• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fevzi Yavaş hakkında bilgi

merhabalar
bende Fevzi Bey'e burun ameliyatımı yaptıralı 1ayı geçti.23aralıkta ameliyatımı oldum ve yeni yıla yeni bir burunla girdim.
kendisi yaklasık 14sene önce teyzem ve kuzenimin de burun ameliyatlarını yapmıstı.bu güvenle kendisine gittim ve ameliyatımı oldum.benden sonra da bir arkadasım daha ameliyat oldu ve memnun kaldı.
kendisi hem çok şeker hemde işinin ehli bir doktor.eski fotograflarımla yenilerini yanyana koyunca o kadar fark görüyorum ki annem bile senin burnun gercekten böyle miymiş aman ne fenaymış diyor =)

Fevzi Bey'in ismini duyan,internette araştırma yapan olur ve bu forumda yazanları okursa eminim faydası olacaktır.

merhaba
bende yaklaşık 2 hafta önce Dr. fevzi yavaş'a burun estetiği oldum.Tamamen şakınlık içindeyim bu kadar rahat olabilir mi diye tabi benim bünyeminde bunda etkisi vardır ama ben ameliyattın 4. günü dışarı çıkmaya, gezmeye başladım. Şişliklerim 2-3 gün içinde indi. 1. gün gözlerim biraz şişmişti çekikleşmişti gibiydi, 2. günde çenem şişti. Morarma zaten hiç olmadı :) öyle anlatıldığı gibi değilmiş. Hatta annem bile bu kdar rahat olduğumu görünce kendi burnunu da yaptırmaya karar verdi :))
Fevzi beyde gerçekten çok sempatik, güleryüzlü biri, insana müthiş güven veriyor :)
sorularınız olursa cevaplayabilirim .

Son düzenleme:
Slm dio

Bende burun estetiği olmak istiyorum.Uzun zamandır bu konuda doktor arıyorum.ınternetten araştırmalarımda yolum buraya düştü anladığım kadarıyla çok yakın tarihte ameliyat olmuşsunuz.birşey sormak istiyorum Dr.Fevzi Bey ameliyat öncesi bilgisayarda yeni halinin nasıl olacağı ile ilgili bir çalışma yapıyor mu ve ameliyat sonrası o çalışmaya benzedimi burnunuz:)şimdiden çok teşekkür ederim umarım benim ameliyatımda sizin ve diğer arkadaşların dediği gibi güzel geçer sevgiler....

ablam 2 sene önce ameliyat olmuştu.onun ki zordu kulaktankıkırdak alıp koydu allaha çok şükür şuan iyi rahatta nefes alıyor.o zamanlarda pcde tasarım yapıyordu karşıydı tasarıma çünkü birerbir hiçbir zaman tutmaz hasta hayal kırıklığına uğrar diyordu...

Slm dio

Bende burun estetiği olmak istiyorum.Uzun zamandır bu konuda doktor arıyorum.İnternetten araştırmalarımda yolum buraya düştü anladığım kadarıyla çok yakın tarihte ameliyat olmuşsunuz.birşey sormak istiyorum Dr.Fevzi Bey ameliyat öncesi bilgisayarda yeni halinin nasıl olacağı ile ilgili bir çalışma yapıyor mu ve ameliyat sonrası o çalışmaya benzedimi burnunuz:)şimdiden çok teşekkür ederim umarım benim ameliyatımda sizin ve diğer arkadaşların dediği gibi güzel geçer sevgiler....

merhaba benimde 1 ayı gecti dedigim gibi ameliyatımı olalı.bilgisayarda kaba taslak nasıl bir burnunuz olacagını gösteriyor fakat ekliyor da bundan daha güzel olacak diye.benim burnum aynen bilgisayarda gösterdiginden daha güzel oldu.
gidip bir fikir alın ki eminim Fevzi Bey'i secmenize sebep olacaktır.

Slm arkadaşlar geçtiğimiz hafta bende Dr.Fevzi Bey'in muayenehanesine gittim.Gerçekten konusuna hakim sevecen biri.Tüm sorularıma yanıt verdi ve bilgisayar çalışmasına geçtik önce kendisinin nasıl bir burun yapmayı düşündüğünü gösterdi daha sonra da benim fikrimi sordu benim isteklerimin bazılarının ne kadar yanlış olduğunu Pc de gösterdi.Sonuçta 18 Şubat'a randevu aldım ve çok heyecanlıyım nasıl geçer bu 10 gün offf ki ne offff:)))tüm tecrübelerimi bende sizlerle paylaşıcam..

herkez memnunda kımse foto koymuyor nedense bırınızde koysun fotoda cok güzel burunlarınızı görelım kızlar haydın beklıyoruzzzz:)))

sevgili f.arana senin ablanda fevzi bey'e 2 yıl önce ameliyat olmamışmıydı rica etsem ablanızın resmini koyabilirmisiniz.selamlar

çok garip kimse koymuyor.bir ala vere dere vere olmasınsositososito
bende gittim 4 gün önce ama ne biliyim çok içime sinmedi ama iyi değil de diyemiyorum bana pc de çalışma yapmadı mesela..bilemiyorum belki gerek görmedi çünkü ben şimdi değil bi kaç ay sonra yaptırcam dedim bana 3,5 dedi sizce iyimi nasıl fiyatı

bende gittim 4 gün önce ama ne biliyim çok içime sinmedi ama iyi değil de diyemiyorum bana pc de çalışma yapmadı mesela..bilemiyorum belki gerek görmedi çünkü ben şimdi değil bi kaç ay sonra yaptırcam dedim bana 3,5 dedi sizce iyimi nasıl fiyatı

sanırım fiyatlarına zam yapmıyor.ablamda 2 sene önce 3.5 ödedi...

Neden ızın vermıyorya facede boy boy resım kokuyorsunuz ama :) resım ıstıyoruzzzzzzzzzzz

arkadaslar fotograf demissiniz ben koyayım bi bakın eski halimle yeni halime

gerci simdi burnum daha yuvarlak.kalıp cıktıktan sonra sivri gibi duruyo görüceksiniz zaten ama masaj yaptıkca ve burun oturdukca yuvarlaklastı.
ekstardan bir fotograf daha koyuyorum ona da bakın tabi burnumun ucunda bayagı bi sislik var onu indirmeye calısıyorum.kıyamayıp hafif masaj yapıyodum ama öyle olmaması lazımmıs =) bu arada 2 ayı tamamladım ameliyatımı olalı.

umarım fotograflar yardımcı olur

Eklentiler

• $BADE BEFORE AFTER.jpg
    $BADE BEFORE AFTER.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 345
  • $17965_294128912984.jpg
    $17965_294128912984.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 310
Ödem ve burunda ki kuruma ile ilgili Fevzi Beyin sizlere bir önerisi oldu mu arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Bade resimlerinden gordugum kadarıyla gayet dogal bir burun olmus. Nefes alma anlamında bir sıkıntı yasıyor musun? Burun tıkanıklıgın var mı?

Geçen gün alnımdaki mimik çizgilerine botox yaptırmak için Dr.Fevzi Yavaş'a gittim tekrar. Gittikten sonra da bu forum aklıma geldi ne var ne yok bakayım dedim.Herkes çok sıkıntı yapmış foto koyulmamasını :) çok garip değil facebook um da yok oraya da koymam...ama emın olun sizde yaptırdığınız zaman herhangi bir internet sitesine fotonuzu koymak istemeyebilirsiniz.Ama baktım iş alavere dere vere boyutuna gelmiş, hepimiz yalancı durumunda kalmayalım ekliyorum fotomu.
Ayrıca bilginiz olsun diye söyliyeyim; ameliyat öncesi burnum için bir çok dr ile görüştüm bana en güven veren Fevzi Bey oldu. Bu benim tercihimdir, karar sizin...Fotorafım uzerınde amelıyattan önce çızdıgı goruntum hemen hemen aynı hatta daha güzel oldu bence.
Lakin; photoshop kullanan bir mimar olarak size tavsiyem bu çalışmalara %100 güvenmeyin çünkü bir dr çok iyi photoshop kullanarak size çok güzel bir fotoraf gösterebilir ama önemli olan ameliyatta gösterdiği fotorafı gerçeğe dönüştürebilmesidir.
Tabiki doktor seçimi size kalmış ben sadece memnun kaldığım için kararsız kalan arkadaşlara öneri yapabilirim...

Eklentiler

• $zxc.jpg
    $zxc.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 481
Bade resimlerinden gordugum kadarıyla gayet dogal bir burun olmus. Nefes alma anlamında bir sıkıntı yasıyor musun? Burun tıkanıklıgın var mı?

ameliyat sonrası serum kullandım ama belli bi zmn gectikten sonra bıraktım.nefes almak neymis yeniden öğrendim.allaha sükür bi sıkıntım yok 4 ay olucak nerdeyse.

Back