Arkadaşlar adını duyan ya da hastası olan var mı aranızda bilgi verir misiniz?
Ben dr. ferruh Bingül'ü tanıyorum, gerçekten iyi ve güvenilir bir doktor, üstelik çokta yakışıklı 6 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum çok memnunum. Sen ne ameliyatı olmak istiyorsun.
felisya ferruh bingül'e bir arkadaşım karın germe ameliyatı olmuştu, çok memnun kalmıştı ve öve öve bitiremedi, bende göğüslerimi büyütmek istiyordum ama korkuyordum ya güzel olmazsa diye. Ama yaptırmaya kesin de karar verdim, görüşmeye gittim, güleryüzlü ve sıcak biri bana güven verdi. Bende ameliyat olucam nasılsa bari memnun hastası olan bir doktora olayım dedim. Ameliyatım 1 saat falan sürmüş. Ben pazar sabah oldum, akşam eve gittim, valla hiç sıkıntım olmadı. Ertesi gün alışverişe gittim. Dr bana bir iki gün hafif ağrıların olabilir, yazdığım ağrı kesicileri kullan dedi, belki ondan bilmiyorum.
Ben çok mutluyum, iyi bir doktor eğer kararlıysan ona rahatlıkla olabilirsin.
Felisya drum bana ister meme altından ister meme başından istersem de koltuk altından koyabileceğini söyledi, üç yöntemide uygulayabiliyormuş. Kas altı yada fasya altına koyduğunu söyledi. Bu iki yöntemde de kapsüler kontraktürün % 1 in altında olduğunu söyledi. Direkt meme bezi arkasına koymuyormuş, ozaman o kapsül oluşumunun % 10 dan fazla olabileceğini söylüyor. Bana pürtüklü içi jel slikon olan 275 cc mentor marka protez kasaltına koltuk altından konuldu, hiçbir problem yaşamadım. Ameliyattan sonra 3. gün gittim pansumanlarım açıldı ve sütyen almıştım onu giydim, sonraki kontrollerimde sohbet etmeye ve çay içmeye gittim diyebilirim, sadece bir masaj önerdi. Ama ilk bir yıl belli aralarla gelmemi önerdi, bende gidiyorum zaten. En zoru karar vermek eğer yaptırtcaksan çok ta fazla irdeleme bence rahat ol ve güvenebileceğin birine yaptır. Ferruh Bey gerçekten iyi biri tavsiye ederim.
buse merhaba bende ferruh beye burun ve dudak ameliyatı oldum ve göğüsde düşünüyorum ona tabiki ne kadar dedi sana acaba herşey dahil :)naniknanikfelisya ferruh bingül'e bir arkadaşım karın germe ameliyatı olmuştu, çok memnun kalmıştı ve öve öve bitiremedi, bende göğüslerimi büyütmek istiyordum ama korkuyordum ya güzel olmazsa diye. Ama yaptırmaya kesin de karar verdim, görüşmeye gittim, güleryüzlü ve sıcak biri bana güven verdi. Bende ameliyat olucam nasılsa bari memnun hastası olan bir doktora olayım dedim. Ameliyatım 1 saat falan sürmüş. Ben pazar sabah oldum, akşam eve gittim, valla hiç sıkıntım olmadı. Ertesi gün alışverişe gittim. Dr bana bir iki gün hafif ağrıların olabilir, yazdığım ağrı kesicileri kullan dedi, belki ondan bilmiyorum.
Ben çok mutluyum, iyi bir doktor eğer kararlıysan ona rahatlıkla olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?