• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fevzi Yavaş hakkında bilgi

bende bugün fevzi bey ile görüşmeye gidiyorum. umarım uygun bir fiyat verir. tecrübesine çok güveniyorum çünkü. burun ve meme büyütme yaptıracağım. son fiyatları bilen var mı acaba. burada zam yapılmadığı söyleniyordu.

bugün görüşmeye gittim ve görüştüklerim arasında içime en çok sinen isim oldu :) sonunda doktorumu buldum diye düşünüyorum. 7 haziran'da ameliyat olacağım inşallah. çok heyecanlıyım :)

bugün görüşmeye gittim ve görüştüklerim arasında içime en çok sinen isim oldu :) sonunda doktorumu buldum diye düşünüyorum. 7 haziran'da ameliyat olacağım inşallah. çok heyecanlıyım :)
ShebSheb, ameliyat olmuşsundur, geçmiş olsun diyorum, umarım istediğin gibi olmuştur.
Benim merak ettiğim şey, size verdiği fiyat nedir acaba? ben de olmayı düşünüyorum da...
Ayrıca estetik operasyondan sonra burnun güneş görmemesi gerekiyormuş bu nedenle doktorlar yazın yapmayı tercih etmiyrolar diye duymuştum?
Doktor sana bu konuyla ilgili birşey söyledi mi acaba?
Ben bu duyumdan dolayı Ekim'e kadar ertelemeyi düşünüyordum ama 7 haziran'da yapılıyorsa ben de bu ay olur kurtulurum :)

Son düzenleme:
kizlar fevzi beyin mail adresini bilen yazabilir mi? ben de mail atacagim burun ameliyati ile ilgili. bi de hangi hastanede aameliyat yapiyor?

Slm Shebsheb,

Öncelikle geçmiş olsun umarım herşey istediğin gibi olmuştur:))bende burun ve meme büyültme ameliyatları olmak istiyorum nasıl geçti memnunmusun biraz bilgi verirsen çok sevinirim...

slm ameliyatını oldunmu nası geçti bi de herkez burunda burun diyoda meme leri nasıl yapıyo acaba herkez top top yapıyo ya :( seninki güzel olmuştur umarım

kızlar ınternette bu dr. arastırırken gordum sabahdan berrı drlara bakorum hala aylardan berı karar veremedım yok o olsun yok bu olsunn yok su dr olsun bu kısı acık amelyatmı yapıor kapalı amelıyat mı ve 2011 dekı fıyatlar nedır ?acaba bılgı verırmısın lutfen hala karar veremıyorum sankı bu yazın ortasında olucam gıbı aklımda 2 dr vardı barıs cakır yakup avsar 2 sını eledım sonra ali duman,selcuk ınanlı,suleyman candan, ve fevzi yavas kaldı bu 4 unde kararsızım.Ali dumanıda eler gıbıyım su sıralar gerıye 3 kalıcak gıbı yanı soyle dıorum oyle bırı olsun 2. amelyata hıcbır zaman gerek kalmasın kımsede yasamasın grmesın 2. amelatı ılk amelyatlarında ıstedıklerı buruna kavussunlar ınsallah YARABBI ama kararsızım vallahıu bıde cok pımpırıklıyım off:S yardımm.... please.:24::71:

Son düzenleme:
yılmadan hergun bır msj atıcaım takı cvp gelene kadar hala cvp veren yada gıden yokmu yha:S fkır almayadamı gtmedınız estetık olan bır allahın kulu yokmu bu kısıye:D

gözdeeeeeeeeee çok az vaktim kaldı :27:

Sen ciddimisin ayh cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bende uzun zamandır gırmıorum sıteye canım sen ne zman olacaksın gun ne zaman bu haftamı benım bu fevzı cok aklıma yattı gıbı yha sonuclarısende gorcem ama bence korkmana gerek yok1 hafta acı oluormus katlanıcaz ne yapalım hersey guzellıkD:Dcanım senı ekledım ekle benı haberleselım okmu?

Son düzenleme:
Sen ciddimisin ayh cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bende uzun zamandır gırmıorum sıteye canım sen ne zman olacaksın gun ne zaman bu haftamı benım bu fevzı cok aklıma yattı gıbı yha sonuclarısende gorcem ama bence korkmana gerek yok1 hafta acı oluormus katlanıcaz ne yapalım hersey guzellıkD:Dcanım senı ekledım ekle benı haberleselım okmu?

gözde 100 ü doldurduysan msn ver aklımda bazı sorular var fevzi deil konu konu genel birbirimizle bilgi paylaşımı yapalım ya benim 100 olmadı henüzzz:( ...

Son düzenleme:
Ben sizinle aynı fikirde değilim arkadaşlar. Ben kendisine burun ameliyatı olmuştum ama sonuç bir felaketti. Tekrar ameliyat oldum.
Doktorunuzu iyi araştırın.

Ben sizinle aynı fikirde değilim arkadaşlar. Ben kendisine burun ameliyatı olmuştum ama sonuç bir felaketti. Tekrar ameliyat oldum.

Bunu fotolarınla gosterırsen anlarız dun uye olup hemen yorumla kotulemen hoş olmuyor kanıtlarınla kotule.Yanı bu kısı kotu bır estetık yapmıssa gosterıceksınkı ınsanlar hak versın burda neler neler donuyor yanı goster bakalım nasıl kotu felaket bır amelyatmıs gorelım hanfendı...

Bunu fotolarınla gosterırsen anlarız dun uye olup hemen yorumla kotulemen hoş olmuyor kanıtlarınla kotule.Yanı bu kısı kotu bır estetık yapmıssa gosterıceksınkı ınsanlar hak versın burda neler neler donuyor yanı goster bakalım nasıl kotu felaket bır amelyatmıs gorelım hanfendı...

Back