- 10 Ekim 2016
- 93
- 28
- 3
- 45
Maita yarın yazabilirsem paylaşırım ameliyat sonrasını. Simurg48 bu arada ben kliniğine iki kez gittim botoks yaptıranlar vardı sende bi görüş istersen
Kızlar Mrh dün ameliyat oldum bugün eve çıktım biraz göğüslerimde gerginlik var ama iyiyim, ameliyat öncesi çok stres yaptım ama neyseki herşey yolunda gitti
Mrh tekrar dün doktorun kliniğinde bandajlar açıldı sütyen takıldı duş almıştım çok rahatladım hala inanamıyorum ama süper olmuş
Gercekten guc veriyor paylastiklarin !!! :)
Harika !! Dilerim hepimizinki de busekilde guzel ve keyifle gecer.. buarada ben 275cc dusunuyorum cok cok az bir gogus dokum var. Senin icin nasildi? Cunki ben cidden buyuk birsey olsun hic istemiyorum. Ferruh bey e de bildirdik elbette ama hala kararsizim 255 yada 275 arasinda..
HastanedeyKen hiç ağrım yoktu evde ağrılarım başladı oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum ama dayanilmayacak bir acı değil yalnızım 2 bucuk yaşında oğlum var onada bakıyorum öyle yatalak yatmayı gerektirmiyor yani 3 ay sonra popo bacak dusunuyodum o daha zor olacak galiba üst bölgemi alt mi daha zor olurki
Toprak maşallah 5 saat ameliyat olmuşsun ertesi gün çocuk bakıyorsun valla bravo
Merhaba ameliyatın sıkıntısı gecti artık hareketlerim rahat son derece belim ve sırtımda kum saati görüntüsü oluştu ama göbek ve kollar daha geç gidiyor malesef çünkü fazla ödem oldu 4 günde bir kontrole gidiyorum ferruh bey gerçekten işinin arkasında ve ilgili bir dr su anda beklemekten başka çarem yok ödemler in inmesini morluklarım yok olmasını bekliyorum
Merhaba Toprak,
10 gun oldu sanirim, hala odem ve sikintilarin devam mi ediyor?
Rahat yatabiliyor musun?
Ve Morarmalarin cok mu?
Bana doktor 1 haftada yurtdisina cikabilirsin demisti boyleyse mumkun olur mu dersin? Cunki cok uzun surmus gibi duruyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?