• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Fethi Orak hakkında bilgi

dr fethi orak 'ı merak edenler için uyarı yazmak zorunda hissettim kendimi.Kendisi 15 sene önce annemin karnından aldığı ve gerekli koşullarda saklamadığı için bozulan kendi yağını yüzüne enjekte etti.Tabii enfeksiyon oldu ve annem 20 gün ölümle mücadele etti.Yüzü davul gibi oldu hatta florance nıghtgale hastanesine acile gittiğimizde halinden ürküp kabul etmediler bile.Bünyesi kuvvetli olmasa şimdi kaybetmiştik ayrıca yaptığı yüz germe de hatalı ve başarısız oldu .En önemlisi ve bizi bir dr olarak şaşırtan ise en ufak bir ilgi, pişmanlık ve üzüntü göstermemesi oldu.Onur Erol un dr luğu ve insanlığı ile kıyas kabul etmez .Eğer annem afişe olmayı göze alıp basına çıksaydı mahkemeye gitseydi kendisi için çok kötü sonuçlar doğardı ama ne yazık kı yapmadı .Allaha havale ettik .Benim rahmetli babam da dr.du. ,doğrusu tüm dr lar ve insanlık adına ben utanç duymuştum.Bırakın ameliyat olmayı bence insan olarak bile kesinlikle uzak durulmasında fayda vardır,ben vazifemi yaptım,gerisi sizin cesaretinize kalmış...
.

Merhabalar kızlar. Ben özelden mesaj yazamıyorum ama Fethi Beyin burun ameliyatı için talep ettiği ücreti özelden yazabilirseniz çok sevinirim. Önceden teşekkürler.

selam,
4 hafta önce fethi beye burun ameliyatı oldum, sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım. Göğüs konusunda bir bilgim yok ama duyduğum kadarıyla fethi bey her alanda çok iyiymiş.
Oyku nasil bir burnun vardi ve simdi nasil. Ben revizyon ameliyati icin Turkiyeye gelmeyi istiyorum tekrar fotografin varsa birde koyarmisin. Gozum korktu onun icin soruyorum cok tesekkur ederim..

Selamlar,

Ben de 3 Mayıs'ta Fethi Orak'a ameliyat oluyorum. Alman Hastanesi hakkında ya da doktorla iletişimde olabilecek eksiklikler/yanlışlıklar hakkında önerin olur mu? Çünkü ne yapacağını hiç konuşmadık. Yüzüme uygun olacağını söyledi ve o an için bu cevabı yeterli buldum. Yine de endişeliyim.

selam aslirich;
ben de Fethi Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum. Nasıl memnun musun burnundan ? Ameliyat sonrası çok ağrın oldu mu?

Herkes sanırım memnun ki burası aylardır boooş fethi orak hastaları neden hiç yazmıyorsunuz nolur bize yardımcı olun . mutlu olnlar geride kalanları unutup gidiyor burası dert yumağından kurtulamıyor hem resim hemde fikir açısından yardım lütfen tabi fethi bey için...

yok olmuyo karar veremiyorum meme küçültme ve karın germe ameliyatı olucam ama fethi orak mı serdar eren mi onur erol mu atilla alp mı namık baran mı dilek avşar mı yoksa murat topalan mı ????cevremdeki herkes fethi bey diyor ona ameliyat olmuşlar çok memnunlar ama ben karar vereiyorum nedense sizce kim fikirlerinini alabilimiyimmm??

Son düzenleme:
evetttt aralığın ilk haftası fethi beye ameliyat oluyorumm günümü aldımm :) çok heyecanlıyımm

Son düzenleme:
4 doktora gittim sonra Fethi Bey'i bi kaç kişiden duydum ve yaptığı burnu gördüm çok iyi. Bugün muayene oldum ve şansıma 1 Kasım'da olup ertelenen bir randevu oldu ve 1 Kasım'da burun ameliyatı coluyorum kesinlikle çok ilgili ve güleryüzlü. 40 yıldır bu işi yapıyor ve resimlerden ne kadar iyi olduğu belli kesinlikle muayene olmanızı öneririm fiyatıda gayet makul nette yüksek diye yorumlar var kesinlikle itibar etmeyin. ben Fethi beyle tanışana kadar çok araştırdım buraki yorumlar önemli olduğu için yazıyorum kesinlikle öneririm ameliyatdan sonrada yazarim iyi gecelerrr :))

çok araştırma yaptım bugün 4. Olarak fethi bey'e muayene oldum ve şansımdan dolayı 1 kasım'da yer buldum. Yaptığı ameliyatların resimleri mükemmel ötesi kesinlikle çok ilgili güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum, fethi bey'e muaayene olmadan kesinlikle karar vermeyin. Ben burun ameliyatı olucam yarın bi arkadaşım çene ameliyatı oluyor, mutlaka görüşmeye gitmeden karar vermeyin her konuda çok iyi olduğunu çevremden ve netten duydum zaten

çok araştırma yaptım bugün 4. Olarak fethi bey'e muayene oldum ve şansımdan dolayı 1 kasım'da yer buldum. Yaptığı ameliyatların resimleri mükemmel ötesi kesinlikle çok ilgili güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum, fethi bey'e muaayene olmadan kesinlikle karar vermeyin. Ben burun ameliyatı olucam yarın bi arkadaşım çene ameliyatı oluyor, mutlaka görüşmeye gitmeden karar vermeyin her konuda çok iyi olduğunu çevremden ve netten duydum zaten

Canım nasıl geçti ameliyatın bende ismini duydum fethi beyin memnunmusun

Merhabalar, Fethi Orak bir arkadaşımın burun estetiğini yaptı ve kendisinin burnu gayet güzel oldu fakat Fethi Bey görüşme sırasında fotoğraf üzerinde çalışmıyor bu da yapacağı burnun aşağı yukarı nasıl birşey olacağını kafanızda canlandıramıyor ayrıca burnunuza neler yapacağını anlatırken ansiklopedi açıyor, dergi açıyor oradan anlatıyor bu bana biraz eski kafalılık gibi geldi o yüzden ben operasyon için Teoman Doğan'ı tercih ettim. Kendisi nispeten genç ve fotoğrafta burnumda küçük rötuşlar yapmış doğallıktan yana bir cerrah. 1 ay sonra Teoman Doğana operasyon olacağım. Sonuçları merak eden olursa özelden paylaşabilirim. Bu arada anladığım kadarıyla fiyat konusunda da merak edilenler var. Fethi Orak burnum için 3000 euro istedi, Teoman Doğan da 8500TL. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.

[Kesinlikle fethi orak

çok araştırma yaptım bugün 4. Olarak fethi bey'e muayene oldum ve şansımdan dolayı 1 kasım'da yer buldum. Yaptığı ameliyatların resimleri mükemmel ötesi kesinlikle çok ilgili güler yüzlü herkese tavsiye ediyorum, fethi bey'e muaayene olmadan kesinlikle karar vermeyin. Ben burun ameliyatı olucam yarın bi arkadaşım çene ameliyatı oluyor, mutlaka görüşmeye gitmeden karar vermeyin her konuda çok iyi olduğunu çevremden ve netten duydum zaten .

fethi orak a yarın muayene olucam nasıl bir doktordur

Arkadaşlar merhaba ben zeynep burnum kemerli görüntümden memnun değilim doktor araştırması yapıyorum ve en sonunda Fethi Orak olucam galiba daha önce ona ameliyat olan arkadaşlar nasıl bir doktordur beni bilgilendirir misiniz?mail adresim zeynep_ayhan80@hotmail.com

Back