Dr. Ferruh Bingül hakkinda bilgi

ben ferruh hocaya daha önce popo estetiği ve dövmeler sonrası kalan izler için dermabrayon yaptırdım.her ikisinde de mükemmel sonuç aldım.harika bir doktor.kesinlikle tavsiye ederim.şimdiye kadar nice doktorlara gittim bu estetik konusunda doktroun becerisi çok önemli .kesinlikle tavsiye ederim ferruh hocayı.

ayrıca co2 fraksiyonel lazer yaptırdım yüzümdeki sivilce izleri için harika sonuç aldım.hiç iz miz kalmadı.ben her doktoru begenmem.bundan sonrası için de tek adresim açıkcası.

kızlar,ben 5 yıl önce ferruh beye burun ameliyatı oldum,4.gün sinemaya gidiyordum:))) hiç bir düşme,eğrilikl vs. olmadı,burnum 5 yıl önce nasılsa şu anda da öyle.

arkadaşlar ben de göğüs küçültme ameliyatı olmayı düşünüyorum ankara da iyi bir cerrah arıyorum ferruh bingüle göğüs küçültme olan varsa sonuçlarından memnun mu acaba?

ben de ferruh beye ocak ta göğüs küçültme ameliyatı olmak için randevu aldım . ferruh beye göğüs küçültme ameliyatı olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi.çok tedirginim
inşallah sonuç iyi olur.

Gögüş küçültme konusunda çevremde 4 kişi ferruh beye ameliyat oldu. çok memnunlar hepside. önemli olan cesaretinizi toplayıp ona başvurmuş olmanız devamı geliyor:))

Gögüş küçültme konusunda çevremde 4 kişi ferruh beye ameliyat oldu. çok memnunlar hepside. önemli olan cesaretinizi toplayıp ona başvurmuş olmanız devamı geliyor:))

buna duymak gerçekten çok güzel, çünkü daha kendisiyle yüz yüze görüşmedim sadece netten araştırmalar yaptım ve kafama yatan da Ferruh bey oldu ve 4 gün sonraya da ameliyat için randevu aldım, inşallah her şey çok güzel olur.

ferruh bey benim doktorum burun ameliyatı oldum gerçekten mükemmel bir insan şiddetle tavsiye ederim...
Merhaba bende ferruh beye burun ameliyatı olacağım ama endişelerim var bana yardımcı olur musunuz?:/mesela çoğu kişi ilgisizliğinden şikayetçi ameliyat sonrası böyle bir tutum sergiledi mi

kızlar,ben 5 yıl önce ferruh beye burun ameliyatı oldum,4.gün sinemaya gidiyordum:))) hiç bir düşme,eğrilikl vs. olmadı,burnum 5 yıl önce nasılsa şu anda da öyle.
Merhaba bende yakında ameliyat olacağım ama endişeliyim:/ burnunuzun resmini gorebilmem mümkün mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…