Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

Merhaba kızlar ben Dr. Ferruh Bingül'e göğüs büyültme ile ilgili randevu almayı düşünüyorum ama öncesinde başka doktor randevularımı alıyım yoksa direk Ferruh beyemi gideyim bilemiyorum bu yıl Ferruh Bingül'e bu ameliyatı olan birileri varsa ücretleri ve nasıl yaptığı hakkında bilgi paylaşırsa çok çok çok seviniriiim lütfen :44:

slm lulu ben ferruh beye karin germe ameliyati oldum dort hafta oldu ekimde meme ameliyatida olucam doktor olarak cok dogru bir secim yaptigima inaniyorum suan karin germe ameliyati sonrasi hic bir sekilde bi sikinti yasamadim karnin germe ameliyati en az uc ay sonra sonuclari vermeye baslicak ama ben su halimden bile cok memnunum meme ameliyatimdanda memnun kalicagimdan eminim cnm bence ferruh bey dogru secim ins hersey gonlunce olur..

Arkadaslar 2 sene geçti burun sırtımı çok fazla aldı ve burun ucum düştü revizyon olucam ve benim burnumda hbirşey yoktu

doktorun kim canım, çok üzüldüm. bu işler biraz da şans işi mi acaba, doktor araştırıyorum ben de, açıklamak istemezsen özel mesaj atabilirsin.

Canim oldun mu gögüs büyütme ameliyatini?

Merhabalar daha önce franksiyonel co2 lazer yaptırdığınızı başka bi sayfada okumuştum bu konuyla ilgili değil amaaaa ferruh beye o işlemi de yaptırmışsınız sanırım acaba şuan sonuç ne memnun musunuz ??

ayrıca co2 fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümdeki sivilce izleri için harika sonuç aldım.hiç iz miz kalmadı.ben her doktoru begenmem.bundan sonrası için de tek adresim açıkcası.

Sivilce izleriniz çukur şeklindemiydi ne olur yardım edin bende gidip yaptırmak istiyorum yara izlerim var adanadayım

cnm sadece karın germe mi oldun?yağ da aldı mı?bana sıkıntılarından ve ameliyat sonrası yaşadıklarından bahsedermisin?fiyatı çok uç mu

merhaba ;
Ben foruma yeni üye oldum , Ferruh beye prp için gidiyorum ama göz kapağı ameliyatı içinde görüşüyorum işin açıkçası korkuyorum da , daha önce bu ameliyatı olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum , yeni üye mail adresim barslanli@hotmail.com bana , teşekkürler

canım geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur sonuç ;

bende aynı ameliyatı düşünüyorum , yardımcı olabilirsen çook memnun olurum inan , tşkler şimdiden :)

merhaba canım
bende ferruh beye aynı ameliyatı olmayı düşünüyorum , umarım sonuç istediğin gibi olmuştur eğer sakıncası yoksa yardımcı olursan çok çok memnun olurum

yeni üyeyim bende msj da sıkıntı olurmu bilmiyorum mail adresim barslanli@hotmail.com , teşekkür ederim

Ben burun için görüşmeye gittim kendisiyle 6 ay önce falan.pek sıcak değildi nebilyim içm ısınmadı.ücret de 5500 istedi .

Şimdi muhammet dilber ile esabil eker arasında kaldımmuhammet dilber 25 aralıkta ankarada olcak ankara grubu ameliyata hazır.esabil eker ise sincan devlet hastanesinde ve tabi ücret cok cok mahkul

Burun ucun nasildi resmini gorebilirmiyim?

Kızlar ben 6 yıl önce göğüs büyütme ameliyatı oldum kendisine. Hiçbir sorun yaşamadım açıkçası. Hala da çok memnunum. Sadece koltuk altımda hafiften ameliyat çizgileri var. O da normal bence :)

Slm arkadaslar bende gogus buyutme ameliyati olmak istiyorum ferruh beyi dusunuyorum koltuk altindan bana yardimci olabilirmisiniz ayni ameliyati olan arkadaslardan rica etsem memnunmusunuz ne bileyim bu konuda yardima cok ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…