Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen gün yeni tanıştığım işyerimden bir arkadaşımla konuşurken burun estetiği olmak istediğini söyledi bende kendisine burnumun estetik olduğunu söyledim inanamadı doğal burnum olduğunu sanıyormuş.Hangi doktora ameliyat olduğunu sordu bende Dr Fevzi beyin ismini söyledim.Hemen görüşmeye gitti 14 Ocak ameliyat randevusu almış bende sonucu merakla bekliyorum.
slm arkadaslar mutlulugumu sizlerle de paylasmak istedim:))bugün 1 haftam doldu ve plastik kalıbım cıktı burnumun yeni halini ilk defa bugün gördüm.Çok şiş olmasına ragmen harika gözüküyodu:)Ameliyat olmak isteyen arkadaslar hic korkmayın Fevzi Bey bu iste gercekten bir numara.1 gece hastanede kaldım ve personel cok ilgiliydi özellikle anestezi uzmanı asırı güven veriyordu.Ertesi gün gayet iyi bir sekilde evime geldim.Tamponda da hic zorlanmadım zaten nefes alma problemim oldugu icin alısıktım agızdan nefes almaya:))tamponlar cıkarken birseyin cekildigini hissediyorsunuz o kadar:))simdi şeffaf bir bandaj var bir hafta sonrada o cıkıcak.Keske yıllar önce cesaretimi toplayıp ameliyatımı yaptırsaymısım diye düsünüyorum:)Hepinize sonsuz tesekkür ederim arkadaslar
slm paschar hala seffaf bi bandaj var acılsın ondan sonra koyarım cnm bende heyecanla bekliyorum cıkmasını:))))
ok cnm bende bu ay sonu gibi fevzi beye ameliyat olmayı planlıyorum revizyon ameliyatı olacagı için biraz tedirginim ikinci defa yanlış bir tercih yapmak istemiyorum...
canım senin ilk ameliyatının üzerinden kaç ay geçti acaba bilgi verebilir misin. bi de sorun neydi?neden 2. kez oluyorsun?
slm paschar tedirgin olmakta cok haklısın senin icin kötü bir tecrübe olmus moralini bozma kesinlikle cok dogru bi tercih yapmıssın emin ol hic pismanlık yasamıcaksın bu sefer fevzi bey gercekten cok basarılı bir cerrah umarım seninde cok güzel bir burnun olur:))
Selam arkadaslar, ben burun estetiği olmak isteyen bir tanıdığıma bilgi vermek amacıyla internette doktorum Fevzi Yavaş hakkında araştırma yaparken forumunuza rastladım ve katılmadan edemedim. Bende 2005 senesinde bir arkadaşımın yine dr.Fevzi Bey tarafından gerçekleştirilmiş, başarılı operasyon sonucunu gördükten sonra, kendisiyle görüsmeye gittim ve hiç tereddüt etmeden ameliyata karar verdim. Sonuçtan çok çok memnunum,yeni burnum çok doğal,çok güzel . Dokor beyin en başarılı bulduğum yanı herkesin yüz tipine özel cok güzel ve doğal burunlar yapması. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar tavsiyem ameliyatı gözünüzde büyütmeyin ve çıkacak sonuç için tereddütünüz olmasın dr.Fevzi Bey yüzünüze en yakışanı yapacaktır..