyor hulisi bey yoksa hasta durumuna göremi merak ettimTup bebek canim. Asilama bir ise yaramiyor çoğunlukla. İki kez asilama yapmistim etlik hastanesinde
Cnm bende 2 kere asılama yaptırdım 2. Side tutmazsa baskent ile devam etmek istiyorum tüp bebek isteğe göremi yapıyor hulisi bey yoksa hasta durumuna göremi merak ettim
Yok canim zorunli sezaryen boynunda iki kordon vardı o yüzden.hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :) Özlemiş demekki annesi erken gelmek istemiş. Kilosu çok iyi maşallah :) Normal doğum mu oldu. Allahım sağlıklı güzel yıllar versin hepinize inşallah. Darısı bana :)
Hayırlısı olsun cnm pco var bende eşimde sorun yok ne kadar gitti tüp bebek için sende ne problem varYok canim parayi veren düdüğü calar. Asilama denemek istemiyorum tüp bebek dedigin an tüp tedavisine baslar. Aslinda bu hasta durumuna bagli. Es de ve sende hic sorun yoksa asilama denenir ki denemissiniz ama birinizde az mi sorun varsa tüp olur. Sansin acik olsun
Yok canim zorunli sezaryen boynunda iki kordon vardı o yüzden.
Hayırlısı olsun cnm pco var bende eşimde sorun yok ne kadar gitti tüp bebek için sende ne problem var
Canım sütüm geldi ama kızım tutmadı memeyi. Simdi de sarılık oldu yatirdik hastaneye kuzumu. Goguslerim sisti ka topladi uclari. Sagıp götürüyorduk. Benim kordon 32de fark edildi ultrasonda. Fark edilse de yapacak bir sy olmuyor. Ya cozmesi icin dua edicez ya da haftasi iyiyse dogurcaz. Benimki iki tane dolamisti once onu cozdu teke dusurdu sonra kalp atisina baski yaptim. Bu ara sürekli hareketlerini takip ettik. Yavaslayinca hemen gitik dra. Sonra da 35. Haftanın sonunda dr daha fazla riake atmayalim deyip aldı. Erken dogum ve ab0 uysazligindan sarılık oldu. Bir de emmediginden Hamilelik en kolayiymis. Yine de her animiza sukurler olsun her gunumuze.Canim bebegin hayirli olsun. Kordon dolonmasi benim de en buyuk korkum ne zmm dan beri dolanikti? Ultrasonda goruyorlar mi. Annelik nasil :) alistin mi kuzuna bakmaya sütün geldi mi hemen. Allahim YARDIMCINIZ olsun. Operim cok.