• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fevzi Yavaş hakkında bilgi

rica ederim canım İNSALLAH olur:))))acılsın koyucam bende sabırsızlanıyorum:))

benim ablam ona ameliyat oldu ama ben sonucu hiç beğenmedim.kızın tüm ifadesi,bakışları değişti resmen.
ben başka bir doktora burun estetiği yaptırdım ve benimki çok doğal oldu.

arkadaşlar benden foto istemişsiniz ama ben foto göndermeyi bilmiyorum,anlatırsanız memnuniyetle gönderirim :) Hatta eski fotomu da gönderirim farkı görürsünüz...
nuray78 kafandaki endişelerden bahsetmişsin ameliyat sonrası aynaya bakınca yadırgar mıyım demişsin. Benimde ameliyat öncesi aynı takıntım vardı. Sonuçta her insanın kendine has bir yüz ifadesi vardır ve ben bunun silinip alakasız bir yüz sahibi olmak istemiyordum,estetik diye bağıran bir burun asla istemiyordum ama aynı zamanda kalkık küçük sivri bir burun istiyordum :) Doktor beyle uzun uzun konustuk. Dr.Fevzi Bey bana benım ıstedığım kadar küçük sivri bir burunun yüzüme oturmayacağını anlattı ve olması gerekeni tarif etti. Bende onun tecrübesine güvendim. Şuan ilkokul lise arkadaşlarımla karşılaştığımda kesinlikle ameliyat olduğumu farketmiyolar sadece çok güzelleşmişsin diyolar :D bende gerekmeyenlere söylemiyorum bile :) bence dr beyle görüş sen o kafandaki soruları yanıtlayacaktır...

teşekkürler flz80...dr.fevzi beyle görüşme kararı aldım en kısa zmnda randevu alıp gideceğim :) bu arada foto gönderirsen sevinirimm cnm

fevzi beye burun ameliyatı olmuş arkadaşlar sizlerden uzun zamandır foto bekliyorum ama bugune kadar hiç foto görmedim umarım sonuç sizin için üzücü olmamıştır.

eski manken hilal aslangirayın burnunuda fevzi bey yapmış diye okumuştum.asistanını arayıp sordum doğruladı.hilal aslangirayın burnuda çok güzel olmuş.burdaki arkadaşlarda resim yüklerseniz çok sevinirim.merak ediyorum

slm paschar öncelikle kusura bakma pcde bir sorun vardı ve nete giremedim.ancak koyabildim resimleri belkide sen ameliyat olmuşsundur :) hiç bir sorunum yok gayet memnunum :)

slm paschar öncelikle kusura bakma pcde bir sorun vardı ve nete giremedim.ancak koyabildim resimleri belkide sen ameliyat olmuşsundur :) hiç bir sorunum yok gayet memnunum :)

rica ederim cnm önemli diil. burnun şahane olmuş hem dogal hemde feminen=) ne diyelim mutlu gunlerde kullan burnunu cnm=))

sevgili flz80 , fotolar için teşekkürler inanılmaz begendim.Gerçekten eski burnunla olan ifaden de aşırı değişmemiş,burnunun yeni şeklide çok hoş olmuş.Tam kıvamında kalkıklıgı ıncelıgı falan.Bu arada Dr.Fevzi Bey le görüşmeye gittim ve sanırım karar verdim :) 2inci görüşmem de ameliyat detaylarını konusup tarih belirleyeceğiz sanırım...AYYYY ÇOK HEYECANLIYIMMMMM!!!!!!!!!!!!

Bu arada sevgili denız_ce senın burnun da gördüğüm kadarıyla cok guzel ve tam da bnm ıstedıgım gıbı.Umarım bnm ıcın de sonuc ıyı olur ve ıcıme sıner...Dua edin bana da:D

slm begenmenize cok sevindim:))bende cok memnunum:)masajlarıma devam ediyorum ve şişliklerimde azalmaya basladı her gecen gün daha güzel oluyo simdiye kadar niye yaptırmadım diye kızıyorum kendime:))pc de sorun vardı giremedim ne zamandır sen naptın nuray78 ameliyat oldun mu umarım seninde istedigin gibi olmustur haberlerini bekliyorum:)))

nuray 78 cok teşekkür ederim ben de çok memnunum gerçekten ... umarım senın içinde sonuç iyi olur. bizle paylaşırsan sevinirim....

Ben de iki doktor arasında kararsızdım sizlerinde paylasımlarınız sayesinde Fevzi Beyle görüsmeye gittim ve önümüzdeki hafta hem burun hemde gögüs büyültme ameliyatı olucam yapmıs oldugu operasyonların resimlerini gösterdi cok dogal duruyolar.Yazdıklarınızdan burun ameliyatı hakkında fikir sahibi oldum acaba Fevzi Beye gögüs büyültme ameliyatı olan var mı yazarsanız sevinirim…

sevgili Sanem 3 yıl önce bende Fevzi Bey'e aynı anda hem burun hemde meme büyütme operasyonu yaptırdım ve sonuçtan çok memnunum beni görerek bir çok arkadaşım ameliyat oldu onlarda sonuçtan memnunlar bu konuda hiç terettüd etme doğru adrestesin..Şimdiden geçmiş olsunalkisalkisalkis

fevzi beye burun yaptıran arkadaslar ne kadar fiyata yapıyor kızlar ? belirtirseniz sevinirim...

selaaam arkadaşlar!! uzun zamandır nete girme fırsatı bulamadım...araştıracağım birşey kalmadığı için bu siteyı de boşladım bir süredir :) ben dr. fevzi beye gittim ameliyatımı oldum :D ve şuan yeniden doğmuş gibiyim.size şu kadar söyliiim keşke daha önce gtseymişim, boşa beklemişim bunca zmn...
bandajlar açılırken elime bir ayna verdiler ve burnumu ilk gördüğüm anda ki sevincimi anca yaşayan anlar.kendimi süper hissediyorum.Bu arada kesinlikle yüzümde korktuğum yapmacık görüntü yada yadırganacak bir ifade olmadı aksine çok doğal yüzüme acayip yakıştırdım,annem bile ben doğurmasam inanırım kendi burnun olduğuna diyoo :p dr.fevzi beye sonsuz teşekkürler...tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum...ameliyattan çekinmeyin korkmayın..

sevgili Nuray78 yeni burnun hayırlı olsun tabii en önemlisi memnun kalmana çok sevindim.Çevremde öyle kötü örnekler var ki iyi araştırmadan kulaktan dolma yada medya şişirmesi doktorlara ameliyat olan ve mutsuz olan okadar çok insan var ki.

Back