bende bugün fevzi bey ile görüşmeye gidiyorum. umarım uygun bir fiyat verir. tecrübesine çok güveniyorum çünkü. burun ve meme büyütme yaptıracağım. son fiyatları bilen var mı acaba. burada zam yapılmadığı söyleniyordu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ShebSheb, ameliyat olmuşsundur, geçmiş olsun diyorum, umarım istediğin gibi olmuştur.bugün görüşmeye gittim ve görüştüklerim arasında içime en çok sinen isim oldu :) sonunda doktorumu buldum diye düşünüyorum. 7 haziran'da ameliyat olacağım inşallah. çok heyecanlıyım :)
bugün görüşmeye gittim ve görüştüklerim arasında içime en çok sinen isim oldu :) sonunda doktorumu buldum diye düşünüyorum. 7 haziran'da ameliyat olacağım inşallah. çok heyecanlıyım :)
slm ameliyatını oldunmu nası geçti bi de herkez burunda burun diyoda meme leri nasıl yapıyo acaba herkez top top yapıyo ya seninki güzel olmuştur umarım
fevzi yavaş hakkında bilgi almak ıstıyorum yha artık bırısı cvp verebılırmı please?
gözdeeeeeeeeee çok az vaktim kaldı
Sen ciddimisin ayh cok sevındım canım hadı hayırlısı olsun bende uzun zamandır gırmıorum sıteye canım sen ne zman olacaksın gun ne zaman bu haftamı benım bu fevzı cok aklıma yattı gıbı yha sonuclarısende gorcem ama bence korkmana gerek yok1 hafta acı oluormus katlanıcaz ne yapalım hersey guzellıkDcanım senı ekledım ekle benı haberleselım okmu?
gözde 100 ü doldurduysan msn ver aklımda bazı sorular var fevzi deil konu konu genel birbirimizle bilgi paylaşımı yapalım ya benim 100 olmadı henüzzz ...
Ben sizinle aynı fikirde değilim arkadaşlar. Ben kendisine burun ameliyatı olmuştum ama sonuç bir felaketti. Tekrar ameliyat oldum.
Doktorunuzu iyi araştırın.
Ben sizinle aynı fikirde değilim arkadaşlar. Ben kendisine burun ameliyatı olmuştum ama sonuç bir felaketti. Tekrar ameliyat oldum.
Doktorunuzu iyi araştırın.