dr fethi orak 'ı merak edenler için uyarı yazmak zorunda hissettim kendimi.Kendisi 15 sene önce annemin karnından aldığı ve gerekli koşullarda saklamadığı için bozulan kendi yağını yüzüne enjekte etti.Tabii enfeksiyon oldu ve annem 20 gün ölümle mücadele etti.Yüzü davul gibi oldu hatta florance nıghtgale hastanesine acile gittiğimizde halinden ürküp kabul etmediler bile.Bünyesi kuvvetli olmasa şimdi kaybetmiştik ayrıca yaptığı yüz germe de hatalı ve başarısız oldu .En önemlisi ve bizi bir dr olarak şaşırtan ise en ufak bir ilgi, pişmanlık ve üzüntü göstermemesi oldu.Onur Erol un dr luğu ve insanlığı ile kıyas kabul etmez .Eğer annem afişe olmayı göze alıp basına çıksaydı mahkemeye gitseydi kendisi için çok kötü sonuçlar doğardı ama ne yazık kı yapmadı .Allaha havale ettik .Benim rahmetli babam da dr.du. ,doğrusu tüm dr lar ve insanlık adına ben utanç duymuştum.Bırakın ameliyat olmayı bence insan olarak bile kesinlikle uzak durulmasında fayda vardır,ben vazifemi yaptım,gerisi sizin cesaretinize kalmış...
.
.