Resim görebilirmiyim bi sakıncası yoksa,bende ferruh beye yaptırmayı düşünüyorum, yardımcı olurmusunuz,tesekkurlerbuse2009 memnunum cnm doktorumdan da boyutundan da yani resmen ideal boyutta küçük kesinlikle değil inek memesi gibi büyük de değil ama gözlerin oraya kayabilceiği kadar dikkat çekici derecede dolgun ve düzgün diyelim
Cok tesekkurler. Cok guzel oldu :)) Koru Hastanesinde oldum 7500 lira odedim yuvarlak protez takıldı. Resim kıyafetli olsa zaten birsey fark edemezsin ki. Kıyafetsiz de gostermeye sanırım hiç hazır değilim:))) ama emin ol guzel ve dogal duruyorlar esim bile buna sasırıyor:)) Doktora gidince zaten birsuru resim goreceksin, onların icinde benimkiler de olacak:))) Agrım fazla olmadı duzenli spor yaptıgım icindır. Ne sırt agrısı ne baska birsey. Gogus kısmında baskı vb olmadı. Tek sorun gece sırtustu yatamamadı ama dorduncu gece yan yatabildim ve rahatladım. İlk hafta da fazla yoruluyordum ama gittikce o da azaldı ve bitti. Ucuncu hafta hafif spora bile basladım ve bir ay sonunda neredeyse eskisi gibi yapıyordum, tabiki gogus sırt ve kollar calıstırmadan. Sadece bacak kalca ve karın kasları calısıyordum. Yıne de bir ay kadar bence kendine geliyor insan. Ve ameliyattan sonra ozel sutyen hic ihmal etmemek lazım. Cogu doktor sporcu sutyeni kullanıyor diye onlardan vazgectim. Ferruh bey oyle degil)) guzel medikal urunu sutyeni kullandırıyor ... onun icin sonuclar cok guzel cıkıyor))) sutyenin ucreti de ayrı oduyorsunuz yanlıs hatırlamıyorsam 170 lira kadar.Geçmiş olsun,çok iyi yapmışsınız, güzel oldumu,ameliyattan sonra sancı oldu mu,bende ferruh beyi düşünüyorum ne kadar ücreti yardimci olurmusunuz
Merhaba acaba bana da burun fotolarinizı yollayabilir misiniz? Doktor arıyorum çok kararsızim. yesimyayla@gmail.comyolladım canım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?