- 17 Nisan 2016
- 5
- 5
- 1
- 53
Merhabalar bende basen bacak liposaksin yaptırmak istiyorum yaptiran varsa bilgi almak istiyorum Ferruh beyi düşünüyorum kararsızımferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...
ferruh beyle görüştünüz mü ben de araştırıyorum.. görüştüyseniz bilgi verirseniz sevinirim..Merhabalar bende basen bacak liposaksin yaptırmak istiyorum yaptiran varsa bilgi almak istiyorum Ferruh beyi düşünüyorum kararsızım
Ferruh bey c ok iyi bir doktor işinin erbabı 1 numara bence, tavsiye ederimferruh beyle görüştünüz mü ben de araştırıyorum.. görüştüyseniz bilgi verirseniz sevinirim..
Merhaba ben sadece bu ameliyat icin ve yazdiklarinizdan etkilenerek uye oldum. Ferruh bingul e gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum. Ancak benim sorum, ameliyattan tam 1 ay sonra evlenecek ve dugunum olacak olusu. Gogus dokum biraz var ve kendisi kas alti 275 cc yuvarlak high profile onerdi. Ancak bu 1 ay icinde sizce agri, odem ve goruntu (dogal vs) ne duruma gelir? Kolalti izi cok mu goze carpar cunki kisa birsure. Ve sizce bu riski almali miyim boyle bir donemde? Lutfen yardimci olun cunki karar verirsem 16si ameliyata girmem gerekiyor. Simdiden tesekkürler!!Cok tesekkurler. Cok guzel oldu :)) Koru Hastanesinde oldum 7500 lira odedim yuvarlak protez takıldı. Resim kıyafetli olsa zaten birsey fark edemezsin ki. Kıyafetsiz de gostermeye sanırım hiç hazır değilim:))) ama emin ol guzel ve dogal duruyorlar esim bile buna sasırıyor:)) Doktora gidince zaten birsuru resim goreceksin, onların icinde benimkiler de olacak:))) Agrım fazla olmadı duzenli spor yaptıgım icindır. Ne sırt agrısı ne baska birsey. Gogus kısmında baskı vb olmadı. Tek sorun gece sırtustu yatamamadı ama dorduncu gece yan yatabildim ve rahatladım. İlk hafta da fazla yoruluyordum ama gittikce o da azaldı ve bitti. Ucuncu hafta hafif spora bile basladım ve bir ay sonunda neredeyse eskisi gibi yapıyordum, tabiki gogus sırt ve kollar calıstırmadan. Sadece bacak kalca ve karın kasları calısıyordum. Yıne de bir ay kadar bence kendine geliyor insan. Ve ameliyattan sonra ozel sutyen hic ihmal etmemek lazım. Cogu doktor sporcu sutyeni kullanıyor diye onlardan vazgectim. Ferruh bey oyle degil)) guzel medikal urunu sutyeni kullandırıyor ... onun icin sonuclar cok guzel cıkıyor))) sutyenin ucreti de ayrı oduyorsunuz yanlıs hatırlamıyorsam 170 lira kadar.
Cok cok tesekkurler!!!Maita Mrh meme büyütme ameliyatından sonra 1 ay oldukça uzun bir zaman benim Hollanda'dan arkadaşım geldi 1 hafta kaldı Ferruh beye ameliyat oldu ve gitti bir sorunda yaşamadı bende burun ameliyatı oldum Sanırım en iyi bilgiyi meme büyütme forumunda ameliyat olanlar ile konuşarak edinebilirsin
Ferruh hocayla görüştüm. Yaptığı memeler harika olmuş, örnek resimler gösterdi. Çok içime sindi haftaya ameliyat oluyorum. Memelerim eşit değil ve ayrık o yüzden özel protezler seçtik, koltuk altından kas altına sağa 310 sola 330 cc slikon koyulacak, çok heyecanlandım, günler geçmiyor.
Simdiden hayirli ve cook guzel olsunlar!! Ben de tekrar ameliyat icin gun alip kasimin ilk haftasi olmayi planliyorum.. :) eger ameliyat sonrasi tecrubeni paylasabilirsen benim icin getcekten cok faydali olur.. Sevgiler ve bolca sans hepimize..)
Teşekkürler görüşeceğim...Muayenehanesi bildiğim kadarıyla GOP Uğur Mumcu caddesinde değil mi?Maita yarın yazabilirsem paylaşırım ameliyat sonrasını. Simurg48 bu arada ben kliniğine iki kez gittim botoks yaptıranlar vardı sende bi görüş istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?