• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fevzi Yavaş hakkında bilgi

heyyyy edaeda bende çok merak ediorum nasıl kotu olduğunu yanı sen nasıl bi burun istemiştin ki yarın görüşmem var benim fevzi beyle ki bu doktora az da olsa guvenebileceğim bi kişi tarafından yönlendirildim ve tüm yorumları da okudum sanırım senden başka da kotu dien biri olmamış foto koyabilirsen gusel olur.

heyyyy edaeda bende çok merak ediorum nasıl kotu olduğunu yanı sen nasıl bi burun istemiştin ki yarın görüşmem var benim fevzi beyle ki bu doktora az da olsa guvenebileceğim bi kişi tarafından yönlendirildim ve tüm yorumları da okudum sanırım senden başka da kotu dien biri olmamış foto koyabilirsen gusel olur.

cnm sen gorustunmu sana kac tl dedı her kafadan bır ses cıkıyor burada sen kıme guvenıyorsan kım ıcıne sındıyse onda kal tabıkı arastır ama bır kaç catlak ses bızı ılgılendırmıyor cunku dun uye olmus ve hemen kotulemıs kanıtlasın bızde gorelım o zaman dıeelım aaa evet haklı sorun var vs. ortada bırsey goremıyoruz kısacası agzı olan konuşuyor...

cnm sen gorustunmu sana kac tl dedı her kafadan bır ses cıkıyor burada sen kıme guvenıyorsan kım ıcıne sındıyse onda kal tabıkı arastır ama bır kaç catlak ses bızı ılgılendırmıyor cunku dun uye olmus ve hemen kotulemıs kanıtlasın bızde gorelım o zaman dıeelım aaa evet haklı sorun var vs. ortada bırsey goremıyoruz kısacası agzı olan konuşuyor...

kusura bakma cnm b,raz geç cvp verdim eevt grustum bana oneren de tanıdığım bi kişiydi ama o kişinin de yakınlarına burun yapmış galiba tabii ben onları grmedim

ha bu arada unutmadan sol,m 4500 dedi bana fevzi bey ben dusunuyorum su an başka doktorlarlada grusuyorum araştırmadayım eğer kesin b,işey olursa yeniden yazarım

Yorum istediniz yazdım. Hem sen neden bu kadar rahatsız oldun ki. İsteyen istediği kişiye olsun ameliyatını.

nedenmı hanfendı kanıtın yok kanıtla...yorum ıstedınız yazdım deıl azı olan konusuor hesabı herkes burda ıı kotu yorum yapıor onları ayırmakda kımın doru soyledıgını anlamakda bıze kalıor..goster gorelım dedık beklıorz

arkadaşlarr ben yaklaşık 6 sene önce dr. FEVZİ YAVAŞ bana kulak ameliyatı yaptım ama beğenmedim :43:hadi dedim bir ay şu bandaları takim dedim yok nafile.. ki öle çok kepçe kulaklı değildim yelken kulak diyorlar benim kulak tipime sonra sanırım 3 sene sonra gittim gösterdim niye o kadar beklediniz derseneniz istanbulda değildim neyse geldim ikinci ameliyata karar verdi ameliyat ücreti almadı sadece hastane masrafları diye 750 tl aldı.. sonuçmu aynıı malesef.. şuan istbuldayım tekrar randevu aldım bakalım ne diyecekler.. bir kulak ameliyatı bu kadarmı zor anlamadım.. yani ne kullak ameliyatları gördüm resimli çok beğendim..ama iş işden geçmişti yaptırmıştım oraya offfff...:30: neyse bakalım iş prensipleri nasıl ..her dediklerini buraya paylaşıcam. inşalah radikal cevaplar alırım... eger olumsuzsa kesinliklee sizi tavsiye etmiyeceğim..hadi hayırlısı buğün randevu akşam paylaşırım.. haa asla kendisini karalamak için yazdığımı düşünmeyin. buğün vereceği cevaplara göre.. burdada resimlerimi paylaşırım doğal hali 1. ameliyat sonraki halim ve 2. ameliyat sonra ki halimide.. inşallah gerek kalmazda yaptığı işi düzeltir aslaa bu sefer para vermicem hastane masrafından bahsediyorum... :20:olmaz ki olursa bu 3. üncü olucak hiç mi başarılı olunmaz..:19: neyse bir aksilik çıkmazsa akşam burdayım kızlarr..:72:

Evet buğün gittim şasırttılar beni gayet ilgiliydi..ücretde talep etmedi..biraz daha uğraşıcaz demek ki dedi:) zaten sekreter bayan her zaman ilgili saygılı biri..ne diyim mutlu oldum şimdilik gün vericekler:)

arkadaşlar 3 üncü ameliyatımıda oldum..şuan ki halimden daha hoşnutum..dr. FEVZİ Bey senin kulak kıkırdakların çok güçlü dedi bu yüzden bunu yaşadık dedi..sanırım haklıydı:( ücret olarak hiç konusunu dahil açılmadı.. gayet güzel karşıladılar başarılı da geçti:) ..şimdi kulaklarım şiş 2 ay daha geçmesini bekliyorum gene hoşnutsuz olursan gene bakarız benim için hiç sorun değil..ama sende bir sıkıntı yok bu kulak ameliyatı yaptıran herkesde bu takıntı varmış..aslında benim ki takıntı değil di:(( geç yazdım koşuşturmalarım vardı.. kısacası.. Doktorum beklentilerime cevap verdi..:21:

merhaba bende burun ucu estetiği olmak istiyorum bu doktorda anlattıklarınız kadarıyla dikkatimi çekti en kısa zamanda randevu alıp görüşücem..

Bende Fevzi Yavas a burun estetigi oldum. Yalniz burnumun sirt kisminde ustte sisme:/ tumsek gibi bisey var. Acaba gecermi? Daha 1 ay oldu. Okadar cektigime degsin istiyorum. Su an her acidan farkli burnum :((

Bende Fevzi Yavas a burun estetigi oldum. Yalniz burnumun sirt kisminde ustte sisme:/ tumsek gibi bisey var. Acaba gecermi? Daha 1 ay oldu. Okadar cektigime degsin istiyorum. Su an her acidan farkli burnum :KK43:(
Bende Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum buradaki yorumlara inanmayın burnum önden bakıldığında çok kötü durumda yan tarafta kemik bırakmış burnum sağa doğru kayıyor benimde önden bakıldığında burnum her açıdan farklı doktorunuzu çok iyi seçin buradaki yorumlara aldandım ameliyat oldum çok pişmanım...

Merhaba arkadaşlar
Aranızda Dr.Fevzi YAVAŞ'a burun estediği olan varmı?
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Evet ben 2014 senesinde Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum estetiği oldum çok pişmanım burnumun sol tarafı ve sağ tarafı birbirinden farklı ve burun kemiğim sağa doru kayıyor önceki burnumda bi tek kemerim vardı şimdi Kemer'den başka her şey çok pişmanım

Bende 1 bucuk yıl önce fevzi yavas a burun ameliyatı oldum. Aşırı pişmanım. Burnum fazla yamuk. Nefes sorunum fazlasıyla var. Doktorunuzu iyi araştırın pişman olmayın :(

Yüzünüzde olmayan kusurları diyerek sizi ameliyata yönlendiren dr. Yüzümü gerilmiş sandı (oldukça düzgün bir cildim var gergin) ama nedense boyunla birlikte gerelim dedi ki....boyunda gerilecek derim yok. Hoşlanmadım kendisinden. Daha öncede kızıma botoks yapmıştı. Kaşları o kadar düştü ki yavrum aylarca öyle gezdi. Methedenler reklamcı üyeler. Sadece dr u övmek için girmişler başka mesajları yok.

Reklam yapanlar dışında hiç kimse memnun değil bu doktordan . Ben de hiç memnun kalmadım. Yıllar önce artecoll yapıyordu. Kalıcı dolgu yapardı hep.

Back