Merhaba kızlar ben Dr. Ferruh Bingül'e göğüs büyültme ile ilgili randevu almayı düşünüyorum ama öncesinde başka doktor randevularımı alıyım yoksa direk Ferruh beyemi gideyim bilemiyorum bu yıl Ferruh Bingül'e bu ameliyatı olan birileri varsa ücretleri ve nasıl yaptığı hakkında bilgi paylaşırsa çok çok çok seviniriiim lütfen :44:
Arkadaslar 2 sene geçti burun sırtımı çok fazla aldı ve burun ucum düştü revizyon olucam ve benim burnumda hbirşey yoktu
Arkadaslar 2 sene geçti burun sırtımı çok fazla aldı ve burun ucum düştü revizyon olucam ve benim burnumda hbirşey yoktu
Merhaba kızlar ben Dr. Ferruh Bingül'e göğüs büyültme ile ilgili randevu almayı düşünüyorum ama öncesinde başka doktor randevularımı alıyım yoksa direk Ferruh beyemi gideyim bilemiyorum bu yıl Ferruh Bingül'e bu ameliyatı olan birileri varsa ücretleri ve nasıl yaptığı hakkında bilgi paylaşırsa çok çok çok seviniriiim lütfen :44:
Sevgili Hanımlar,aranızda bu başlığı takip edip burun ameliyatıyla ilgili bilgi -özellikle Ferruh Bingül ile alakalı- almak isteyen arkadaşlarla deneyimlerimi paylaşmak isterim.Aşırı terlemeyi geçici olarak ortadan kaldırmak amaçlı yapılan botoks müdahalesi için temmuz ayında araştırma yaparken Ferruh Bingül'ün kliniğini buldum.Beni fazlasıyla rahatsız eden deviasyon sorunu olmasına rağmen burun ameliyatına karşı son derece mesafeliydim.Fakat kendisinin bana verdiği güven sayesinde bu kararı aldım.İstirahat edebileceğim bir tarih olan 24 Ocak günü ameliyat olmak üzere Ferruh Bey'in anlaşmalı olduğu bir özel hastaneye yattım.Öncesinde bir tasarım yaptırmadım.Çünkü bence kendisi herhangi bir tasarım programına ihtiyaç duymayacak derecede deneyimli bir doktor.İlgi,alaka ve verilen güven sayesinde iğne ve hastane fobimin üstesinden gelerek sorunsuz bir ameliyat geçirdim.Narkozdan çok kolay uyandım.İlk geceyi hastanede geçirdim.Gerek Ferruh Bey gerekse hemşireler sık sık ziyaretime geldiler.Narkozun bana bulantı,baş dönmesi gibi tatsız durumları yaşatmadığını söyleyebilirim.Ağrım,sızım olmadı.Sık sık eldiven içerisinde gelen buzları yüzüme tutarak şişme ve morarmaların önüne geçmeye çalıştım.Gayet rahat yemeğimi yedim,hatta ayaklanıp diğer hastaları odalarında ziyarete gittim,koridorda dolandım^_^ Ertesi gün çıkış işlemlerimizi tamamlayıp hastaneden ayrıldık.Ferruh Bey burun içinin kurumaması için pomad,rahat nefes alabilmek için okyanus suyu ve ağrı kesiciler,antibiyotikler yazdı.Bir morluk kremi daha yazdı;fakat onu zorunlu tutmadı.Zaten son derece etkili olduğunu düşünsemde ben de almadım ve ona vereceğim parayı daha uzun süre kullanmam gereken okyanus suyuna yatırdım:) Evdeki ilk gecem sorunsuz geçti.Odama hava nemlendirici de kurdum.Çünkü malum Ankara havası fazlasıyla kuru.Şu günlerde dışardaki havayı pek solumasak da ısınmak için kullandığımız tüm malzemeler odadaki nemi alıp götüren cinsten.Şayet hava nemlendiriciniz yoksa bile birkaç kaba kaynar sular koyup ısıtıcının kaynağının yakınlarına bırakırsanız hemen hemen aynı işlevi görebilir,havanızı nemlendirebilir.Bu elzem bi durum değil tabi,ama uykunuzun kalitesini artıracaktır.İlk hafta evden dışarı çıkmadım,bol bol istirahat ettim,yüzümdeki morluk ve şişlikler hiç de abartılacak gibi değildi.Sadece sol göz kapağımın üstü çok az morardı.İlaçlarımı yaptım,pomad ve okyanus suyunu dediği sıklıkta kullandım.Sorunsuz 1 hafta geçirdim.30 Ocak pazartesi günü Ferruh Bey'e randevumdan önce alçımı yumuşatmak adına banyomu yaptım ve ağrısız bir biçimde alçım,silikon tamponlarım çıkartıldı.Yüzümde sıradan şişlikler var.Toplum içine insanı çıkartmayacak cinsten bir ameliyat değil.Ama şu soğuk havalarda bir müddet çıkmamakta fayda var.Uzun süredir devre dışı kalan burnumun varlığını hissettim.Artık ağzım açık uyumuyorum.Her sabah çamur gibi olmuş bi ağızla ya da boğaz ağrılarıyla uyanmıyorum.Hafif kemerli olan burnumun yeni ve hokka şekline de bayıldım.İnanın hiç pişman değilim.Herkese tavsiye ediyorum.Ferruh Bingül ve ekibi kliniklerinde uyguladıkları her uygulamanın hakkını verebilecek kadar deneyimliler.Gidiniz,görüşünüz ve kafanıza koyduysanız daha fazla ertelemeden bu ameliyatı yaptırınız.Son olarak ameliyat için ödediğim miktarı da buraya ekleyeyim 3750TL.Tabi bu sabit bir ücret olmayabilir.Burnunuzdaki soruna ve talebe göre fiyatta değişiklikler söz konusu olabilir.
ayrıca co2 fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümdeki sivilce izleri için harika sonuç aldım.hiç iz miz kalmadı.ben her doktoru begenmem.bundan sonrası için de tek adresim açıkcası.
slm lulu ben ferruh beye karin germe ameliyati oldum dort hafta oldu ekimde meme ameliyatida olucam doktor olarak cok dogru bir secim yaptigima inaniyorum suan karin germe ameliyati sonrasi hic bir sekilde bi sikinti yasamadim karnin germe ameliyati en az uc ay sonra sonuclari vermeye baslicak ama ben su halimden bile cok memnunum meme ameliyatimdanda memnun kalicagimdan eminim cnm bence ferruh bey dogru secim ins hersey gonlunce olur..
hihoyyytferruh bey çok iyi bi doktor bende göz altı amelyatı oldum çok güzelr yüzlü çok güzel ooldu dedi bana ama bn daha bakmadım:) pazartesi sargılar açılacak bakalım inş güzel olur:))çok yakışıklıı çokk
ferruh bey çok iyi bi doktor bende göz altı amelyatı oldum çok güzelr yüzlü çok güzel ooldu dedi bana ama bn daha bakmadım:) pazartesi sargılar açılacak bakalım inş güzel olur:))çok yakışıklıı çokk
şu an 7000 tl diyolar cnm:)Ben burun için görüşmeye gittim kendisiyle 6 ay önce falan.pek sıcak değildi nebilyim içm ısınmadı.ücret de 5500 istedi .
Burun ucun nasildi resmini gorebilirmiyim?kızlar bnde ferruh beye burun ucu amelıyatı oldum ve çok memnunum tabi ilerde düşermi bilmıorum ama çok güsel oldu inşlah hep böle kalır tek korkum düşmesi düşmiceğini söledı kendısıde çok ii çok sıcak bi insan hepnıze tavsıye edıorum bol şans .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?