Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

iyi akşamlar...
bende Allah nasip ederse 22 ocakta ameliyat olucam kendisine,
karın germe ve meme küçültme
çok güveniyorum, inşaAllah sorunsuz hallolur herşey

Senelerce eşimi göğüs büyütme için ikna etmeye çalıştım.daha onu ikna etmek hayal iken araştırmalarım sonucu ferruh beyin ismine ulaşmıştım.eşim sonunda tamam dedi ve ilk olarak görüşmeye ferruh bingül e gittik.zaten onunla görüştükten sonra başka bir doktorla görüşmeye gerek duymadım.bunun sebebi bana çok sayıda öncesi-sonrası resim göstermiş olması ve hepsini de çok beğenmemdi.insan gözüyle görünce çok daha net karar verebiliyor.ekim sonunda ameliyatımı oldum.koltukaltı kesisiyle 325cc mentor marka takıldı.sonucumdan çok şükür çok memnunum.şu anda ameliyatımı olmamış olsam yine ferruh beyi seçerdim.

kızlar ben ferruh beye co2 lazer yaptırdım yüzüm bembeyaz oldu ya Allah razı olsun ondan pskoljim düzeldi şimdide burun ucu estetiği ameliyatı olucam cuma günü muayene edicek herşeyi anlatırım size çok heycanlıyım

canım geçmiş olsun tecrübeli birini bulmuşken sormak istedim co2 lazer kırışıklıklara iyi geliyor mu? umarım ameliyatta iyi gecer..

Göğüs büyütme ameliyatımın üzerinden 5.5 ay geçti.çok memnunum gerçekten.iyi ki ferruh beye gitmişim diyorum.gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.kendisi hem ilgili,hem de işini çok iyi yapan bir doktor.dün kontrole gittim,yan odada burun ameliyatı olmuş birini muayene ediyordu.kadın sürekli tam istediğim gibi oldu,çok doğal oldu diyordu.çok merak ettim ama göremedim:))

bende ferruh beyi dusunuorum burun ucu icin acaba oldunuz mu lutfen bilgi alabilirmiyim

Arkadaslar bende ferruh beye meme büyütme ameliyatı yaptırmak istiyorum,tavsiye eden varmı aranızda, resimlerinizi görebilirmiyim, tesekkurler,

Resim görebilirmiyim bi sakıncası yoksa,bende ferruh beye yaptırmayı düşünüyorum, yardımcı olurmusunuz,tesekkurler

Merhaba. Ben Ferruh beye meme buyutme ameliyati oldugum tam bir bucuk ay gecti. Cok dusundum, cok doktor gezdim ( isimlerini vermeyecegim, benim begenmemem onlari kotu doktor yapmaz cunku) aslında cok umutsuzdum hic biri bana guven vermedi artık bir sure ameliyattan vazgececegimi dusunuyordum. Ferruh beyi de internetten buldum sonra buralarda yorumları okudum . Ve libra72'e mesaj yazdım o da ayni ameliyati ayni doktora yaptırmıs. Sorularla biraz fazla kafasını sisirdigimi dusunsem de, Libra72 hic usenmeden defalarca cevapladı. Cok yardımcı oldu, hatta bana guvenip resimlerini de gosterdi. Cok tesekkur ediyorum. Ve ben ilk gorusmede Ferruh beyin bana gostedigi butun ameliyat sonuclarınn resimlerini begendigim icin Libranin fotoları gorunce zaten emin oldum ve ameliyat tarihini aldım. İyiki almısım. simdi pisman oldugum tek sey, daha once , hatta 7 -8 sene once neden yaptırmadım neden bu kadar bekledim diye oldu. Bu beni ve benim hislerimi anlatan kısımdı Doktora gelince. Bilgisi ozguveni tecrubesi tam bir doktor. Forumda farklı yorumlar var ne isterse yapabilirmiş seklinde, buyuk takmayı seviyor diye... bunlara katılmıyorum. Cok dikkatli yaklasıyor buyukluk konusuna. Size en yakısanı ve en uygununu seciyor. Yani fazla soze gerek yok, cok memnun kaldım, guzel sonuc aldım, cok guzel hissediyorum yeniden

Dual plane 295cc Natrell yuvarlak

Geçmiş olsun,çok iyi yapmışsınız, güzel oldumu,ameliyattan sonra sancı oldu mu,bende ferruh beyi düşünüyorum ne kadar ücreti yardimci olurmusunuz

Geçmiş olsun,çok iyi yapmışsınız, güzel oldumu,ameliyattan sonra sancı oldu mu,bende ferruh beyi düşünüyorum ne kadar ücreti yardimci olurmusunuz
Cok tesekkurler. Cok guzel oldu :)) Koru Hastanesinde oldum 7500 lira odedim yuvarlak protez takıldı. Resim kıyafetli olsa zaten birsey fark edemezsin ki. Kıyafetsiz de gostermeye sanırım hiç hazır değilim:))) ama emin ol guzel ve dogal duruyorlar esim bile buna sasırıyor:)) Doktora gidince zaten birsuru resim goreceksin, onların icinde benimkiler de olacak:))) Agrım fazla olmadı duzenli spor yaptıgım icindır. Ne sırt agrısı ne baska birsey. Gogus kısmında baskı vb olmadı. Tek sorun gece sırtustu yatamamadı ama dorduncu gece yan yatabildim ve rahatladım. İlk hafta da fazla yoruluyordum ama gittikce o da azaldı ve bitti. Ucuncu hafta hafif spora bile basladım ve bir ay sonunda neredeyse eskisi gibi yapıyordum, tabiki gogus sırt ve kollar calıstırmadan. Sadece bacak kalca ve karın kasları calısıyordum. Yıne de bir ay kadar bence kendine geliyor insan. Ve ameliyattan sonra ozel sutyen hic ihmal etmemek lazım. Cogu doktor sporcu sutyeni kullanıyor diye onlardan vazgectim. Ferruh bey oyle degil)) guzel medikal urunu sutyeni kullandırıyor ... onun icin sonuclar cok guzel cıkıyor))) sutyenin ucreti de ayrı oduyorsunuz yanlıs hatırlamıyorsam 170 lira kadar.

Çok güzel aydınlattinix beni teşekkür ederim,resim görebilirmiyim cook sevinirim,bu arada önceden göğüsleriniz kucukmuydu, benimki hiç yok nerdeyse ,

Ay doruk, slm,ameliyattan sonra çok agrin oldumu ,benim 2 çocuğum var, zorlarmi ameliyat beni, ferruh beyi düşünüyorum ameliyat olmayı, birde lütfen resim görebilirmiyim tesekkler

Ferruh doktora meme büyütme ameliyatı olan varmı bayanlar resim gorebilirmiyiz mplutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…