arkadaşlar ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ankara da iyi bir cerrah arıyorum ferruh bingüle göğüs küçültme olan varsa sonuçlarından memnun mu acaba?
ben de ferruh beye ocak ta göğüs küçültme ameliyatı olmak için randevu aldım . ferruh beye göğüs küçültme ameliyatı olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.çok tedirginim
inşallah sonuç iyi olur.
Gögüş küçültme konusunda çevremde 4 kişi ferruh beye ameliyat oldu. çok memnunlar hepside. önemli olan cesaretinizi toplayıp ona başvurmuş olmanız devamı geliyor:))
Merhaba bende ferruh beye burun ameliyatı olacağım ama endişelerim var bana yardımcı olur musunuz?:/mesela çoğu kişi ilgisizliğinden şikayetçi ameliyat sonrası böyle bir tutum sergiledi miferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...
Merhaba bende yakında ameliyat olacağım ama endişeliyim:/ burnunuzun resmini gorebilmem mümkün mü acabakızlar,ben 5 yıl önce ferruh beye burun ameliyatı oldum,4.gün sinemaya gidiyordum:))) hiç bir düşme,eğrilikl vs. olmadı,burnum 5 yıl önce nasılsa şu anda da öyle.
Sanırım özel mesaj atamıyorum aktif olmadığımdan:/ ve cumartesi gününe ameliyat günü aldım ferruh hocadan.. kalpten gidicem diye korkuyorum:/canım özel mesaj atamıyorum özelden numaranı ya da mailini yaz göndereyim
canım özel mesaj atamıyorum özelden numaranı ya da mailini yaz göndereyim
Sanırım özel mesaj atamıyorum aktif olmadığımdan:/ ve cumartesi gününe ameliyat günü aldım ferruh hocadan.. kalpten gidicem diye korkuyorum:/
CNm ameliyattan sonra ulaşırmısın bana bende ameliyat olmak istiyorum as-33-33@hotmail.com[/QUOTE
Ben ameliyat oldum:) ameliyat sonrası çok iyiydim ama şu an biraz ağrım sizim var. Ne istersen sor ben sana mail atayım:)
CNm ameliyattan sonra ulaşırmısın bana bende ameliyat olmak istiyorum as-33-33@hotmail.com[/QUOTE
Ben ameliyat oldum:) ameliyat sonrası çok iyiydim ama şu an biraz ağrım sizim var. Ne istersen sor ben sana mail atayım:)
canım geçmiş olsun nasıl geçti ameiyatın? ferruh beye mi ameliyat oldun?
bende randevu aldım ay sonu görüşmeye gitcem acayip heyecanlıyım
Fotoğraf yollarmısınız lütfen
Evet canım ferruh hocaya ameliyat oldum . Ameliyatim başarılı geçmiş açıkçası uyanirken hiçbir sıkıntım olmadı. Bir gece hastanede kaldım çok iyiydim eve çıktıktan sonra biraz ağrı ve sislik oldu. Daha iki gün oldu foto koysam pek tatmin edici olmaz gibi:) şu ana kadar düşündüğümden kolay geçti ama bakalım sonucunu da yazarım foto koyarım sizin için:)canım geçmiş olsun nasıl geçti ameiyatın? ferruh beye mi ameliyat oldun?
bende randevu aldım ay sonu görüşmeye gitcem acayip heyecanlıyım
Evet canım ferruh hocaya ameliyat oldum . Ameliyatim başarılı geçmiş açıkçası uyanirken hiçbir sıkıntım olmadı. Bir gece hastanede kaldım çok iyiydim eve çıktıktan sonra biraz ağrı ve sislik oldu. Daha iki gün oldu foto koysam pek tatmin edici olmaz gibi:) şu ana kadar düşündüğümden kolay geçti ama bakalım sonucunu da yazarım foto koyarım sizin için:)
Çok geçmiş olsun iyi geçmesine sevindim. Sen nasıl buldun ferruh hocaya ameliyat olan arkin mi vardı? Ameliyatı hangi hastane de yapıyor? Bide görüşmenizden kaç gün sonraya ameliyat günü verdi? Off kbakma ck soru soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?