• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

Bir aksilik çıkmazsa cumartesi bende kol ve karın bölgesinden ferruh beye lazer lipoliz yaptircam aynı gün iki doktorla konuştum birisi hiç sarkma ve çatlak olmayan karnıma karın germe olur ancak dedi ferruh beye sadece şikayetlerini söyledim ameliyatlık bişey iniz yok lazer lipoliz le sorunumuz çözülür dedi ve onu tercih ettim muayenehanesi next lovel loft ofiste taşınmıştır armadanin karsisinda

Maita yarın yazabilirsem paylaşırım ameliyat sonrasını. Simurg48 bu arada ben kliniğine iki kez gittim botoks yaptıranlar vardı sende bi görüş istersen

Cok tesekkürler :)
Cok yararli olur..
Harika gecsin dilerim ve darisi basimiza.. :)

Kızlar Mrh dün ameliyat oldum bugün eve çıktım biraz göğüslerimde gerginlik var ama iyiyim, ameliyat öncesi çok stres yaptım ama neyseki herşey yolunda gitti

Kızlar Mrh dün ameliyat oldum bugün eve çıktım biraz göğüslerimde gerginlik var ama iyiyim, ameliyat öncesi çok stres yaptım ama neyseki herşey yolunda gitti

Harika!!! Cok sevindim iyi gecmesine.. umarim benimki de oyle olur!!! Cok gecmis olsun ve acil sifalar!!! :)

teşekkür ederim maita darısı başına

Mrh tekrar dün doktorun kliniğinde bandajlar açıldı sütyen takıldı duş almıştım çok rahatladım hala inanamıyorum ama süper olmuş

Benim ameliyat yarın ve ödüm kopuyor kol ve karın lazer lipoliz işlemin sonucu değilde anestezi korkutuyor beni

Mrh tekrar dün doktorun kliniğinde bandajlar açıldı sütyen takıldı duş almıştım çok rahatladım hala inanamıyorum ama süper olmuş

Gercekten guc veriyor paylastiklarin !!! :)
Harika !! Dilerim hepimizinki de busekilde guzel ve keyifle gecer.. buarada ben 275cc dusunuyorum cok cok az bir gogus dokum var. Senin icin nasildi? Cunki ben cidden buyuk birsey olsun hic istemiyorum. Ferruh bey e de bildirdik elbette ama hala kararsizim 255 yada 275 arasinda..

Merhaba ben bugün ameliyatımi oldum ferruh hocaya 5 saat sürdü zerre kadar ağrım yok sabahtan beri kafede oturuyorum hiç öyle korkulacak bişey yok

Gercekten guc veriyor paylastiklarin !!! :)
Harika !! Dilerim hepimizinki de busekilde guzel ve keyifle gecer.. buarada ben 275cc dusunuyorum cok cok az bir gogus dokum var. Senin icin nasildi? Cunki ben cidden buyuk birsey olsun hic istemiyorum. Ferruh bey e de bildirdik elbette ama hala kararsizim 255 yada 275 arasinda..

Maita benim 1 hafta oldu ameliyat olalı herşey normale döndü diyebilirim. Yarın işe başlıyorum. Ben boyutundan memnunum, benimde göğüs dokum azdı ama netice de biraz vardı, ama eşit değildi, biri daha büyüktü, şimdi eşitlendi diyebilirim, çok korkacağın bir ameliyat değil 1-2 gün istirahat et sonra topluyorsun zaten!

HastanedeyKen hiç ağrım yoktu evde ağrılarım başladı oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum ama dayanilmayacak bir acı değil yalnızım 2 bucuk yaşında oğlum var onada bakıyorum öyle yatalak yatmayı gerektirmiyor yani 3 ay sonra popo bacak dusunuyodum o daha zor olacak galiba üst bölgemi alt mi daha zor olurki

HastanedeyKen hiç ağrım yoktu evde ağrılarım başladı oturup kalkarken yatarken zorlanıyorum ama dayanilmayacak bir acı değil yalnızım 2 bucuk yaşında oğlum var onada bakıyorum öyle yatalak yatmayı gerektirmiyor yani 3 ay sonra popo bacak dusunuyodum o daha zor olacak galiba üst bölgemi alt mi daha zor olurki

Toprak maşallah 5 saat ameliyat olmuşsun ertesi gün çocuk bakıyorsun valla bravo

Toprak2014 Toprak2014 son durumunuz nasıl??? gelişmeleri bekliyoruz :KK66:

Merhaba ameliyatın sıkıntısı gecti artık hareketlerim rahat son derece belim ve sırtımda kum saati görüntüsü oluştu ama göbek ve kollar daha geç gidiyor malesef çünkü fazla ödem oldu 4 günde bir kontrole gidiyorum ferruh bey gerçekten işinin arkasında ve ilgili bir dr su anda beklemekten başka çarem yok ödemler in inmesini morluklarım yok olmasını bekliyorum

Merhaba ameliyatın sıkıntısı gecti artık hareketlerim rahat son derece belim ve sırtımda kum saati görüntüsü oluştu ama göbek ve kollar daha geç gidiyor malesef çünkü fazla ödem oldu 4 günde bir kontrole gidiyorum ferruh bey gerçekten işinin arkasında ve ilgili bir dr su anda beklemekten başka çarem yok ödemler in inmesini morluklarım yok olmasını bekliyorum

Merhaba Toprak,
10 gun oldu sanirim, hala odem ve sikintilarin devam mi ediyor?
Rahat yatabiliyor musun?
Ve Morarmalarin cok mu?
Bana doktor 1 haftada yurtdisina cikabilirsin demisti boyleyse mumkun olur mu dersin? Cunki cok uzun surmus gibi duruyor..

Merhaba Toprak,
10 gun oldu sanirim, hala odem ve sikintilarin devam mi ediyor?
Rahat yatabiliyor musun?
Ve Morarmalarin cok mu?
Bana doktor 1 haftada yurtdisina cikabilirsin demisti boyleyse mumkun olur mu dersin? Cunki cok uzun surmus gibi duruyor..

13 gün oldu bugün sıkıntı ilk gün bile yoktu bende eve gelip temizlik yapıp çocuğumla ilgilenmistim kendi başıma yatıp kalkmıştım yatarken ağrı oluyodu sadece hareket ettikçe onun dışında yemek yapmamı çocuğa bakmami gezmemı yani kısaca hayatımı devam ettirmemı engelleyecek bişey yoktu morarma ilk etapta çok oldu şimdi bazı bölgelerde özellikle çamaşırımin değdiği bölgelerde var ödem sanırım bünyeyle alakali kiminde çok az olup geçiyo kimide benim gibi davul gibi oluyo ama illaki inecek körsenin bi zorluğu yok açıkçası beni rahatsız etmiyo ama sunuda inkar etmemek lazım ne kadar basit bir işlem olsada sonuçta ameliyat illaki zorlukları sıkıntıları oluyo ama ne biliyim bi sezeryan gibi değil ben sezeryanla doğum yaptım bazı sikıntilardan dolayı çocuğumu yoğun bakıma almışlardı ve ben 4 kat merdiven inip sigara içmiştim ben birax acı eşiği yüksek biriyim sanirim sizinde bir hafta sonra yurt dışına çıkmanıza engel olacak bi ağrı olacağını sanmıyorum illaki oturup kalkarken yanlariniz sızlar ama o da inanın dayanilmayacak gibi değil ilk hafta karnımın halini gördükçe ağlayasım geliyodu bu göbek inmez bu düzelmez korkuları çok yaşadım ikinci haftada o görüntünün değiştiğini görüyorum ama hala gobekliyim gobekten ziyade aşırı sert bir şişlik ama ferruh beyin kendinden emin duruşu beni sakinleştiriyor yardimci olabileceğim ne varsa çekinmeden sorun çünkü insan cevap alamayinca tecrübelilerrden iyice kötü oluyor kimisi ameliyattan çıkar çıkmaz inceldim doktorum şöyle iyi böyle iyi diyor inanıyorsun ama şimdi baktığımda çoğu reklam gibi geliyor ödem ve morarma olmaması mümkün değil 10 günde dümdüz olmak mümkün değil ameliyattan çıkar çıkmaz incecik olmak sanmıyorum ki mumkun olsun evet ben ferruh beye amaliyet oldum onun reklamını yapmıyorum kesinlikle bende bekliyorum ödemin inmesini nasıl bir iş çıktığını ferruh beyde bana güven veren şey ben tüm vücut istedim olmuşken bacaklarda çıksın aradan dedim ama kabul etmedi çünkü en fazla 5 litre yag alabileceğini onuda tüm vücuda yayarsa yine göbekli yine kalın bacaklı biri olacağımı alınan yağ miktarı az olacagi icin her bölgeden sonucun onuda benide memnun etmeyeceğinı söyledi ki bu önemli bir yaklaşım yokşa alır parasını yapar bu kadar oluyo ben napiyim derdi benim göbek bölgesi fazlaydı gerçekten bi başkasında belki tüm vücut olur ama bende sırf göbek kollarda o kadar yağ alındı zaten

Cok cok gecmis olsun ve acil sifalar Toprak'cim. Ana sen sadece gogus buyutme (silikon) olmadin mi? Yag da mi alindi? Aciklarsan cok sevinirim. Afedersin goremedim onu.. sevgiler.. ve cok sagol aciklamalarin icin..

Yok benim bi göğüslerim iyi durumda ne hikmetse ne sarkma var ne küçük ne büyük ideal ben lazer lipoliz oldum kollar karın bel sırt simit göğüs ameliyatonda bence anında sonuçlar görülür benim kadar beklemezsiniz

Anladim. Cok gecmis olsun tekrar. Biran tedirgin oldum cunki bende gogus ameliyati olucam.. sevgiler.. :)

Back